Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Sag seritten giden motorcu serefsiz mi?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    maksimumhiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2006
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    peugeot 103
    evet toplumumuzda böyle saygısızca araç kullanmak gün geçtikçe moda oluyor, büyük araçlar küçük araçları araçtan saymıyor, böyle olunca da sonuç kavgayla bitiyor, yine sadece laf atışması geçmiş aranızda, adam arabayı üzerine sürüp, seni zor duruma sokabilirdi,ben de buna benzer bir olay yaşadım, adam arabayı önüme kırdı az kalsın çarpıyodum, kornaya bastım, adam ana avrat sövmeye başladı, sonra arabasıyla çarpıp beni yere düşürdü kaçtı, plakasını aldım, şikayet etmediğim yer kalmadı, ama sonuç yok,
    sanada büyük geçmiş olsun kardeşim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Kasım 2005
    Şehir
    Coruscant
    Motosikleti
    speederbike
    Bu yapılan doğrudan adam öldürmeye teşebbüstür. Ne tür manyaklarla beraber yaşıyoruz ya?
    May the Force be with McLaren Mercedes

  3. #63
    tororosso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    drz 400
    benim anlamadığım şerefsız olan o camış camış bıle az hanzonun teki zaten polis öyle yaparsa başkaları nasılyapar ,takmıcan fazla çok zoruma gıdecek küfür ederse kafasınıpatlatırım polısmolısdınlemem defolur gıder yanı,

  4. #64
    mehmethan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2004
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    bu adam gerçekten polisse ve polisliğinin arkasına sığınıp önüne gelene şerefsiz deme hakkını kendinde buluyorsa asıl kendisi öyledir. karaktersiz olmasa zaten "ben polisim" filan diye eklemez. o tür bir durumda sonuna kadar hakkımı savunurum. kimliğini, adını sorardım. adını soyadını öğrenemediysem arabanın plakasını alıp doğru savcıya giderdim.

  5. #65

    Üyelik
    15 Ocak 2006
    Şehir
    ist
    Aynısı bu akşam başıma geldi.Merter den İncirli ye dogru E-5 te.80 km hızla en sağdan gidiyorum arkama yapıştı uzunları yaktı kornaya basıyo,önüme geçti birde ani frenler yapmaya başladı.Yanına dogru yaklaştım birde baktım bayan.Camı açıp küfürlerde savuruyo tabi bende küfür ettim ama bir türlü hıncımı alamadım valla birden incirliye saptı ve izini kaybettirdi.Valla kimse kusura bakmasın fırsatım olsa bayan feilan demeyip allah ne verdiyse dalıcaktım.Plakası 34 gs 5227 beyaz yeni kasa jetta.Bakırköy civarında oturuyor muhtemelen.Bilen yada gören yerini bildirirse çok sevinirim çünkü içimde kaldı.Birde arkadaşlar şeritleri kullanırsak oto sürücüleride zamanla alışabilir.Kendi kendimizi trafikten soyutluyoruz çünkü.

  6. #66
    yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2006
    Şehir
    Manavgat
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Birincisi trafikte fırsat buldukça emniyet şeridinden kaçan, iki şerit arsından giden, yetmedi kaldırıma çıkan motorcular var. Şimdi kimse biz yapmıyoruz öyle şey yapanlada konuşmuyoruz falan demeyin hemen. Kırmızı ışıkta durunca çoğumuz aralardan en öne kadar gitmeye çalışıyoruz. Trafik sıkışınca durma noktasına gelince emniyet şeridi devreye giriyor hemen, işimize gelmezse sollamayıp sağlıyoruz. Sonrada trafikte bize saygı duymuyolar emniyet şeridine çık diyolar diye şikeyet ediyoruz.
    İkincisi kafada kask kırma olayı da enteresan bir konu. Bunu yapan tanıdığım var elbette. Ancak arabasında levye bulunduran tanıdığımda var. Hatta torpido gözünde silah bulunduran insanlarda biliyorum. Şimdi siz bir arabayı durdurup şoförüne doğru yürümeye başladığınızda adam siz daha gelmeden kaç kişi olduğunuzu boyunuzu, posunuzu görüyor. Arabanın yanına geldiğinizde kapıların açılıp 5 kişinin çıkma ihtimalde var. Yada adam elinde levyeyle arabadan inerse ne olacak. Bu nedenle bunlar alternatif uygulamalar olamazlar.
    yapabileceğiniz yegane şey 154 trafik hattını arayıp bidirmektir. Eğer sonuç alamıyorsanız o zaman seçimlerde bu konuda sonuç almamızı sağlayacak memleketimizi bu yönde geliştireceğine inandığınız kişilere oy verin.
    Buda demokrasinin hikmetidir öyle biri varsa söyleyeyin bende ona oy vereyim!

  7. #67
    difo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Ekim 2006
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Presto / Texas
    bence arkadaşımız yerinde ve o adamın üslubuna uygun bi cvp vermiş (malesef arada oluyor böyle kendini yetiştirememiş denyolar)


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler