Plakaya Yazılan Ceza Anında Sisteme Düşüyor mu?

Popoyesten gel al ile yemek almaya gidiyordum soğumasın diye kimsenin geçmediği yolda yaya geçidi ihlali yaptım o sırada şahine denk geldim plakanı aldım ceza yedin dedi ilerledi. 1-2 saat geçti hala sisteme düşmedi. Şimdi merak ediyorum hemen düşmeli mi daha öncesinden yine derse yetismek için acele gittiğim yolda hız cezası yemiştim saniyesinde düşmüştü.

Canım sadece 2 adet hamburger çekmişti 230TL 5230TL olabilir...

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
bazen geç düşebiliyor ve polisler ara sıra blöf yapıyor gelmeye bilir ceza belli de olmaz Ceza makbuzu adresinize tebliğ edildiğinde veya e-Devlet'e düştüğünde ekinde fotoğraf olup olmadığına bakın. Eğer yoksa itraz edin motosikletlerde radar cezasını iptal etmek de çok basit aklınızda bulunsun :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
banada kaldırımdan giderken motorlu polisler ceza yazdı. ama kendileri yazmıyor, bir yere resim atıp ceza yazdırdı. cep telefonu ile konuşma cezası düştü sisteme. cezanın sistemde görünmesi 2 -3 hafta aldı. bende yazmadı heralde demiştim ama yazmış. e devletten kontrol et

bazen geç düşebiliyor ve polisler ara sıra blöf yapıyor gelmeye bilir ceza belli de olmaz Ceza makbuzu adresinize tebliğ edildiğinde veya e-Devlet'e düştüğünde ekinde fotoğraf olup olmadığına bakın. Eğer yoksa itraz edin motosikletlerde radar cezasını iptal etmek de çok basit aklınızda bulunsun :)
Olursa size bi danışırım :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

banada kaldırımdan giderken motorlu polisler ceza yazdı. ama kendileri yazmıyor, bir yere resim atıp ceza yazdırdı. cep telefonu ile konuşma cezası düştü sisteme. cezanın sistemde görünmesi 2 -3 hafta aldı. bende yazmadı heralde demiştim ama yazmış. e devletten kontrol et
Bende resim vs. olmadı eğer aklında tuttuysa yedim cezayı artık ne diyeyim. Trabzonda polisler çok vicdanlı oluyor belki korkutmak için demiştir

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
benim poliste yaz 10 bin tl aklı başına gelsin demişti. 2600 gibi bişey geldi.

Allah sevindireceği kuluna önce eşeğini kaybettirirmiş.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Popoyesten gel al ile yemek almaya gidiyordum soğumasın diye kimsenin geçmediği yolda yaya geçidi ihlali yaptım o sırada şahine denk geldim plakanı aldım ceza yedin dedi ilerledi. 1-2 saat geçti hala sisteme düşmedi. Şimdi merak ediyorum hemen düşmeli mi daha öncesinden yine derse yetismek için acele gittiğim yolda hız cezası yemiştim saniyesinde düşmüştü.

Canım sadece 2 adet hamburger çekmişti 230TL 5230TL olabilir...
2 Sefer tramvay yolundan giderken kaza mi yapmistin?

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
15 dk sonra mailime e devletten plakaya yazılan ceza olarak gelmişti.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Şu var e devlet ten e-tebligatlarıma bakın oraya birşeyler gelmiş olabilir :D

Motosikleti
D400
arabada geçen hız cezası yedik, 10 dakika sonra mesaj geldi :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar