Gidonun üstündeki kutu??

Racing motosikletlerde görüyordum ama hic ne olduunu merek edip sormamıstım simdi pazar pazar bi video izledim aklıma takıldı nedir ne ise yarar diye bilen biri yardım ederse sevinirim.... Kırmızıyla kırmızı cember icine aldıım gidon üstündeki kutu ;;

Resimleride sahibinde.com dan aldım sahibi burda olmasın telif hakkı faln:cherry:

Son düzenleme:
Onun içinde yağ var olduğunu biliyorum da.Fren hidroliği için mi başka bir şey mi tam olarak bilmem:p

hidrolik dostum fren hidroliği(sen yenisin galiba):p

Bazılarında var bazılarında yok merak ettim bi tanesinde de 2 tane vardı nedir lan bu dedim :queen: saolun racing motorlarına merak yeni basladı chopper meraklısıyım asıl ben neyse tesekkür ediyorum zaten sormaya cekinmistim cahill olduumuzu ortaya cıkmasın die sende yüzüme vurdun :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fren hidroliği kutusudur

Bazılarında var bazılarında yok merak ettim bi tanesinde de 2 tane vardı nedir lan bu dedim :queen: saolun racing motorlarına merak yeni basladı chopper meraklısıyım asıl ben neyse tesekkür ediyorum zaten sormaya cekinmistim cahill olduumuzu ortaya cıkmasın die sende yüzüme vurdun :salut:

dostum sende soracak tam soruyu bulmuşsun nası motorcusun sen bakayım:mrgreen::pşaka biyana bi özür işlediysek affola bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıp dostum sağlıcakla kal:cat:

çay makinası yolda giderken pipeti sokuyosun çay içiyosun :wiinkk:

yağ hidroliği diyen arkadaşlar şaka yapmışlar sana :queen:

2 tane olanların sağdaki fren hidroliği haznesi, soldaki debriyaj hidroliği.

erhan çok geri kalmışın hatta arka artçı bölümü racinglerin tost makinası olarak kıllanılabiliyor duymadınmı aaaa:p

kızartma makinası olanları duymuştum budamı çıkmış :cyclopsan abi teknoloji ne ilerliyor yahu takip etmek ne kadar zor oldu... :rendeer:

kızartma makinası olanları duymuştum budamı çıkmış :cyclopsan abi teknoloji ne ilerliyor yahu takip etmek ne kadar zor oldu... :rendeer:

Sen cookkk geri kaldın köfte pisirenleri bile var artık köfteciler ss kullanıyo...
Bu geyigi de fazla uzattık sanırım :queen::queen::queen: :rendeer:

2009 lar demleme çay yapıyor radyatörden su koyuyor mis gibi oluyor ama radyötördeki anti firizi çıkarmak lazım:)

her topic böyle neşeli olsa keşke..

Kardeşim sormamak değil ÖĞRENMEMEK ayıp..merak ettiğin herseyi sormalısın..

Ama şu sözüde unutma :mrgreen: insanın başına ne gelirse ya meraktan yada...

die bi laf işte:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ciddiyim ya şimdi 2009 modellerde nesscafe yapanları çıkmış bunların aa sende yenisin sanırım :queen:

2010da da üstüne dalgacı adam almayan motor üretiyolar iyi dayan son 2 senen :mrgreen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar