Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Benelli Türkiye Açıldı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam kardeş sen benelli sürüş sistemi yazan kataloga bak , nasıl istersen.
    Hacı abi senin mesajlarına bakıyorum da alıcı gibi görünmüyorsun, bekleyeni de değilsin. Madem bu kadar kötü sana göre ve ürün kataloğunda yazanları geçtim milletle dalga geçecek boyuta getirdin olayı ne işin var o zaman bu konuda? Sanane kardeşim kimin neye baktığından, neyi beklediğinden, neyi istediğinden? Milletin derdi seni mi gerdi burada ağzından salyalar savura savura kuduz köpek gibi sağa sola sataşıyorsun? Yok eğer başka bir markanın atadığı biriysen açık açık söyle de ekmek parasıdır diyip seslenmeyelim. Değilsen de kaybol ağzımı bozdurma benim hıyar tarlası. Aç da mabadınla dalga geç onu eleştir millete laf söyleyeceğine.
    ehhadiozmn bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82
    Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    Mardin
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Alıntı Ertugyigit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam kardeş sen benelli sürüş sistemi yazan kataloga bak , nasıl istersen.
    38 beygir yalan zaten de :D dediğin 38 beygir nerde ? Tabi kataloğa bakıcam birileri gidip orda Benelli sürüş Ten... yazmış diye inanacak değilim. Bu satıcı firmanın mallığı. Oraya 48bg'de yazabilirler hangisine inanacaksın. Üretici firmanın yazdığına inanacaksın tabiki.
    Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var

  3. #83
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2014
    Şehir
    İST/SANCAKTEPE
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    arkadaşlar TNT 25 düşünüyorum 8500 felan sanırım. ne dersiniz bunun hakkında?
    CompanERROR bunu beğendi.

  4. #84
    Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Nisan 2014
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar TNT 25 düşünüyorum 8500 felan sanırım. ne dersiniz bunun hakkında?
    Sen kaşınıyon heralde ati Yeni aldın makineyi daha kullan biraz parayı bulunca bakarsın r25'e

  5. #85
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2014
    Şehir
    İST/SANCAKTEPE
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Alıntı Yiğit_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen kaşınıyon heralde ati Yeni aldın makineyi daha kullan biraz parayı bulunca bakarsın r25'e
    :D ya motora kaçırılmıycak fırsat geldi

  6. #86
    Yiğit_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Nisan 2014
    Motosikleti
    Yzf r125
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    :D ya motora kaçırılmıycak fırsat geldi
    8000 tl mi fırsatmı o? yeni motor alıcan plaka,ruhsat,trafik sigortası,bandrol,mtv,1000 bakımları derken senin o fırsattan aldığın 800 tl nin iki katı masraf yapıcan onuda unutma.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------

    Hehh bide lastikler kötü sanırım +lastik masrafınıda ekle

  7. #87

    Üyelik
    10 Ekim 2014
    konuyu baştan sona okudum, ama açılış amcının dışında ilerlediğini görüyorum, sürekli dalaşma laf sokma peşinde olan arkadaşlar var, ve farklı bilgilerle kafa karıştıranlar.
    1-öncelikle site açılmış hayırlı olsun gibisinden başlamış konu sonra şu model şu fiyat şu sürüş sistemi ... diye kargaşaya girilmiş,
    2-evet fiyatlar biraz çok gibi ama bu birazda göreceli bi konu, birileri benelli kalitesine göre bu fiyatlar makul derse adamı alaşağı edeceksiniz gibi izlenim aldım
    3- teknik özelliklerde falanca bayi ısrarla 38 bg demiş diye savunanlar ve bunun için benelliyi karalayanlar var, iyi de kardeşim referans almanız gerekenler 3. kişiler olmamalı, bayi malı satmak için her şeyi der, sen kataloğa ve resmi internet sitesine bakacaksın.
    4- motorun üstünde 300 yazıomuş bunlar milleti kandırmaya yönelik hareketler diyenler var, ben fuarda bunu sordum neden burda 300 yazıyor dedim, firma yetkilisi bu motorlar 300 lük olarak gelecekti ancak vergi diliminden dolayı piyasada tutunamaz diye 250 lik getirecez gelecek ürün kasası olarak birebir aynı olacak ama motor olarak 250 lik olacak. bu motorlar numune motorlar ve verilen teknik özellikler 250 lik motora ait, yani adamların birilerini kandırma gibi bi dertleri yok. biraz daha uslubumuza dikkat edersek daha faydalı bi form olabilir.
    5- ben görünüş ve kalite olarak beğendim, mayısta tnt250 ve tnt600 teslimatları yapılacak dendi, tnt250 alınabilir diye düşünüyorum, ama kullanıcı yorumlarınıda merak etmiyor değilim, keşke firma altın elbiseli ye test ettirse ve vidyolarını paylaşsa
    agrasiwe bunu beğendi.

  8. #88

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı plaka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Al birini vur ötekine. Ya arkadaşlar siz adam gibi konuşmanın ne olduğunu bilmez misiniz? Sağa sola hakaretler savurarak (gerizekalı vs.), karşınızda da biri mantığı anlatıp yaptığınızın hata olduğunu söyleyince "keklemişler, güzel yedirmişler" diyince üstüne de birbirinizden destek alınca çok mu yüceliyorsunuz? Bir de utanmadan reklam izleyen kitleye laf sokmuşsunuz o da ayrı bir utanç meselesi. Konuşma üslubunuza dikkat edin karşınızda asker arkadaşınız yok.

    İşimin ne olduğu benim nasıl bir insan olduğumu ortaya koymaz ama çok merak ettiysen söyleyeyim, yazılım mühendisiyim. Burada benim cevap verme amacım da yine üslup meselesiydi ve bunu arz ettim ama siz dinlemek yerine daha çok aşağılamaya ve yine kendinizi en iyi bilen, en çok bilen yapmaya çalışıyorsunuz.

    Motosiklet firmalarının da çalışma sistemlerini en az sizin kadar biliyorum. Hiçbir firma da benim babamın oğlunun değil savunayım. Sürüş sistemi ile ilgili dalga geçer gibi konuşmuşsunuz ben de aynı konuya takılıp konuştuğum için cevap verdim ve üslubu eleştirdim. Elbette her firma ürününü tanıtırken süslü cümleler, iddialı sözler, pazarlama içerikli kelimeler kullanacaklar. Adamlar ürününü satmak istiyor bu gayet normal ve herkes bunun farkında zaten, memleketin tek dikkatli, zeki, reklamlara kanmayan, uyanık adamı siz değilsiniz. Bakın tekrar söylüyorum benim eleştirdiğim şey üsluptu ve dediğim şey bu adamlar oraya sizin tabirinizle süslü püslü, kelime oyunları içeren şeyler yazabilirler ama boş yere de bir şey yazmazlar o kadar da düşüncesiz değillerdir. Anlatabildiysem ne ala.

    Cem Yılmaz bir stand-up gösterisinde belki izlemişsinizdir artık Japonlar Türkiye'ye getirdikleri ürünlerde kullanım kılavuzu koymuyorlar Türkler okumadığı için demişti. Diğer dillerde uzun uzun tarif edilirken esprili bir dille Türkçe'de "Bir aç kapa, düzelir" yazacaklar diye de eklemişti. Sizin zihniyette bundan farklı değil. Alt tarafı iki teker bir şasi, vereceksin gazı atacaksın vitesi, bitince gidip yakıt alacaksın, değiştireceksin yağını bu kadar. Ne kullanım kılavuzuna gerek var ne de sürüş sistemi olarak X sürüş sistemi yazmasına gerek var. Ha illa da yazacaklarsa X sürüş sistemi değil, "Alt tarafı motor kardeşim kullan işte" yazsınlar daha samimi olur

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:40 ----------



    Eğer bu lafın bana ise yancılığa lüzum yok, bu konuşmadan sana prim çıkmaz. Üçüncü kişi muamelesi gösteririm insan içine çıkamazsın gider yeni nick alırsın.

    Yazdığım arkadaşaysa da bunu onun mesajını alıntı yapıp yaz.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------



    Hepsi de aynı. Arada fark yok hepsi de aynı bilgileri verirler hemen hemen. Belki bir iki eksiği fazlası olur ama madem oraya yazdılar bunu mutlaka bir takım bilgilerle desteklerler. Seko'nun da dediği gibi bu bir nevi lüks restoranlarda "şu ve şununla marine edilmiş, bilmem nerenin eşsiz esintilerini barındıran bilmem ne" yazıp servise sunduğu yemek tanıtımına benzer. En başta bu soruyu bu şekilde sormak yerine "benelli sürüş sistemi lsjakdn bu ne ya, gerizekalılar, çok komikler xD" gibi saçma sapan cümlelerle sormasaydın bu konu bu kadar uzamazdı. Umarım farkındasındır.
    Ben onlara sorarken herhalde gerizekalılar demedim, olması gerektiği gibi yazdım. Evet sürüş sistemi ile alay ediyorum, çünkü öyle bir sistem yok. Size mesleğinizi sormamın sebebi neden böyle bir bakış açısına sahip olduğunuzu anlamak. Bu alandaki teknik detaylara hakim olmadığınız için yazılanlara inanıyor ve savunuyorsunuz. Sizin için söylemiyorum ama bu memlekette teknik mevzular üzerinde ağzı olan konuşuyor ve çoğu da bir şey bilmeden konuşuyorlar. Ben bildiğim konu olnca yorumumu yaparım, bilmiyorsam da susarım. Burada yazdığımdan yola çıkıp kafanızdan kurduğunuz senaryolarla üzerime gelmeyin. Zanettiğinizin aksine ben teknik olan her konuyu düşünerek yorum yapan bir insanım, bilenler bilir. Bir sürü yazım var, açıp okursanız görürsünüz. Anlamadığım bir konuda da anladığını bildiğim birisi yorum yaptığında oturur acaba bilmediğim bir nokta mı var diye düşünürüm. Bir de tersten düşünelim, buradakilerin çoğu o açıklamalara gülerken, siz de fikrinizde ısrarcısınız ve o yazıların gerçek olduğunu savunuyorsunuz. Bu açıdan da siz çok bilen konumundasınız ve dayanağınız, onları yazanların gerçekten ne yaptıklarını biliyor olmaları ihtimali. Hiçbir firmanın, ürününü olmayan özellikleri varmış göstererek gibi satmaya hakkı yoktur. Türkiye'de vardır tabi o ayrı...

    Ne zamandır forumlardasınız bilmiyorum da bu kadar alıngan olursanız, oturup herkesle tartışmanız gerekecek.
    Ertugyigit bunu beğendi.

