RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

Merhaba, bu motorla İstanbul'dan Kastamonu'ya gitmeyi planlıyorum. Motoru yormamak adına 80km/h sabit hızla gitsem d100 de sorun olur mu yoksa hız düşük mü kalır? Ve ücretli yolu mu önerirsiniz ücretsizi mi?

Motosikleti
Suzuki Inazuma
500 kmlik yol. Bence gidilir ama uzun sürecektir. Saat kaçta çıkmayı planlıyorsun? Titreşimiydi, bacak ağrısıydı derken saatte 1 mola vermen gerekebilir.

Vakit kazanmak amacıyla ücretli yol daha iyi olur gibi. Aynaya sürekli bakmayı unutma tabii :)

Sabah 7 gibi çıksam karanlığa kalmadan varırım diye düşünüyorum. Tek kaygım, büyük araçlar bile beni sollayacak hızımın düşüklüğünden dolayı. Emniyet şeridinden mi gitmeliyim acaba?
Bir de arka dişliyi küçültmeye değer mi sabit 100 le gidebilsem devir sonu görmeden bir sorunum olmayacak.

Motosikleti
Suzuki Inazuma
Sabah 7 gibi çıksam karanlığa kalmadan varırım diye düşünüyorum. Tek kaygım, büyük araçlar bile beni sollayacak hızımın düşüklüğünden dolayı. Emniyet şeridinden mi gitmeliyim acaba?
Bir de arka dişliyi küçültmeye değer mi sabit 100 le gidebilsem devir sonu görmeden bir sorunum olmayacak.
Aynaya bakıp ona göre hareket edersin. Yol boşsa veya araç seni tehlikeye atmıyorsa bırak sollasın geçsin sonuçta hocam.

Dişli konusunda da bir şey diyemedim. Eğer 80de devir sonu değilse ve motoru yormayacaksa bence okey bir hız.

Sabah 7de çıkarsanız akşam en geç 5 6 gibi orada olursunuz bence.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Fikir vermesi açısından aynı hacimde hava soğutmalı motorla günde 1000+ km (Kastamonu içerir link)

3600.jpg

Motosikleti
sattık :(
Gidersiniz sadece sizi kasap gibi sollamaya çalışacak insanlara(!) çok dikkat edin. Aynalarınızı sürekli kontrol edin, bol bol su için, her dikkatiniz dağıldığında kısa molalar verin. İyi yolculuklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar