Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kask Kamerası kullananların sürüş huyu suyu değişti sanki

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    TurboTastic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2013
    Şehir
    İstanbul /Üsküdar
    Bence bu kişilikle alakalı.. anlayışlı olan insan kaldımı, bencil olmayan varmı trafikte artık?.. trafikte nasıl gidileceğini bilmeyen otomobil sürücüsü fakat ehliyetli, çoğu da geri geri gelemiyor bu insanların... çok net söylüyorum aynada kullanmazlar. motosikletliler içindede var. bir hevesle motosiklet almış "hadi üstüne bineyim" demek yukarıda ki örnekten farkı yok benim için. bunların hepsi trafiğimizde, riskler olarak bizi bekliyor.kural tanımayız ama hepimiz kuralcıyızdır..sonra trafik çok tehlikeli, sıkışık,agresif oluyor.

    sakin kullanmayı bilmiyoruz motor kullananlar olarak bende çoğu zaman yukarıdaki insanlara denk gelip conta yakıyorum sonra tüm agresifliğim motorun gaz kolunda oluyor.sonra kendime kızıyorum.. bence insanlar kendini bir hesaba çekmeli. irlandalı boksör diyince herkes hatırlar fakat olay acıdır bence.bir kamyon adam 1 adama karşı sopalarla eline ne geçiyorsa atıyor. ve bu adam bir su almak için dolabı açmış suları yere düşürmüş. bumudur. adamda boksör değil fakat potansiyeli var .. bundan örnek verdim herkes biliyordur diyerek zaten hergün buna benzer en az 1 olay yaşanmakta..etrafımızdakilere faydadan çok zarar verme potansiyelinde insanlarımız.

    yıllardır kask kameram var sanırım 2012 nin başında almıştım. 1 kere bile kimseye böyle bir şey söylemedim bence gerekte yok zaten o insan değişmez. zaten düşünüyor olsa gider kendine bluetooth alır. benim kask kameramın amacı bir kaza durumunda iyi yada kötü olarak yaşanan olayı kayıt altına alması. belki söylediklerim konuyla alakasızdır ama dolmuşum, kusuruma bakmayın. kazasız, belasız sürüşler herkese. tekeriniz düz bassın.
    something123 ve mete_han bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2011
    Şehir
    Samanyolu Galaksisi
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Valla güzel yazmışsın
    Hatta senin yazını okuduktan sonra gereksiz 1-2 videomu sildim.
    mete_han bunu beğendi.

  3. #43

    Üyelik
    30 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul / Kadıköy
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Atar yapan arkadaşların çekimlerinde benim de dikkatimi çeken genelde şu oldu. İçimden diyorum ki , bu arkadaşa birisi trafikte yanlış bir hareket yaptı , bu da aldı eline kamerasını koştu gitti savcılığa , trafik şubeye vs.

    Bence daha karşı tarafın yaptığı hatayı göstermeye sıra gelmeden çekimin ilk 5 dakikasında kendi yaptığı ihlaller ile elinden ehliyetini de alıp geri gönderirler
    mete_han bunu beğendi.

  4. #44

    Üyelik
    04 Haziran 2004
    Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Kamera ile bende çıkıyorum. Ama böyle atraksiyonlara gerek olmadığını düşünüyorum.
    mete_han bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)