ben bu işi bırakıyorum arkadaş bugünde koyuna carptım

Motosikleti
600RR
arkadaşlar merhaba geçen cumartesi tavuk ezmiştim maalesef ölmüştü... bugünde inanamayacaksınız ama koyuna çarptım evet KOYUN:santa: abdestli geziyorum bu arada gelelim olaya tavuk ezdiğim günden beri 2 kat dikkatli bir sürüş gerçekleştirirken sağ tarafta otlayan bir koyun gördüm arkadaşları yol karşısında idiler, sanırım oda bir anda gitmek istedi ve olan oldu hızım 15-20 arası idi ve ön çamurluğum koyunun sol arka bacağınla bütünleşti hayvan meeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bir gürültü kopardı yerdeydi bir anda kalktı neyseki hafif topallıyodu çoban bayağı sert çıkıştı bana önüme atladı diyorum yavaştım diyorum ama dinlemiyor ohayvanda birşey yok diyorum ya olursa diyor o an kendimi zor tuttum ağlayacak duruma geldim abi kusura bakma özür dilerim dedim uzaklaştım giderken plakanı aldım diye bağırdı adam :pale: ehliyetim yok ve bu olay komşu köyde gerçekleşti nereden olduğumu bilmiyor olabilir asıl endişelendiğim ehliyetim yok :pr: başıma bir iş çıkmasın arkadaşlar çok korkuyorum daha babama söylemedim söylesem zaten o yasaklar motoru bana bu sefer bende binmeye korkar oldum şuan motoruda satılığa çıkardım ne yapmalıyım bilmiyorum...

Kardeşim daha yenisin bence bu kadar çabuk pes etme. (Bende yeniyim) En azından arabaya felan çarpmadın bu açıdan düşün senin imtihanında hayvanlarla olabilir bide bu yönden bak :)

Motosikleti
600RR
Arkadaşım hayvanlar alemini komple listene katmak mı istiyorsun ? :pr:

Geçen konuda ders aldım dikkat edeceğim diyorsun, ezdiğin hayvanın niye altından olduğundan bihabersin.

napayım kardeşim otluyordu bir anda atladı aaa??

Diğer konuda duyarlılıgını takdir etmekten kendimi alamadıgımı söylemiştim ama bu konuyu okuyunca resmen kahkaha attım kardeş.

Dua et koyuna çarpmışsın olmaz olmaz değil ya birine çarptın oda düştü kafasını yola vurdu ve beyin kanamasından öldü o zman ne yapacaktın? Ehliyetin yok ömrünün uzun bir kısmını içerde geçirirdin olan o olurdu.

koyun sürüye gitmek ister, motorun sesiyle ürküp sürüsüne katılmak istemiş olabilir,
yol kenarında hayvan gürdüğünde temkinli ol,
geçmiş olsun,

DKN

birgün de pitbull'a falan çarparsın başka birinin açtığı konuda okuruz

Motosikleti
Rsv4+D250
Aga bir kerede köpeğe çarparsın en fazla hayvan alemiyle işin biter Türkiye burası normaldir yalnız hayvansever biriyim ama millet olarak hayvanlara sahip çıkmadığımız için böyle söylüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar