BMW'nin içindekiler yorum yazıyor konu altına herhalde :queen:
Bundan 1-2 ay önce Motosiklet üzerindeki coluğa cocuğa araba bagajından tüfek çeken maganlar neden haber olmadı?
Not: Kendi kendime gereksiz font ve renk kullandığım için uyarı verdim.
çünkü oradaki çoluk çocuk arabaya vurmuştu ve silah çeken polisti sevgili moderatör
ve süleyman bey bir şeyi eksik yazdınız onuda ben ekleyeyim, o silahı çeken polis ve polisler orada çocuğu darp etmediler ve tehdit yağmuruna da tutmadılar. hatta kural dışı motor sürdüğü için ceza bile yazdırabilirlerdi ama yapmadılar.
polise saygı hiç yok arkadaş, olacak iş değil.
Bu cümle işte..
"Hız sınırının 30 olduğu bir yerde, hız sınırına uyarak gidiyordum.."
Ama sol şeritten gidiyordum, arkamdakilerin yol istemesi çok anlamsız çünkü hız sınırı 30 km/h
Ben 30 ile gidiyorum onunda 30 ile gitmesi lazım ben kuralcıyım, milleti kurallara itaat etmeye zorlarım
SONRADA DAYAĞI YERİM..
Sana ne milletten belki adamın 3 canı daha vardır, ceza ödeyecek parası vardır, kurallara uymamak için bahanesi çoktur.
Git sağ şeritte kuralcılık yap, hız limitlerine uy, ne halt edersen et..
Bu çocuğun dayak yeme sebebi bu forumda da yazan şerit, konumlanma, sende araçsın, şeridi ortala gibi kuralcılık safsataları.
Çoluk çocuk okuyor sonra Kamyon kullanır edalarıyla şeridi ortalayıp yol isteyene hız levhasını işaret edip el kol yapıyor..
La senin etin ne budun ne ?
Kaportan var mı ?
Kime kafa tutuyon..
Geçen biri dokunuverdi işte gitti direğe vurdu kafasını öldü.. Sonradan öğrenildi ki kasıtlı çarpmış öncesinde yine yol kavgası var.
Şimdi bu dayak yedi.
Arkadaşım yaşım 38. 18 yaşından buyana 2 tekere aktif binerim.
1 gün olsun ne taciz edildim, nede biri motor kullanışıma laf söyleyip korna el kol yaptı nede ben yaptım.
"Yol seninde hakkın böyle kaçamak sağ şeridin sağından sığıntı gibi gidersen kimse saygı duymaz sana"
Bu cümle bu forumda arkadaşlar..
Bunları çoluk çocuk okuyup neticesi böyle oluyor işte.
Ben neden sağdan giderim..?
Milyonlarca motorcu dururken neden bu çocuk dayak yedi ?
Demek ki kaşınmış ve artık öğrendi forumlarda yazılan çizilenler gibi değilmiş 2 teker ve gerçek hayat..
Bir otobüsün solunu 3 sn. fazladan işgal ettim diye
"Geçeceksen geç git neden aracın solundan gidiyorsun, onun önüne sağdan bir köpek çıksa üzerine kıracak haberin yok.."
zamanında babamdan dayak (tokat) yemiştim.
Şimdiki gençler hayatta kalmaya değil saygıya bakıyor.
Olm motorla trafiğe çıkarken sen zaten 3-0 geriden başlıyorsun maça. Bunun farkında olarak kullan sür.
Sende araçsın ama şeritleri ve süratini bi zahmet ona göre ayarla.
Kimsede sana bulaşmasın.
Haklısın bence boş konuşanlarada takılma,hepsi demiyorum fakat söylediklerini anlamayanların çoğu motosiklet harici araç kullanmayan,motorcuyum her zaman haklıyım modunda olan tipler.
Adamlar binmiş motora e-5 te sağ şeritte tın tın 30-40la gidiyor takmış kulaklığıda babasının yolu sanki hangi filmde görüp özendiyse istanbul trafiğinde motoruyla duygusal anlar yaşıyor,emniyet şeridine girip yolda vermiyor. Anlatacak o kadar şey var ki uzatmanın anlamı yok.
Söz konusu arkadaşta 30ile soldan gidip kuralcılık vs demiş,başkasının kuralsızlığına müdahale edersen sonuç bu olur kimse senin g.tünde 30ile beklemek zorunda değil. Zorunda olduğunu düşünen arkadaşlar varsa denemesi bedava.
Ayrıca 3kişi çocuğa yapılan muameleye cevabımı diğer konuda yazmıştım.
Halbuki polis abiler ne kadar saygılıydı değil mi? Durdurup hatasını anlatmışlardı. Ama millet nankör işte.
Bu çocuğun dayak yeme sebebi bu forumda da yazan şerit, konumlanma, sende araçsın, şeridi ortala gibi kuralcılık safsataları.
Çoluk çocuk okuyor sonra Kamyon kullanır edalarıyla şeridi ortalayıp yol isteyene hız levhasını işaret edip el kol yapıyor..
La senin etin ne budun ne ?
Kaportan var mı ?
Kime kafa tutuyon..
Geçen biri dokunuverdi işte gitti direğe vurdu kafasını öldü.. Sonradan öğrenildi ki kasıtlı çarpmış öncesinde yine yol kavgası var.
Şimdi bu dayak yedi.
Arkadaşım yaşım 38. 18 yaşından buyana 2 tekere aktif binerim.
1 gün olsun ne taciz edildim, nede biri motor kullanışıma laf söyleyip korna el kol yaptı nede ben yaptım.
"Yol seninde hakkın böyle kaçamak sağ şeridin sağından sığıntı gibi gidersen kimse saygı duymaz sana"
Bu cümle bu forumda arkadaşlar..
Bunları çoluk çocuk okuyup neticesi böyle oluyor işte.
Ben neden sağdan giderim..?
Milyonlarca motorcu dururken neden bu çocuk dayak yedi ?
Demek ki kaşınmış ve artık öğrendi forumlarda yazılan çizilenler gibi değilmiş 2 teker ve gerçek hayat..
Bir otobüsün solunu 3 sn. fazladan işgal ettim diye
"Geçeceksen geç git neden aracın solundan gidiyorsun, onun önüne sağdan bir köpek çıksa üzerine kıracak haberin yok.."
zamanında babamdan dayak (tokat) yemiştim.
Şimdiki gençler hayatta kalmaya değil saygıya bakıyor.
Olm motorla trafiğe çıkarken sen zaten 3-0 geriden başlıyorsun maça. Bunun farkında olarak kullan sür.
Sende araçsın ama şeritleri ve süratini bi zahmet ona göre ayarla.
Kimsede sana bulaşmasın.
Bende arabada olduğum sürece aynı hassasiyeti gösteriyorum ama anlamadığınız nokta şu,değil motosiklet araba bile olsa İstanbul'da kurallara göre davranayım derseniz ne şerit değiştirebilirsiniz nede bir kavşak sonrası yola bağlanabilirsiniz.Arabanın burnunu sokmadan kaç kişi yol veriyor mesela?Yol vermelerini beklersen arkadan çalan kornaların haddi hesabı? Sağ şeridi sol şeridimi kalmış sağ şeridin bile soldan hızlı aktığı zamanlar oluyor.2006 dan beri otomobil 2016 nın ilk çeyreğinden beri de Yracer900 kullanıyorum. Motosiklet kullanmaya başladıktan sonra otomobilimle trafikte rastladığım motosikletlilere çok farklı davranmaya başladım. Çünkü muhtemel tehlikelerin farkındayım. İki farklı aracı da kullanmayanlar , buna düşük/yüksek cc motosikletler de dahil , muhtemel tehlikelerden bihaber olacakları için nasıl davranmaları gerektiğini bilemezler.
O çocuk yoğun trafikte sağ şeritte ilerliyor olsa ve arkasında da bu bmwli tipler olsa emin ol gene aynı hareketi yaparlardı. Bizzat başıma geldi. Yoğun trafikte araçların arasından geçmek yerine Tracer900 motorumla sağ şeriti ortalayıp konforlu bir şekilde ilerlerken arkama apaçi/kro artık ne derseniz bir araç 0 yanaştı. Dağı tırmanırken ( Muğla Sakar Geçidi) En ufak fren hareketimde garanti bana çarpar, düşürür , üstümden geçerlerdi... Tek çarem vardı gazı açıp araçların arasından uzamak... Bende öyle yaptım, yapmak zorunda bırakıldım.
Bir araç isterse yolun ortasında dursun, isterse ters şeritten gelsin ... Sen kim oluyorsun da o insana zarar vermeye kalkıyorsun ! Bu hakkı nereden buluyorsun ? O dayağı yiyen çocuk, trafiği tehlikeye atan hareketlerde bulunuyorsa ararsın "155" i güzergah ve eşkalini verirsin en yakındaki trafik ekibini oraya yönlendirirler.
İnsan hayatına saygı göstermeyen bu İT lere hukuki yaptırımlarda bulunulmadığı sürece bu sıkıntılar bitmez.
Haklı da olsak ne olursa olsun. Hiç bir şey sağlığımızdan değerli değil.
Böyle olaylarda her zaman elimle özür dilerim. Yol veririm. Diğer araçta tek korna ile selam verip devam eder. Herkes mutlu. He onun selam vermesi umurumda mı? Değil. Önemli olan sağ sağlim evime ulaşabilmek..
Bu cümle işte..
"Hız sınırının 30 olduğu bir yerde, hız sınırına uyarak gidiyordum.."
Ama sol şeritten gidiyordum, arkamdakilerin yol istemesi çok anlamsız çünkü hız sınırı 30 km/h
Ben 30 ile gidiyorum onunda 30 ile gitmesi lazım ben kuralcıyım, milleti kurallara itaat etmeye zorlarım
SONRADA DAYAĞI YERİM..
Sana ne milletten belki adamın 3 canı daha vardır, ceza ödeyecek parası vardır, kurallara uymamak için bahanesi çoktur.
Git sağ şeritte kuralcılık yap, hız limitlerine uy, ne halt edersen et..