Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

CBR 125 : yeni başlayan birinin düşündükleri.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    selam arkadaşlar,

    okuduk, tartıştık, araştırdık, muhabbet ettik derken sonunda temiz ikinci el bir Cbr 125 almaya karar verip ama borç ama aile ile uğraşma pahasına bunu uygulamaya geçirdim, geçen perşembeden beri ben de bir motosiklet sahibiyim artik.

    motosiklet fikrinin aklima ilk girdigi iki buçuk ay önceki günden bu yana takip edip cok sey ogrendigim bu foruma ve bu forumu oluşturan bütün insanlara teşekkürü borç bilmekteyim, gerçekten sağolun .

    almayı düşünen ve bilgi edinmek isteyen arkadaşlara yardimci olsun diye kendi tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.

    önce kendi durumumdan bahsedeyim, malum herşey kendi koşulları içinde değerlendirildiğinde bir anlam kazanır. ben 21 yaşında, henüz üniversite öğrenci olan bi yandan da çalışmaya yeni başlamış biriyim, doğma büyüme ankarali olmam sebiyle ne cevremde motor kullanan birilerine denk gelmiş ne de motora binmiştim. şu an inanın nasil geldi aklima bir motor almaliyim düşüncesi hatirlamiyorum bile ama ilk girdiğinden aklima şu ana kadar günüm gecem olmuş durumda.

    yerli ve yabanci birçok kaynak taradiktan, maddi olarak ulaşabileceğim modelleri, bu işin teorisini, başlangıç motorunun nasil olmasi gerektiğini, korumaların nasil bir önem arz ettiğini ve hangi markalarin nasil modellerinin türkiye de olduğunu öğrendikten sonra, kendim için en uygununun ikinci el bir CBR 125 r almak olduğuna karar verdim, malum forumda seveni de çok nefret kusanı da, ben hertürlü görüşü okuyup anlamaya çalıştım, bu kararimi verirken göz önünde bulundurduğum sebepler kısaca şunlardı:

    1) optimal oluşu: ikinci elinin fiyatı ve temiz ikinci ellerindeki bolluk, ilerde değiştirmeyi veya olur da motosikleti bırakmayi düşünürsem minimum para kaybina yol açacak olmasi buna karşılık olarak performans ve kalite açısından bu fiyatta rakipsiz olması, bütün bunların yanında da görüntüsünden hoşlanmam. sıfır almayi düşünmedim bile, çünkü değiştirirken veya 1 ay sonra motosiklet kullanmanin aslinda bana uygun olmadigini anlayip biraksam, maddi kaybim 1.500 YTL kadar olurdu, şu anda bunu yapsam büyük ihtimal ile sıfıra sıfır çıkarım, bunun yaninda temiz ikinci eldeki bolluk da beni buna itti.

    2) duygusal yakinlik: başlangıç için çok uygun olduğunu düşünmem, ikinci el bir YBR 125 alip başlamak daha da uygundu belki ama ben bu alete duyduğum tutkuyla bir YBR ye duyacagim arasinda ve alacagim keyif arasinda büyük farklar olacağını düşünüyorum. YBR 125 de cok hosuma giden bir motor(ozellikle siyah ve bakimliysa) ama CBR 125 bana kendini çok daha fazla sevdirdi. bi yerlerini düşüp kırarsam da motorun helali hoş olsun pahali olsun yaptirmasi ama buna değer dedim.

    3) ilerisi: kullanimima uygun olarak düşüncem, iş okul ev arasina beni ekonomik şekilde taşıması ve haftasonlari kısa mesafeli uzun yollara(200km-300km maks) beni çıkarabilmesi idi. eğer bu kullanima başka istekler eklemez isem belki de değiştirmeden senelerce kullanabilirim bu motoru diye düşündüm ve honda kalitesinin su soğutmalı motorunun ve otobana uygun hızının bana bu yukarida saydığım istekleri saplayacağını düşündüm.

    motoru aldıktan sonraki düşüncelerim ise şunlar(unutmayin ben daha bu işte sıfır tecrübeli biriyim):

    bu motor, forumda başka birinden duymuştum buna ve çok uygun geldi bana da bu tanimlama, bir Sport Commuter City Bike.(yani türkçemize, işe gidiş gelişlerde, gündelik işlerde kullanabileceğimiz asfalt motosikleti ama birazcik da spor havasi var bu işlevselliğinin yanında olarak çevirebiliriz)

    ilk motosikletle tanisan biri için onu tedirgin etmeden ve ona tatmin edici özellikleri sunan ve öğrenmesi için görece risksiz bir fırsat taniyan bir motosiklet. yeni başlayan birini tatmin etmemesinin imkansiz olduğunu iddia ediyorum fakat 25 beygir üstü motosikletler kullanmış tecrübeli kişilere de oyuncak gibi gelebileceğini tahmin ediyorum.

    gördüğüm şöyle bişey var, bazi arkadaşlar cbr 125 sahibi veya sahip olmak isteyen, bu motora olduğundan fazlasini yüklüyorlar veya tecrübeli ve bi sebepten sevmeyen arkadaşlar da sürekli bu motoru kötülüyorlar. bu yeni alacak kişilerin bu motosikletin performansi konusunda fazla umutlanmalarina veya tam tersi benim gibi yeni başlayacak biri için acaba bana yeter mi bu kadar kötülüyolar baksan vb diye düşünmeisne sebep olabiliyor. yukarida da yazdigim gibi, motorla yeni tanışıyorsanız bu motosiklet bütün isteklerinizi fazlasiyla karsilayacaktir şüpheniz dahi olmasin, bisiklet gibi vb yazila yazila insan saniyor ki alacak boyle cidden bisiklet gibi kullanacak filan, boyle birşey yok arkadaşlar, göreceli olarak hatalari affedebilen kolay sürülebilen bir motor olabilir bu ama 130km/s hıza çıkabilen bir motor ve 60 km/s a daha ne olduğunu anlamadan çıkabilen bir araç hertürlü dikkat edilmez ise çok büyük tehliklere açıktır, tecrübeli sürücülerin bu hızlari ve ivmelenme değerlerinden küçükmüş gibi bahsettiklerinde, sizin de bilinçaltınıza böyle işlenmesine izin vermeyin. bu hız ve ivmelenme onlar için ufak olabilir ama bizim için sanilandan çok daha tehlikeli olabilir, dediğim gibi bunlar GÖRECELİ değerlendirmelerdir, kendi sınırlarınızı ne olup ne olmadığınızı iyi bilin(unutmayin her insan kendini farkli ve diğerlerinden yetenekli sanar, bu yanilgiya düşmeniz ona oldu ama o şöyleydi ben yaparim bana bişey olamaz demeniz size çok pahaliya mal olabilir)

    daha fazla da uzatmadan yazimi bitireyim, zaten çok az kişinin buraya kadar okumuş olacağını tahmin ediyorum. son olarak diyeceğim hava ne kadar sıcak olursa olsun korumalarinizi alabileceğinizin en kalitelisinden alin(en fazla 2-3 ay biraz aç gezersiniz ) ve üzerinizden hiç çıkartmayın, terlersiniz su içersiniz yerine gelir ama asfaltı 30km/s hızla bile öpseniz düşünemeyeceğiniz şeyler olabilir.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    memin1857 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2006
    Şehir
    Bostanlı, İzmir
    Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Elini sıkmak istiyorum, sonunda CBR125 ile ilgili DOĞRU bir şeyler yazan birisi çıkmış. O kadar güzel bir tespit yapmışsınki, (cbr125i abartanlar ve kötüleyenler hakkında) tebrik ederim.
    Evet CBR125 tam tarif ettiğin gibi bir motosiklet. Tanımlaması budur. Ben bıkmıştım artık cbr125e süper diyenlerle, iğrenç diyenler arasındaki yazıları okumaktan. Birisi sahibi olduğu için cbr125i olmadığı yerlere getirmeye çalışıyor, öbürü altında kuvvetli motosiklet olduğu ve cbr125 popüler olduğu için kötülemeye çalışıyor. Pek tabiki iyi/kötü yanları var sen çok güzel tanımlamışsın. Bende defalarca kullandığım cbr125le ilgili aynen bunları düşünüyordum.
    Diğer yaygın 125cc rakiplerinden çok daha iyi olduğu kesin. Genel japon motosiklet pazarına göre ucuz, 125ccye göre pahalı olduğu söylenebilir. Örneğin ben, CBR125 benim 750cc Shadowum kadar gitmiyor diye iğrenç bir motosiklet demiyorum. (Çok kişi böyle yapıyor, forumlar böyle yazılarla dolu) Mithrelios arkadaşım çok güzel tanımlamış. Yani cbr125 iyidir kötüdür değil olay. Olay: CBR125 BUDUR, iyiliğine sen karar ver olmalı.
    Bu arada BABYBLADE tanımlaması hoşuma gitti
    Tekrar yazıyorum, motosiklet modelleri ile ilgili yazılarımız henüz almamış yada yeni almış kişilere tecrübemizi aktarmak bilgilendirmek olmalıdır. O modeli göklere çıkarıp, okuyup alanları üzmek yada modeli yerlere vurup almayı düşünenleri vazgeçirmek olmamalıdır. Mesele daha almadan insanların ne alacağını bilmelerini sağlamak.

  3. #3
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    kardeşim cbr 125 kullanıcısı olarak yazdıklarına aynen katılıyorum benim de ilk motorum ve tavsiye üzerine aldım başlangıç için gerçekten tatmin edici ve benzerleriyle kayıslanmayacak derecede farklı bir motor (motorum diye söylemiyorum öyle gerçekten) ya bu arada benzer bir topic vardı keşke oradan devam etseydik ama neyse artık

  4. #4
    McA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Vitello Life 80
    Gayet faydalı bir yorum... Yeni baslayacak arkadaşlar rahatca soru sorabilirler bence. Zira yeni baslayan birinin hissettikleri de onemli bu konuda..
    Son uyarı da gayet guzel..
    Hayırlı olsun, kazasız belasız geziler dilerim!..
    -McA-

  5. #5
    SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Hayırlı olsun dostum.
    inan ben senden pek farklı değilim bende yaklaşık 4 ay once aldım cbr 125 imi. Motoru almadan önce ist.de kurulan 2 adet motosiklet fuarı sayesinde bende bu işe giriştim bende üni. öğrencisi ve çalışıyorum pazartesi gunude ehliyetimi alıcam artık deymeyin keyfime.

    eğer paylaşmak istediğin bişi olursa msn e eklersin; suspect@icqmail.com
    Soda Ayran Cool

  6. #6
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı memin1857 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [b]

    Diğer yaygın 125cc rakiplerinden çok daha iyi olduğu kesin. Genel japon motosiklet pazarına göre ucuz, 125ccye göre pahalı olduğu söylenebilir. Örneğin ben, CBR125 benim 750cc Shadowum kadar gitmiyor diye iğrenç bir motosiklet demiyorum. (Çok kişi böyle yapıyor, forumlar böyle yazılarla dolu) Mithrelios arkadaşım çok güzel tanımlamış. Yani cbr125 iyidir kötüdür değil olay. Olay: CBR125 BUDUR olmalı.

    Bir motorum olsada olmasada CBR 125 "segmentinin en kötü tasarlanmış..." modelidir...


    Fiyat olarak Aprılıa 125 ten sonra en pahalı motordur...verdiğiniz paranın karşılığını alamadığınız...fiziksel ölçüleriniz ne olursa olsun at kuyruğunun üzerindeki kelebek gibi sırıtdığınız...Honda'nın ne idüğü belirsiz kırma Hornet modelinden sonra üretmiş daha doğrusu marka gücüyle sattığı Hisseli Harikalar Kumpanyasından piyangoyla Türk motorseverlere hakaret niteliğinde sunulmuş...tatmin etmeyen...basiretsiz...kişiliksiz...racing felsefesine aykırı...aerodinamiksiz bir üründür....

    kişisel fikirlerim bunlardır...


    alan arkadaşlara hayırlı olsun der motosikletleriyle mutlu olmalarını dilerim...


    alana alma deme...almayana al demem...nötr ambians...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  7. #7
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    Alıntı memin1857 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada BABYBLADE tanımlaması hoşuma gitti
    çok sağol arkadaşım, babyblade i ben de yabanci bi sitede yanilmiyosam görmüştüm ordan arak yani.


    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bu arada benzer bir topic vardı keşke oradan devam etseydik ama neyse artık
    motosikletimi yeni aldim, yorumlarim şeklinde açtığım için başlığı diğer cbr 125 başlıgına dahil etmedim, konusmalar benzer yerlere giderse modlar konuyu kitleyecektir zaten diye düşündüm, umarim hata etmemişimdir.

    Alıntı McA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gayet faydalı bir yorum... Yeni baslayacak arkadaşlar rahatca soru sorabilirler bence. Zira yeni baslayan birinin hissettikleri de onemli bu konuda..
    Son uyarı da gayet guzel..
    Hayırlı olsun, kazasız belasız geziler dilerim!..
    çok sağol, umarim benim bu forumdan elde ettiğim yararin bir kısmını insanlarin elde etmesini sağlayabilirim.

    Alıntı SuSpect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ekliyorum msn e, illaki bi suru sorum olacaktir, acemi olduğum ve cevremde motosikletten anlayan biri olmadigindan.

    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aerodinamiksiz bir üründür....

    gerçekten son istediğim şey, bu topic de diğer cbr 125 polemiğine girilmiş topicler gibi olsun o yüzden iyi niyetle sorduğumu ve gerçekten öğrenmek istediğimi varsayarak bana yardimci ol lütfen. diğer yorumlarin göreceli şeyler insandan insana zevkten zevke değişir, ama aerodinamiksiz olmak ayni xxx devir/dakikada yyy miktar newton/metre torque uretmek şeklinde soyledigimiz gibi çok nesnel birşey. şu hız ve rüzgar koşullarında budur denebilecek bişey. bunun bilgisine nerden ve nasil ulaştın? motosikletler hakkinda daha fazla bilgi edinmek ve kendimi ilerletmek istediğim için gerçekten merak ettim bu nasil anlasilir vb yi ve o yüzden soruyorum.

  8. #8

    Üyelik
    01 Eylül 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Dominar 400 UG - Hero xPulse
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    Fiyat olarak Aprılıa 125 ten sonra en pahalı motordur...verdiğiniz paranın karşılığını alamadığınız...fiziksel ölçüleriniz ne olursa olsun at kuyruğunun üzerindeki kelebek gibi sırıtdığınız...Honda'nın ne idüğü belirsiz kırma Hornet modelinden sonra üretmiş daha doğrusu marka gücüyle sattığı Hisseli Harikalar Kumpanyasından piyangoyla Türk motorseverlere hakaret niteliğinde sunulmuş...tatmin etmeyen...basiretsiz...kişiliksiz...racing felsefesine aykırı...aerodinamiksiz bir üründür....
    Tamamen katılıyorum, CBR 125'i bundan daha iyi özetleyen bir paragraf olamaz herhalde.

  9. #9
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    arkadaşlar siz metehan'ın dediklerine bakmayın. bu onun tarzıdır her açılan topice dalıp suyu bulandırmak niyetini uzun zamandan beridir bilirim motor hakkındaki düşüncelerine saygı duyarım sonuçta bir 'düşünce, fikir'.. ama eğerki kullanmadığı bir motor hakkında böyle bir yorum yaptıysa orada dur demek hakkına sahip olduğumuzu belirtir mete abime saygılar sunarım (ters tepme ambiansı)

  10. #10
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    hocam şimdi Açısal Momentum kuralları ve aerodinamik katsayılarına girmek biraz ukalaca olacak...gereksiz detaylar..kafaları karıştırmayalım...


    ama racing tasarımlarında gövde yapısı ve güç çok önemlidir...


    cbr 125 gibi 13 beygirlik bir motordan ne beklenebilir ki...en azından beklentilere cevap vermez...buda tüketiciyi yanıltmak anlamına gelir..

    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar siz metehan'ın dediklerine bakmayın. bu onun tarzıdır her açılan topice dalıp suyu bulandırmak niyetini uzun zamandan beridir bilirim motor hakkındaki düşüncelerine saygı duyarım sonuçta bir 'düşünce, fikir'.. ama eğerki kullanmadığı bir motor hakkında böyle bir yorum yaptıysa orada dur demek hakkına sahip olduğumuzu belirtir mete abime saygılar sunarım (ters tepme ambiansı)
    yok müdürüm valla art niyet yok...içimden geleni kustum...(pardon yazdım.. )

    kullanmadığın motor derken hiçmi binmedik...yani seni tanımam için sana binmem mi gerekiyor...


    ulan bu ağır espri oldu hocam...geri alayım istersen...kızdıysan edit yaparım bak...seni severim bilirsin..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  11. #11
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    bir noktada anlaşmamız gerekiyor sevgili metehan abi biz motora yeni başlamış yada başlayacak olanlar için uygun bir motor diyoruz ve ukala insanlar dışında bugüne kadar kimseden olumsuz bir eleştiri görmedim bu motor hakkında. yani yeni başlayan biri için 13 değil de 106 beygirlik bir motor mu tavsiye edersin? açısal momentumave kuantum fiziğine yada fuzzy mantığına filan girmeye hiç gerek bence de

  12. #12
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Hasanım sevgili dostum canım kardeşim vallahi sizin iyiliğiniz için yazıyorum...yani sende istersin bende isterim Hayabusaya binmek ama...resmen tüketici motorsever aldatılıyor...bak fiyatı 3500 ytl civarı olsa gam yemem düşüncelerimi aktarmam...herkes gönlüne göre takılsın...haddimiz değil ukalalık...kimseye akıl vermeyi sevmem...kaç kuruşluk aklım var ki millete dağıtayım...ama isterimki daha sağlam bir model olsun daha tatmin edici özellikleri olsun...çin malı değil ki bu o kadar paraya bu kadar köfte diyeyim...Honda'da bunu yaparsa artık yazıklar olsun...Ben Hondayı böyle bilmezdim...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  13. #13
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok müdürüm valla art niyet yok...içimden geleni kustum...(pardon yazdım.. )

    kullanmadığın motor derken hiçmi binmedik...yani seni tanımam için sana binmem mi gerekiyor...


