Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Dayak yiyen motorcu röportaj ( video )

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61
    bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2006
    Şehir
    istanbul beşiktaş
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Açıkcası ben bu olaya biraz şüpheli bakıyorum nedeni ise kamera olaydan öncesini göstermemek için kesilmiş. neden ?
    diğer aklımdaki soru ise bu insanlar kötü tu kaka madem bu şekildeler neden arkadan vurmadılar yada yandan dokundurmadılar ?
    birilerini savunduğumu düşünmeyin ama göstermek istenilenle görülmesini istenmeyenler vardır bununda sebepleri vardır.

    size bir olay anlatayım konuyla alakalı değil ama genede sorgulama yetimizin kaybolmaması adına geniş bir pencereden bakmayı hatırlayalım.

    Uzeyir Garih cinayeti yaşı malum olanların bildiği gibi Yener Yermez tarafından bıçaklanarak öldürüldü yada bu şekilde biliyoruz.
    tarih 21 ağustos 2001 saat 13:15 hasdal kışlasından çarşı iznine Yener Yermez çıkıyor ? (soru çarşı izni hangi günler verilir) saat 13:30 yer eminönü çarşısı Yener Yermez ve beraber çarşıya çıkan bir asker burdalar. ifadeler ve görgü tanıkları bunu doğrulamış.
    ( hasdal kışlasından eminönü çarşısı 15 dakika sürmüş ?)
    saat 13:45 asker arkadaşının ifadesinde Yener Yermezle ayrıldığı saat olarak geçiyor yer eminönü çarşısı.
    saat 14:05 Yener yermez eyüp mezarlığında Uzeyir Garihi öldürür. 20 dakikada eyüp mezarlığına gidecek tartışacak ve cinayeti işleyecek.
    mesafe bu.

    bu davaya bakan savcı Zekeriya Öz'dür.

    sorgulama yetimiz olmazsa biz neyizki.
    Mengu16 ve Olcay Avşar bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    Survive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 - Bajaj Pulsar 200NS
    Konuda yazılanları okuduktan sonra bir kez daha söylüyorum;

    Günaydın lan yaşamak..
    VESPERA ve halilom bunu beğendiler.

  3. #63
    Gökhan_Aygün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / İstanbul
    Motosikleti
    VFR 800X (RC60/2013)
    Arkadaş gerçekten genç ve umarım psikolojik olarak kalıcı hasarlar yoktur.

    Kaldı ki etiketler de çok kötü " dayak yiyen motorcu " / " öldüresiye dövdüler "

    En yakın zamanda " bir motosikletli kalabalık grubu pert etti " gibi yeni bir etiket edinilmeli.

    halilom bunu beğendi.
    Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]

    Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]

  4. #64
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Antalya
    ''OKUDUĞUNU ANLAMAK-ANLAYABİLMEK''
    Diye bir kavram var, ve bakıyorum da bir çoğunuzda hala bu özellik büyük bi eksiklik. Konuyu, ve tüm mesajları tek tek yine okudum. Ve ben de dahil hiç bir kimse, bu BMW li kekoları ''Haklı'' bulmamış, savunmamış. Maalesef bu gün yaşadığımız bu tür ve daha bir çok problemin temelinde ''eğitimsizlik'' yatıyor. Şimdi bu çocukcağızın yaşadığı problemi hepimiz ve hemen hemen hergün benzerini yaşıyoruz belki. Paki bu hanzoların yaptığı yanlış, -hayır arkadaş burada hız sınırı bilmem kaç, kurala uyacaksın, diyerek ne kadar eğitebileceğiz, hepsine mi kafa tutacağız? Hepsi iel mi sağa çekip kavga edeceğiz? Çözüm bu mu? Ben işten çıkıp, motoruma bindiğimde (evet keyfi,pratikliği,yakıt tasarrufu da var) aklımda ki en önemli şey, evde bekleyen 2 tane bebemin yanına sağ-salim varabilmek. MALESEF bunun çözümü de her kural çiğneyene kafa tutmak, kural öğretmeye çalışmak değil. Bunun en kalıcı çözümü, temelden daha iyi eğitilmiş insanlar ve daha da caydırıcı cezalardır.
    Şimdi tekrar ediyorum, anlama kıtlığı, kışın soğuk havada marş almayan 54 model motosiklet kadar olan arkadaşlara;
    Burada arabacıyı haklı çıkarmaya çalışmak gibi bir niyetimiz yok, bu genç nasıl darp edilmezdi, nasıl hayatı tehlikeye atılmazdı onları anlataya çalışıyoruz, adamlar çekip vursaydı, bazılarınızın -oo kural böyle diyor ama, çocuk haklı vs demeniz hiç bir halta yaramayacaktı, üzülerek söylüyorum ki memlekette devlet yasalarının değil orman kanunlarının geçerli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

    Alıntı emiliosantos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi 3 kişinin 21 yaşında bir çocuğu aleni bi şekilde benzin istasyonunda tekme tokat dövüp mermi manyağı yaparım tehditleri etmesini haklı çıkarabilecek bir olayın öncesi projeksiyonu yapın. lütfen rica ediyorum.
    Sana da cevabım var arkadaşım bak, yalnız olay prodüksiyon değil gerçek,
    Bilenler vardır aranızda, Kepezden akşam 11 civarında sallandım araba ile, arabada eşim ve iki çocuğum var, Cezaevi kavşağına geldim, en sağ şeritteyim, bana yeşil yanmasına rağmen yavaşladım 3. vitese kadar düştüm, arkamda ve hemen onun solunda orta şeritte 2 tane beton mikseri var, tam kavşağın çıkışında gazı açtığım sırada, sağ taraftan bir çat-pat sesi ile irkildim, birden önümde 3 tane patlak egsozlu cg li belirdi, kırmızıda geçtiler ve ikisi öyle bir daldılar ki tam önüme, o anki refleks ile hafiften sola kırmam ile arkamdaki sol arkamdaki beton mikserinin sellektörünün deyim yerinde ise sıcaklığını ensemde hissettim, toplayıp frene bastığım an ise hemen arkamdakinin kornası ile kendime geldim. Neyse toparladım, arkadan sellektör ve korna yaptım bu motorlulara. Ve bu sperm israfı apaçilerden bir tanesi, pardon demek yerine bana parmak işareti yaptı. Bak, kaza her an insanların başına gelebilecek birşey, ama kaza ile ''trafik teröristliği'' aynı şey değildir. Pardon dese, bi eliyle bile özür dilese neyse, bulaşmayayım derim geçerim, ama adam yaptığı terörün üstüne bi de orta parmak gösteriyor bana.
    Bastım gaza, otogar kavşağında ışıkta yakaladım, camı açtım dedim; o egsozları teker teker bi tarafınıza monte ederim. Ne diyorsun gibisinden laflarla biri inmeye çalışıyor falan, indim arabadan, gel dedim. İkisi kaçtı hemen motorla, biri de motoru bıraktı, orta refüje doğru yürüdü, o hiddetle motora tekmeyi koydum serdim yere. O an, bırak onları kurşun manyağı yapmayı, şarjör bitince de, makinayı monte ederdim.
    Bakın gene diyorum, orada yaptığım bu hareket te yanlıştı, çocuklar arabada halen ağlıyordu, o kadar çok sinirliydim ki, üçünü de pert edebilirdim. Ha eğer bana zarar vereceklerini sezse idim, ne bileyim 5-6 kişi falan olsalardı, o an için önemli olan sağ kalmak olurdu, o an bulaşmaz, plakayı yazardım kafama bir yere.

  5. #65
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ktm 1190
    şu kafaya kamera olayı çıktıktan sonra , yok blogger yok vlogger yok kanalım var vs olayları arttıktan sonra ne kadar çok arttı dimi bu olaylar

    Tepede kamera varya , kendini tehlikeye atarak karşı taraf ile sürtüşme, laf kavgaları... Bana kimse laf ebeliği yapmasın videonun başından beri adam sellektör yapıyor ve motorcunun sağ tarafa geçip yol verebileceği bir sürü fırsat mevcutken inatla soldan gitmeyi sürdürmüş. Eee sonra evet şehir magandasıda gelmiş dövmüş . O adamların ne olduğunu ettiğini bilmezsin salak gibi adama yol vermemekle inatlaşırsan videoda duyduğunuz gibide Vurma abi vurma abi diye yalvarırsın , ulan hadi arabadakiler öküz tamam ama sen onlardanda öküzsün çünkü adamların öküzlüğünü dışarı çıkartmak için bir ton sebep veriyorsun adama...

    Benim artık tek yaptığım şey şu trafikte , küfürde etseler kornayada bassalar sellektörde yapsalar ya gazı açıp uzuyorum yada sağa geçip yol veriyorum. Tartışsan ne olacak ki hiç bir şey. Burası Türkiye kimin cebinden silah mı bıçak mı ne çıkarıcağı belli olmaz bok yoluna gitti niyazi olmayada gerek yok.

    Dayak olayını savunduğum yok yanlış anlamayın , adamı bu noktaya getirende lafım , kafasındaki kameraya güvenip götü başı çok oynayanlar oldu ve olmaya devam ediyor siz böyle devam edin daha çok dayak yersiniz. Dikkat edin bu olaylarda nedense hep yok blogger yok vlogger denilen ne olduğu belirsiz 2 gündür motor süren ama 20 yıldır süren denyoların başına geliyor.

    Kalın sağlıcakla , olaylara karışmayın

  6. #66

    Üyelik
    22 Eylül 2016
    Motosikleti
    .
    Şimdi şöyle bir tespitim var.

    Adamın arabadan inerken döveceği belli zaten.anlamadıysada anlamak için

    Motorcu genç yakıt istayonuna girdiğinde beyaz araç durduğunda Motorla beş metre daha ileri gidicekti.

    Pata küte geldiklerini mutlaka fark ederdi ozaman

    Basıcaksın gaza kaçıcaksın,Durup dinleme olayı değil.İletişim için inmedikleri belli çünkü.

    Benimde otoparkta başıma geldi böyle bir olay.
    Adam sıkıştırdı ama hiç bir çıkış yok yol istedim vermedi.Tam bir maganda.Mecbur dönmek için otoparkta girdim,çıkıyorum.

    Yan yana durduk camları açtık.
    Başladı kavgaya bağırıyor bide.

    Bende karşılık verdim,terbiyesiz saygısız filan ama baktım anlamıyor ne bağırıyosun ne demeye sıkıştırdın dedim.konuşurken o elini indir dedim.
    Çık burdan burası dönme yerini değil dedi.

    Sıkıştırmasan buraya girmezdim heralde git trafik kuralı öğren bağıracağına, Babanın yerimi burası dedim. Otopark benim otoparkım dedi.

    Ne cvp vermeliyim diye düşündüm o an.O cevabı beklemiyordum.Lafımı esirgermiyim kör olası huyum

    Aa çok pardon hödükler girebilir yazısını görmemişim dedim.
    Arabadan inmeye başladı,Durum belli idi %90 ya dövücek yada arabaya zarar vericekti.

    Durmadım bastım gaza.
    Otopark girişini filan kapatsaydı,napardı diye düşünüyorum.Muhtemelen arabayı(kader arkadaşım) bırakıp kaçmaz,dövülmektense kırardım o sinirle..

    Yani konuşucak insanda dövücek insanda ilk saniyelerde kendini belli ediyor.

  7. #67
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Antalya
    @berkcigdem
    ''Benim artık tek yaptığım şey şu trafikte , küfürde etseler kornayada bassalar sellektörde yapsalar ya gazı açıp uzuyorum yada sağa geçip yol veriyorum. Tartışsan ne olacak ki hiç bir şey. Burası Türkiye kimin cebinden silah mı bıçak mı ne çıkarıcağı belli olmaz bok yoluna gitti niyazi olmayada gerek yok.''

    Evet özetle bunu demeye çalışıyoruz, ama hala anlamamakta ısrar edenler var, ki bunların çoğu ve de bu arabadakilerde ergenliklerini Kurtlar Vadisi izleyerek geçirenler.
    berkcigdem bunu beğendi.

  8. #68

    Üyelik
    24 Ekim 2016
    Motosikleti
    MT-07
    Arkadaşlar bu olayda BMW'de ki kişiler haklıyken haksız duruma düşürmüşler kendilerini. Kusura bakmayın ama kimse sol şeridi kafasına göre işgal edemez. Üstelik motorcunun bir çok kere yol verme imkânı yakalamış olmasına rağmen sanki arkasındaki araca inatla sol şeritten çıkmaması arkasındaki sürücünün sinirlerini hayli bozmuş.

    Elbette bu atılan dayağı haklı çıkarmıyor, ki öyle çok şiddetli bir dayak da yok ortada. Anlattığına göre kask kemeri boynunu cizmiş. Zaten videoda da hafif bir boğuşma var. Olayı bu kadar dramatize etmenin gereği yok. Olay yargıya taşınsa motorcu arkadaş sonuna kadar haklı, kimse kimseye yol vermedi diye dayak atamaz (hâla adalet varsa bu ülkede, ki bundan pek emin değilim).
    berkcigdem bunu beğendi.

  9. #69
    KumanBayram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2014
    Şehir
    Çanakkale/İstanbul
    Motosikleti
    Honda Fizy 125 --> Pulsar 200 NS
    Alıntı fatih.met adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayılıyorum böyle laf sokmalarınıza hakkını yememek lazım ama bu çeşit bir artislik çeşitli avrupa ülkelerinde polislerin tepkisi daha feci oluyor bunu8 unutmayın. yani o polis kaba davranmış olabilir çocuğa ama amerika yada rusyada falan olsa o çocuğu vurmuşlardı belkide. gerçi orada motorcu kaçardı.

    bak ben kibarlığımı bozmadan ve laf sokmadan yazıverdim bir güzel. gungenir umarım bundan sonra laf sokmadan cevap yazarsın, en azından bana karşı.

    ve gungenir'in yorumunu beğenen artisler, sıra benim yorumumda. benimkinide beğenin şimdi. ben haklıyım.

  10. #70
    fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Aralık 2015
    Şehir
    istanbul büyükçekmece
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı KumanBayram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne konuda haklısın? plaka kamere çekmesin diye farklı yere monte edip birde arabalara artislik yapan motosiklet sürücüsünden bahsediyoruz.

    ve işin güzel yanı şu ki arabada herifler polis çıkıyor, çocuğu biraz azarlıyorlar ama ne darp ediyorlar nede trafik ihlalleri yaptığı halde para cezası kesiyorlar. kimi savunuyorsun sen? hangi konuda haklısın.

    bence konuyu anlamadın, biz başka bir konudan bahsettik. evet karıştırdın sen turşu yaptın, ben haklıyım.

  11. #71
    MANKU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ekim 2014
    Şehir
    KONYA
    Motosikleti
    Aprilia & YAMAHA
    Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu çocuğun dayak yeme sebebi bu forumda da yazan şerit, konumlanma, sende araçsın, şeridi ortala gibi kuralcılık safsataları.

    Çoluk çocuk okuyor sonra Kamyon kullanır edalarıyla şeridi ortalayıp yol isteyene hız levhasını işaret edip el kol yapıyor..
    La senin etin ne budun ne ?
    Kaportan var mı ?
    Kime kafa tutuyon..

    Geçen biri dokunuverdi işte gitti direğe vurdu kafasını öldü.. Sonradan öğrenildi ki kasıtlı çarpmış öncesinde yine yol kavgası var.
    Şimdi bu dayak yedi.

    Arkadaşım yaşım 38. 18 yaşından buyana 2 tekere aktif binerim.
    1 gün olsun ne taciz edildim, nede biri motor kullanışıma laf söyleyip korna el kol yaptı nede ben yaptım.

    "Yol seninde hakkın böyle kaçamak sağ şeridin sağından sığıntı gibi gidersen kimse saygı duymaz sana"

    Bu cümle bu forumda arkadaşlar..

    Bunları çoluk çocuk okuyup neticesi böyle oluyor işte.
    Ben neden sağdan giderim..?
    Milyonlarca motorcu dururken neden bu çocuk dayak yedi ?
    Demek ki kaşınmış ve artık öğrendi forumlarda yazılan çizilenler gibi değilmiş 2 teker ve gerçek hayat..

    Bir otobüsün solunu 3 sn. fazladan işgal ettim diye
    "Geçeceksen geç git neden aracın solundan gidiyorsun, onun önüne sağdan bir köpek çıksa üzerine kıracak haberin yok.."
    zamanında babamdan dayak (tokat) yemiştim.

    Şimdiki gençler hayatta kalmaya değil saygıya bakıyor.
    Olm motorla trafiğe çıkarken sen zaten 3-0 geriden başlıyorsun maça. Bunun farkında olarak kullan sür.
    Sende araçsın ama şeritleri ve süratini bi zahmet ona göre ayarla.
    Kimsede sana bulaşmasın.
    Syn. Zümer
    Konuyu senin cevap yazdığın yere kadar okudum gerisini okumadım. Bu nasil saçma bir düşünce yapısıdır anlamadım. Yazdıklarını bi daha oku bence.

  12. #72
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı MANKU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Syn. Zümer
    Konuyu senin cevap yazdığın yere kadar okudum gerisini okumadım. Bu nasil saçma bir düşünce yapısıdır anlamadım. Yazdıklarını bi daha oku bence.
    çok doğru yazmış.

    not: olaya dayak olarak bakma sürmek olarak bak. dayak olayını savunmuyorum çünkü.

    Ne hikmetse bizim memlekette ben motor sürüyorsam trafikte dokunulmazım , yol benim hakkım , ben yol vermem sen bana vereceksin , geçiş üstünlüğü hep bende, sen beni göreceksin ben seni deği gibi bir kural var maalesef...

    haksız ama motorcu diye kimseyi savunmam, haklıyı savunurum.

    unutmayalım biz Türkiye şartlarında motor sürüyoruz İngilterede , Almanyada , İsveç te değil... yani trafik kuralları buradada aynı şekilde yazıyor olabilir fakat pratikte tamamen farklı işte zaten tecrübenin içinde buda var.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------

    Her yerdede bu konu var aynısını şurayada yaziyim baride motorlu haklı diyen arkadaşlar resimlerle görsünler.

    Foto 1
    videonun 6. saniyesi hızlanmaya başladın ve bayada yavaş hızlanıyosun en soldasın orada 3 şerit var 1 tanesi bağlantı şeridi bu durumda senin hangi şeride geçmen gerekiyor ? cevap orta şerit , sen neredesin en sol.




    Foto 2
    saniye 9 ; yavaş yavaş hızlanmaya çalıştın ve arkadan hızlı gelen araba sana yetişti sellektör yaptı ( aynaya bak parlıyor) sen hala en soldasın ve sağ tarafın bom boş , adam arkandan 3-5 kere sellektör yapıyor geç sağ tarafa neden geçmiyorsun ? madem geçmiyorsun o zaman o gazı sonuna kadar açıkcasın uzayacaksın.




    Foto 3
    Saniye 14 yani sen neredeyse 10 saniye geçmiş adam senin arkana geleli ve sen hala sağ tarafın müsait olduğu halde yolunu vermiyorsun.



    Foto 4
    saniye 16 ; ışıklara doğru yaklaştın arkadanki hala sellektör yapıyor ve sen sol şeritte gazı kapatıyorsun madem gazı kapatıcaksın neden soldasın , geç sağ tarafa. Geç şu sağ tarafada arkandakinden kurtul adam bırak nereye gidiyorsa gitsin SANANE cehenneme kadar yolu var ister 100 le gitsin ister 500 le SANANE




    Foto 5
    Saniye 19 ; ışıkta yavaşladın , adama yol vermedin sonra tekrar hızlanmaya başladın ama arkadanki hala senden hızlı ve hala arkandan sellektör yapıyor bak sağ taraf müsait geç sağ tarafa SANANEEEE DAHA NEYE YOL VERMİYORSUN , 19 saniye oldu 3-4 tane yol verebilceği alan oluştu...




    Foto 6
    saniye 28 var mı mantıklı bir açıklaman sağ şeride geçip neden yol vermiyor diye ? bence yok...





    Foto 7
    saniye 37 sonundaaaaa 35 saniye sonra adama 5 kere yol verebilirdin ama vermedin. artık çok geç dimi niye çünkü zaten arkandaki maganda olduğu için çoktan sinirlendi çoktan senle kavga etmeye hazır... adam zaten pimi çekilmiş el bombası gibi sende patlatıcak zemini çok güzel hazırladın...



    Foto 8
    zaten artık bomba patlıyor burdan sonrasında savunulcak hiç bir şey yok tamamen hayvanlık , insanlık dışı görüntüler.



    Şimdi gelelim avukatın yorumlarındanda ufak ufak cevaplarda veriyim .bir arabanın bu videodaki gibi bir durumda makas atması neredeyse imkansızdır eğer atarsa ve yeterince hızlanamazsa emin ol sol şeride kaçmak zorunda kalır arabaya çarpmaması için bu duurmdada motoru altına alır. 2 gram trafiği okuyabilen adam orada araba ile bu durumda yani bu hızda makas atmaz.
    Sen eğer aha bu denyoya yeterince uygun zemini hazırlarsan sağa geçmez dur konuşacağız der. iner hayirdir ogliiim der dana.

    Ayrıca sol şerit hakkı ve gidiyor diğer arabaları solluyor vs diye tam hatırlamadığım bir şeyler söylendi. Evet sollayacaksın tabi fakatttt Sana tek cevabım orası babasının yolu değil bunu bir öğrenin. orada akan bir trafik var. Sağ tarafa geçmek için tecrübene güvenmiyorsan geçersin sağa tın tın gidersin. Tecrüben yetmiyorsa çıkmazsın bu şekilde yola , yettiği kadar çıkarsın zamanla arttırırsın.

    Hız limitlerinden bahsetmiş sayın avukat ve sayın motorcu arkadaş. 30 la gidiyormuş bırakın palavrayı.30 muş millet bir yeri ile güler size bunu derseniz. hiç mi göz yok sizde.
    Sen çok 30 kuralına uydunda arkandan senden daha hızlı gelene mi laf ediyorsun ?

    Adam zaten barut sende kıvılcımı veriyorsun VERME işte VERME. Adamı patlatıcak ortamı oluşturma geç sağa bırak o gitsin , senden uzak dursun , çünkü o bir maganda senin ona 30 saniye yol vermemenden dolayı seninle kavga edebilecek kadar , seni 3 kişi ile dövebilecek kadar öküz o... sen o öküzden aklın sayesinde , onun gibi çalışmayan beyine sahip değilde çalışan beyine sahip olduğunu hatırlayarak kurtul uzaklaş gitsin...
    ama yok yapmayın bunu niye çünkü siz motor sürüyorsunuz dokunulmazsınız dimi... değilmiş...

    Dayak kısmına girmiyorum orası tamamen hayvanlık...
    Osm@n ve Fr.Sante bunu beğendiler.

  13. #73

    Üyelik
    10 Ocak 2016
    Şehir
    İzmit
    Motosikleti
    Ybr 125 Esd-Pulsar 200 NS(<3)
    Madde 46/2d
    Aksine bir işaret bulunmadıkça, gidişe ayrılan en soldaki şeridi sürekli olarak işgal etmek,

    Kimse bu kuraldan haberdar değil sanıyorum.
    berkcigdem bunu beğendi.

  14. #74
    aera34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 F4
    Şimdi yaşadığınız ülkeye dikkat edin (motora verilen değer) bu şerefsizin yaptığına da dikkat edin burda birbirini yemesin kimse devlet kural koymuştur uymak ZORUNDASIN ama uymayanlar da var o zaman neymiş 30 la giderken arkandan 150000 tl Lik araç geliyorsa çekileceksin kardeşim zaten kurallara uyulsaydı bu tür olaylar olmazdı bakın trafik de insanin karşısına başına nasıl belalar geldiği belli olmaz Türlü türlü insanlar var Bu olay tam tersi de olabilirdi ama olan bizim iki tekerli olmuş

  15. #75
    Owl King - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Ekim 2016
    Kimse cocugun yaptigi hatayi savunmuyor. Bariz bir kural ihlali var evet. 30 km olayina ben de hic inanmadim evet. Benzinlige cekmek gibi salakligi var evet. ANCAK, sen de yol verseydin adam (?) hakli iyi olmus diyen insan müsfettelerine lafim benim. Eger her hata yapan dayak yiyecekse dayak atmak icin sebep her turlu bulunur...

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

    Hos, sag seritte bile selektor yapan hur cocuklari varken, sol seritte ne isin var demek de onermelerin hatali oldugunu gosteriyor zaten.

  16. #76

    Üyelik
    30 Ekim 2015
    Şehir
    Bolu
    Motosikleti
    Pulsar
    Hiçbir sebep otomobil sürücüsünü haklı çıkarmaz buraya yazı yazan arkadaşları hayretle okuyorum.

  17. #77

    Üyelik
    05 Eylül 2016
    Bu tür olayların çok konuşulması sonucu trafik magandalardan korkan insanlar, onlara hak verip yaptıklarını kutsuyorlar, daha da maganda korkusu doluyor yüreklerine, magandalara karşı savaşanları da ezmeye çalışıyorlar. Çünkü kendileri magandalardan korkuyorlar ve manen kölesi haldeler. Yolda bir maganda görseler boyun eğiyorlar. Demiyorlar ki; "kardeşim, bu maganda hepimize haksızlık yapıyor. Bunlara karşı birşeyler yapmak lazım". Bunu söyleyemiyorlar, hatta söyleyene düşmanlık ediyor. AEA ve vlog yapan çocuğa karşı hırçınlaşıyorlar. SONUÇ : Korku korkuyu üretir. Korkaklar korkmayanlar da korkasıya kadar onlara düşman olurlar. Haksızlığa susan da korkaktır. Korku şeytani bir duygudur.

  18. #78
    harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2014
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Motorlu cocuk sol seridi ihlal ettigi icin haksiz ama digeri tam bir maganda serefsiz..
    Gecenlerde buna benzer bir olay yasadim 150 ile giderken hayvanin biri transporterla lap diye onume atladi haliyle tepki verdim sonra ilerde onumu tekrar kesip kenara sikistirdi
    3 kisi arabadan indi uzerime yurudu trafikte Allahin kulu durmadi bakmadi bile ama cok sukur siyrildim aralarindan fazla buyumeden
    Ama boyun egmedim boylelerine asla boyun egmem gerekirse uc kisiye dalarim dalmisligim da vardir..
    Bunlarin hayvandan farki yok arkadas.
    Nasil kuduz kopek gorunce kaciyon bunları gorunce de kacmak lazim..
    Arkadasa gecmis olsun
    -----------------------------------------
    Bir de bu her olayda ihaleyi motorcuya yikan ya da her konuda motorcuyu hakli bulan arkadaslara da selam olsun..
    berkcigdem bunu beğendi.

  19. #79
    berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Ağustos 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı МОТОRCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tür olayların çok konuşulması sonucu trafik magandalardan korkan insanlar, onlara hak verip yaptıklarını kutsuyorlar, daha da maganda korkusu doluyor yüreklerine, magandalara karşı savaşanları da ezmeye çalışıyorlar. Çünkü kendileri magandalardan korkuyorlar ve manen kölesi haldeler. Yolda bir maganda görseler boyun eğiyorlar. Demiyorlar ki; "kardeşim, bu maganda hepimize haksızlık yapıyor. Bunlara karşı birşeyler yapmak lazım". Bunu söyleyemiyorlar, hatta söyleyene düşmanlık ediyor. AEA ve vlog yapan çocuğa karşı hırçınlaşıyorlar. SONUÇ : Korku korkuyu üretir. Korkaklar korkmayanlar da korkasıya kadar onlara düşman olurlar. Haksızlığa susan da korkaktır. Korku şeytani bir duygudur.

    Metehan07-70 ve Osm@n bunu beğendiler.

  20. #80

    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    gt250r
    Alıntı МОТОRCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tür olayların çok konuşulması sonucu trafik magandalardan korkan insanlar, onlara hak verip yaptıklarını kutsuyorlar, daha da maganda korkusu doluyor yüreklerine, magandalara karşı savaşanları da ezmeye çalışıyorlar. Çünkü kendileri magandalardan korkuyorlar ve manen kölesi haldeler. Yolda bir maganda görseler boyun eğiyorlar. Demiyorlar ki; "kardeşim, bu maganda hepimize haksızlık yapıyor. Bunlara karşı birşeyler yapmak lazım". Bunu söyleyemiyorlar, hatta söyleyene düşmanlık ediyor. AEA ve vlog yapan çocuğa karşı hırçınlaşıyorlar. SONUÇ : Korku korkuyu üretir. Korkaklar korkmayanlar da korkasıya kadar onlara düşman olurlar. Haksızlığa susan da korkaktır. Korku şeytani bir duygudur.
    Tam tersi,bahsettiğin insanlar bu tip şeylerin yaşanmaması için gerekli sürüşü yapan kişiler,buna rağmen böyle bir muameleyle karşılaşınca karşısındaki magandayı dümdüz edecek yapıya sahip kişilikler.
    Metehan07-70 bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)