  9. #89
    agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul - Gaziosmanpaşa
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı bireycell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konuyu baştan sona okudum, ama açılış amcının dışında ilerlediğini görüyorum, sürekli dalaşma laf sokma peşinde olan arkadaşlar var, ve farklı bilgilerle kafa karıştıranlar.
    1-öncelikle site açılmış hayırlı olsun gibisinden başlamış konu sonra şu model şu fiyat şu sürüş sistemi ... diye kargaşaya girilmiş,
    2-evet fiyatlar biraz çok gibi ama bu birazda göreceli bi konu, birileri benelli kalitesine göre bu fiyatlar makul derse adamı alaşağı edeceksiniz gibi izlenim aldım
    3- teknik özelliklerde falanca bayi ısrarla 38 bg demiş diye savunanlar ve bunun için benelliyi karalayanlar var, iyi de kardeşim referans almanız gerekenler 3. kişiler olmamalı, bayi malı satmak için her şeyi der, sen kataloğa ve resmi internet sitesine bakacaksın.
    4- motorun üstünde 300 yazıomuş bunlar milleti kandırmaya yönelik hareketler diyenler var, ben fuarda bunu sordum neden burda 300 yazıyor dedim, firma yetkilisi bu motorlar 300 lük olarak gelecekti ancak vergi diliminden dolayı piyasada tutunamaz diye 250 lik getirecez gelecek ürün kasası olarak birebir aynı olacak ama motor olarak 250 lik olacak. bu motorlar numune motorlar ve verilen teknik özellikler 250 lik motora ait, yani adamların birilerini kandırma gibi bi dertleri yok. biraz daha uslubumuza dikkat edersek daha faydalı bi form olabilir.
    5- ben görünüş ve kalite olarak beğendim, mayısta tnt250 ve tnt600 teslimatları yapılacak dendi, tnt250 alınabilir diye düşünüyorum, ama kullanıcı yorumlarınıda merak etmiyor değilim, keşke firma altın elbiseli ye test ettirse ve vidyolarını paylaşsa
    arkadaşım yazına saygım var ama, bir fikri okurken nasıl okuyorsun neresine bakıyorsun çok merak ediyorum açıkçası. Sana fuardaki eleman öyle dedi şimdi senin dediğin mi doğru oldu yani ? Bende fuardaydım 3 gün gittim, her gittiğimde inceledim baktım, ordaki elemanlada konuştum elemanın bilgisi yetmeyince yetkili şahıs geldi, kataloga yanlış yazılmış orjinali 38 gb olacak dedi ! kimse bana bu numune ülkeye 250cc gelecek demedi, 300cc lik motorlar 250cc klasmanında satılacak dedi, eksik bilgi verdi veya vermedi, şimdi benim önceki sayfadaki ifademde ne gibi bir art niyet karalama gördün allahını seversen, şuraya yorum yapan herkes niye bok atma çabasında anlamıyorum. efendi gibi yorum yazıyoruz gelip illa çatacaksınız hayret bişeysiniz arkadaş ya.

  10. #90
    Motork08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul Beykoz
    Motosikleti
    Enmaaahss
    Alıntı CompanERROR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence 600 dışındakilerin fiyatı gayet iyi. TNT25 değilde TNT250 daha iyi. TNT600'ü de cbr 600 ile kıyaslarsak cc olarak fiyatı gayet iyi
    neyı kısaylıyon beygır farkına falan baksana

  11. #91

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Katalogda yazanlara inanmak durumundayız. Koskoca firma devleti kandırıp 300 cc motoru 250 cc göstermez herhalde değil mi ? Göstermiş olsa desteklerim orası ayrı . Güç konusunda 31 BG, 38 BG diye konuşabilirler ama katalogdaki tork değerinden motosikletin 250 cc olduğu anlaşılıyor. 21.5 Nm torku var, 300 cc olsa 27 Nm falan olurdu. Yalnız maksimum torkunu 9000 devirde veriyor, bu da alt devirlerdeki torkunun çok da iyi olmadığını gösterir. Büyük ihtimalle TNT 25 bundan daha hızlı kalkacaktır. 40 kg daha hafif, çok az daha torklu (aynı sayılır) ve bu torku 7500 dvirde veriyor. Fiyatı da 4000 TL daha ucuz.
    agrasiwe bunu beğendi.

  12. #92
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    25 26 bin e benelli mi alınır şaka mı bu?
    Ertugyigit ve mithrelios bunu beğendiler.

  13. #93
    Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Aralık 2012
    Şehir
    Ankara-Samsun
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    TnT 250 14.000 TL ye geliyor.Şakamı bu? arkadaşların dediği gibi geldikleri gibi giderler..
    Ertugyigit ve mithrelios bunu beğendiler.

  14. #94

    Üyelik
    10 Ekim 2014
    Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım yazına saygım var ama, bir fikri okurken nasıl okuyorsun neresine bakıyorsun çok merak ediyorum açıkçası. Sana fuardaki eleman öyle dedi şimdi senin dediğin mi doğru oldu yani ? Bende fuardaydım 3 gün gittim, her gittiğimde inceledim baktım, ordaki elemanlada konuştum elemanın bilgisi yetmeyince yetkili şahıs geldi, kataloga yanlış yazılmış orjinali 38 gb olacak dedi ! kimse bana bu numune ülkeye 250cc gelecek demedi, 300cc lik motorlar 250cc klasmanında satılacak dedi, eksik bilgi verdi veya vermedi, şimdi benim önceki sayfadaki ifademde ne gibi bir art niyet karalama gördün allahını seversen, şuraya yorum yapan herkes niye bok atma çabasında anlamıyorum. efendi gibi yorum yazıyoruz gelip illa çatacaksınız hayret bişeysiniz arkadaş ya.
    kimseye bok atmaya çalışmıyorum, yanlış anlaşılmasın, sadece duyduğumu söylüyorum, ve sizin bahsettiğiniz bayiyi tahmin edebiliyorum, ama size yanlış bilgi vermişler malesef, konuyu uzatmanın manası yok. size tek önerim firmayı arayıp gerçek bilgiyi ordan öğrenmeniz,

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:56 ----------

    şunuda anlamış değilim fiyatları düşük tutup 100-200 tane sattıktan sonra bu fiyatlara gelseler gene eleştirecek ve yapılanın etik olmadığından dem vuracak çoğu kimse (inazumada olduğu gibi) adamlar öyle yada böle bi fiyat politikası belirlemişler. ve euro olarak bi fiyat yazmışlar, burdan ben şunu anlıyorum euro olarak fiyat sabit kalacak uzun bi süre, euro artarsa artacak düşerse düşecek, mesela şu sıralar euro düşük beğenip almak isteyenler için bi fırsat sayılır...

  15. #95
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2013
    Şehir
    Skinoskisama
    Motosikleti
    Dragstar
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar TNT 25 düşünüyorum 8500 felan sanırım. ne dersiniz bunun hakkında?
    Yanlış anlama kardeşim de sende ne maymun iştahı varmış.Bir yerde kal istersen artık .

  16. #96
    gezgin41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2015
    bende tnt25 istiyodum ama en erken 10. ay deniyor. bu sene zor yani. o yüzden tnt250 de alabilirsin...

  17. #97
    Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    Mardin
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    TNT250 için 13 değilde 11 olsa enfes olurdu

  18. #98
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    Benelli işi çok fasa fiso. Nerden tutsan elinde kalıyor. Çinliler almış İtalya'nın eski ve zaten eskiden de çok bir varlık gösterememiş 2 kere batmış bir firmasını, sonra İtalyan bu kaliteli motosiklet diye itelemeye çalışıyorlar izlenimi verdi bana araştırmalarım.

    Türkiye'de de Benelli'yi bişey sanacak motosikletten anlamayan bayi'nin dolduruşuna gelecek taşra zenginlerine 3-5 tane satılır ancak. Fuarda yakından da gördük epey kalitesizlik akıyordu. O fiyatlara muadil Japon motorlar varken Benelli'yi biraz zor satarlar gibi.

    Ahaha şimdi baktım bi de gitmişler Euro fiyat koymuşlar. Resmen cahil adama kaliteli motosiklet bu algısı yaratmaya çabalıyorlar. Hızlı patlayacaklar gibi. Sanki Ducati, MV Agusta satıyor mübarekler :D
    Uway ve Ertugyigit bunu beğendiler.

  19. #99
    Blindfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2011
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Benellinin bu fiyatlara piyasada tutulması zor gibi.

  20. #100
    nofearyns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Kasım 2014
    Motosikleti
    Mondial MR250 Destro
    Bu ne fiyat arkadaş hiç açılmasa olurmuş yani


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)