Hocam MT gezilerine bile benim okuduğum kadarıyla doğru düzgün katılım olmuyorken böyle bir organizasyona geleceklerini hiç sanmıyorum maalesef.tamam organize eden biri çıksın ben gönüllü gelirim
Hocam MT gezilerine bile benim okuduğum kadarıyla doğru düzgün katılım olmuyorken böyle bir organizasyona geleceklerini hiç sanmıyorum maalesef.tamam organize eden biri çıksın ben gönüllü gelirim
20 tl ye biber gazini mumkunse iki tup yaninda olacak vizoru kapatip nefesi tutacaksin ver gazi bakalim ne oluyor
........+1tamam organize eden biri çıksın ben gönüllü gelirim
bence bu olaya gelen olur,ama organize edecek adam lazım,ben gelirim mesela,,bu piçlerin bire 3 kişi girmek nasıl olurmuş anlamaları içinHocam MT gezilerine bile benim okuduğum kadarıyla doğru düzgün katılım olmuyorken böyle bir organizasyona geleceklerini hiç sanmıyorum maalesef.
Bu vatandaşın sadece bu konuda yorumu yok. Diger konuda da alasız şekilde mesajları var gidip okuyup görebilirsiniz.ZümeR' e neden karşı çıkılmış ki? Adam baştan bu durumlara düşmeyin diyor ve kendinden örnekler veriyor. Bence adamı anlamadınız. Neyi anlamadınız?
Sizin ciddi tedaviye ihtiyacınız var. Yaş 38 diyorsunuz yazdığınız kelimeye bakın "Olm" sizin gibi insan müsfetteleri ile aynı miktarda oksijen harcayıp aynı bayrak altında yaşadığımdan utanıyorum.
Bir gün gelir benzer bir iğne size de dokunur. Ancak o zaman anlarsınız.
Muhtemelen aynı miktarda O2 tüketmiyoruz zihniniz henüz tam olarak gelişmemiş reel hayatı burada yazıp çizmek olarak algılıyorsunuz
ayrıca tüketmeyeceğiz de bu zihniyetle fazla gitmezsiniz birileride size vurur gidersiniz..
Saygı, motor, kural sayıklarken artık neyi savunuyorsanız onun uğruna bir müsfette kişilik daha kaybolur.
Bundan 1-2 ay önce Motosiklet üzerindeki coluğa cocuğa araba bagajından tüfek çeken maganlar neden haber olmadı?
Not: Kendi kendime gereksiz font ve renk kullandığım için uyarı verdim.
olayın öncesini bilmiyoruz diyenlere kask ile kafa atmak isteyenler derneği kuruyorum. üye olmak isteyenler aidatı yatırsınlar.
Yanında mıydın, yanında mıydık? Hayır yani amacımız sakallı puştu haklı çıkarmak değil, başka gençler de dayak yemesin diye uğraşıyoruz.
Bu cümle işte..
"Hız sınırının 30 olduğu bir yerde, hız sınırına uyarak gidiyordum.."
Ama sol şeritten gidiyordum, arkamdakilerin yol istemesi çok anlamsız çünkü hız sınırı 30 km/h
Ben 30 ile gidiyorum onunda 30 ile gitmesi lazım ben kuralcıyım, milleti kurallara itaat etmeye zorlarım
SONRADA DAYAĞI YERİM..
Sana ne milletten belki adamın 3 canı daha vardır, ceza ödeyecek parası vardır, kurallara uymamak için bahanesi çoktur.
Git sağ şeritte kuralcılık yap, hız limitlerine uy, ne halt edersen et..
çünkü oradaki çoluk çocuk arabaya vurmuştu ve silah çeken polisti sevgili moderatörBundan 1-2 ay önce Motosiklet üzerindeki coluğa cocuğa araba bagajından tüfek çeken maganlar neden haber olmadı?
Not: Kendi kendime gereksiz font ve renk kullandığım için uyarı verdim.
Bu çocuğun dayak yeme sebebi bu forumda da yazan şerit, konumlanma, sende araçsın, şeridi ortala gibi kuralcılık safsataları.
Çoluk çocuk okuyor sonra Kamyon kullanır edalarıyla şeridi ortalayıp yol isteyene hız levhasını işaret edip el kol yapıyor..
La senin etin ne budun ne ?
Kaportan var mı ?
Kime kafa tutuyon..
Geçen biri dokunuverdi işte gitti direğe vurdu kafasını öldü.. Sonradan öğrenildi ki kasıtlı çarpmış öncesinde yine yol kavgası var.
Şimdi bu dayak yedi.
Arkadaşım yaşım 38. 18 yaşından buyana 2 tekere aktif binerim.
1 gün olsun ne taciz edildim, nede biri motor kullanışıma laf söyleyip korna el kol yaptı nede ben yaptım.
"Yol seninde hakkın böyle kaçamak sağ şeridin sağından sığıntı gibi gidersen kimse saygı duymaz sana"
Bu cümle bu forumda arkadaşlar..
Bunları çoluk çocuk okuyup neticesi böyle oluyor işte.
Ben neden sağdan giderim..?
Milyonlarca motorcu dururken neden bu çocuk dayak yedi ?
Demek ki kaşınmış ve artık öğrendi forumlarda yazılan çizilenler gibi değilmiş 2 teker ve gerçek hayat..
Bir otobüsün solunu 3 sn. fazladan işgal ettim diye
"Geçeceksen geç git neden aracın solundan gidiyorsun, onun önüne sağdan bir köpek çıksa üzerine kıracak haberin yok.."
zamanında babamdan dayak (tokat) yemiştim.
Şimdiki gençler hayatta kalmaya değil saygıya bakıyor.
Olm motorla trafiğe çıkarken sen zaten 3-0 geriden başlıyorsun maça. Bunun farkında olarak kullan sür.
Sende araçsın ama şeritleri ve süratini bi zahmet ona göre ayarla.
Kimsede sana bulaşmasın.