Bu sakalına tükürdüğümün (hatta başka şekilde ıslattığımın), ''pahalı'' araç sahibi barzoya forum kuralları çok müsade etmeyeceği için burada bişey demeyeceğim. Eğer bir şahıs oğlum kelimesinde Ğ yerine G kullanıyorsa biliniz ki ya kalabalıktır, ya da emaneti yanındadır şivesine ara gaz verdiklerim.
Gelelim bizim gencoya, yazık olmuş, acıdım, dayak yemesinden ziyade 3 kişiden dayak yemesine üzüldüm. Ama bir sormak isterim, hız limitine uymak demek, sol şeridi parsellemek manasına gelir mi? Ha olayın evveliyatını tam bilmiyoruz, izlediğimiz ve çocuğun söylediklerinden yola çıkıyoruz.
Daha 1 saat kadar önce araba ile bankaya gittim, dönüş yolu, sağ şeritteyim, solum dolu, hız sınırı 70 olan bir yer. Önümde bir motorlu (motorcu değil), yol iki şerit, fakat en solda düz çizgiden sonra da en az yarım şeritlik boşluk. Motorlu arkadaş tam 25 ile, şeriti ortalamış, scoter olmasının verdiği imkan ile de sol elde telefon kulakta. Ayna yok, arkasında 7-8 araç olduk, 1 km kadar sabrettim, sonra kornaya bastım tık yok. Ve silme tabir edilecek bir şekilde yanından geçtim. Eminim kafasında kamera olsaydı, herhalde beni de youtube da haber yapardı.
Sonuç olarak, demem o ki, her zaman eleştirmeye önce kendimizden başlamalıyız. İnsanlarda ki bu ön yargının kaynağı nedir, ne kadarı bu kendini motorcu zanneden apaçilerin yaptıklarının sonucudur bunları da düşünelim.
Yeri geldiğinde gerekeni yaparım fakat,
Yaşıyor olmayı, haklı olmaya tercih ederim.