    ulan bu ağır espri oldu hocam...geri alayım istersen...kızdıysan edit yaparım bak...seni severim bilirsin..
    bin hocam nolacakki ama hastane masraflarımı karşılarsın özel sağlık sigortam da yok söyleyeyim beni tanıman için bana binmen gerekmeyebilir belki ama en azından birkaç kez yüzyüze gelmemiz, birlikte biraz zaman geçirmemiz. gezmemiz tozmamız gerekebilir mesela yaw hocam bu arada millet neden bu cbr125 kelimesini duyunca direkt saldırıya geçiyo anlamıyorum he kullanmak isteyen varsa gelsin benzini de ben dolduracam alsın gezsin yani sonra olan bize oluyo nazarlık da taktım ama işe yaramayabiliyo bazen

  14. #14
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Şubat 2006
    Şehir
    Eskişehir - Bodrum
    yaww siz bakmayın mete_han a o harley babadan başkasına binmez bide ... at sineği konmuş ambiası metehanı cbr nin ustunde düşünmek bile istemiyorum motor ağırlığa dayanamaz bırakir kendini valla

    mete hocam eskişehire gel sana bi tur attırayım benim cruiser le :D

    bu arada cbr kullanmıştım bende bir süre gerçekdende ivmelenmesi gayet rahat bir anda 90 larda bulabiliyorsun kendini sınıfındaki diğer modellere göre (çinliler) oldukça rahat ve vibrasyon yok fakat kendi şahsi fikrim ybr yi tercih ederdim

  15. #15
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    bin hocam nolacakki ama hastane masraflarımı karşılarsın özel sağlık sigortam da yok söyleyeyim beni tanıman için bana binmen gerekmeyebilir belki ama en azından birkaç kez yüzyüze gelmemiz, birlikte biraz zaman geçirmemiz. gezmemiz tozmamız gerekebilir

    dişi olsam bu teklifine hayır demezdim...


    ben senin bildiğin üyelerden değilim... namısıma dil uzatmayınız...modd yokmuu huuu komşular yetişin...ırzıma kasıt varr...


    En son Denizlide tur attım CBR 125 le...hay binmez olaydım ya...bel boyun bütün omurgalar ağrıdı 10 dakkada...



    bbaday kardeşim Kınroadla Allah sana vurmuş birde ben vurmayayım...


    her arızada beni yad et...an tamamı dedoşumm...

    Kınroada binemem...asil genlerim Harley dışında bir motor kabul etmez...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  16. #16
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    ya tarz meselesi bide imkan para meselesi tabi ama harley almak isteyeceğim hatta hiçbirzaman almayacağım tek motordur diyebilirim, ben de at sineği ambiansı diyecem ama bütün harleycilerin hışmına uğramak istemem o yüzden demiyorum

    lem metehan adamın topicini nereye çektin yine dur be abicim ya buyrun arkadaşlar güzel güzel yorumlarınızı yazın bakmayın siz bu ukala kişiye herkes istediği motora binmekte özgürdür

  17. #17
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya tarz meselesi bide imkan para meselesi tabi ama harley almak isteyeceğim hatta hiçbirzaman almayacağım tek motordur diyebilirim, ben de at sineği ambiansı diyecem ama bütün harleycilerin hışmına uğramak istemem o yüzden demiyorum

    evet hayatım imkan meselesi...mesela benim imkanlarım senin imkanlarından hep fazla olmuştur..kıroyoum ama imkan bende...İmanın ve imkanın kimde olduğu bilinmez...


    merak etme benim hışmıma uğramayacaksın....


    sitede kaç tane Harleyi olan var bir say bakalım...Maetematiğe gerek yok...2 ye kadar saymayı biliyorsan yeter...


    ama topiği bulandırdık oda ayrı mesele... affola...



    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  18. #18
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    donniedarko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBR 600F
    metehan abi şu harleyini bir buluşmaya getir de biz de fotograf çektirelim

  19. #19
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı donniedarko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi şu harleyini bir buluşmaya getir de biz de fotograf çektirelim
    hacı foyamızı çıkarma ortaya...deşme yaramızı...

    ..


    peki Harley seninle resim çektirmek istiyormu bunuda düşünmek lazım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  20. #20
    setr74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Mayıs 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    zs 150-19
    Mithrelios tekrar hayırlı uğurlu olsun hocam sonuna kadar okuduk artı ortalık karışıyor kazasız belasız sürüşler diliyorum


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler