Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
canım yaa, uzuldun mu len ?

ee sen şunu yazarken daha cok eğlenmişin sanki :cool:
üstelik senin ki komik bile değil.
Benim yaptığım şeyler bazı insanlara göre şov gibi geliyor sanırım onlara şov gelen şeyler bana normal geliyor teker felanda çekiyorum onu atsam buraya aboov cimere bile atarlar gari :D bu yüzden atmadım

Benim yaptığım şeyler bazı insanlara göre şov gibi geliyor sanırım onlara şov gelen şeyler bana normal geliyor teker felanda çekiyorum onu atsam buraya aboov cimere bile atarlar gari :D bu yüzden atmadım
Krdş nasıl giyinirsen giyin, nasıl sürersen sür gerçekten burada kimsenin umrunda olduğunu zannetmiyorum. Dediğin de şov zaten? Trafikte niye teker yapıyon amk? Sence normal mi? :D Bunları yapıyon, sonra paylaşıyon, "ooo hakkını vermişsin zümkiii" diyen lavuklar doluşuyor, sonra sik sik 16-18 yaşında kız erkek mal evladı çocuklar trafiğe çıkıp salak salak sürüyor. Ekipman zaten yok, duran trafikte ampır ampır sürüyorlar, trafik okumayı bilmiyorlar. Sonra millet "motorcuların analarını yakalım" diye sokaklara dökülüyor. E dökülürler tabi amk. Sen belki çok iyi sürüyorsundur, ki umarım öyledir de uzun yıllar motor sürmenin zevkini alırsın, ama etkilediğin çocukların %99'u bok gibi sürüyor.. Sonra araba aynasına mı çarparlar, kaldırımda milletin üstüne mi sürerler, dümdüz duran adamın arka tamponunun ırzına mı geçerler, yolcu indirecek minibüsün sağından gaz açıp geçerken minibüsten inen yolcunun amel defterini mi kapatırlar bilemiyorum.

Zafer Akçay videolarından da zaten sürenlerin beceriksizliği belli oluyor, 30 videosunu izlediysem bu 30 videoda baştaki 10 olaydan 300 tane varsa, bunların 250'si aynı kaza. Yapanların eşgal de belli. Eğitim falan zaten yok ama eğitimi geçtim nasıl duracağını bile bilmiyor motorda. Zıbamm diye arka frene abanıyor yavaşlarken. Karı kızsa zaten "ay elim ayağıma dolaştı" falan diyip gazı mazı bırakamıyor da motora salto attırıyor falan. Motor sürme yaşı en az 25 olmalı ya skerm.

valla videolarını izlemedim. trafikte apacilik yapıyorsan hoş karşılamayız.trafik yoksa isteyen istediği gibi şovunu yapsın eğlensin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama birseye ben de uyuz oluyorum. milletin ne giydiğine ne karışıyor ya bunlar ?
isteyen istediğini giyer ya da giymez. yok saygı duymuyolarmış yok motorcu saymıyolarmış saymayın lan !

ben adam gibi sürüp tarafikte hayvanlık yapmıyorsam nedir bu zorbalama.

Haaa ekipman tabiki iyi, takın. ama biraz once yüzmeden geldim altımda eşofman ve altımda spor ayakkabı vardı.
riskli mi ? evet.

peki uyuz olunmayı, zorbalanmayı hak ediyor muyum ? ASLA

Son düzenleme:
Motosikleti
Krdş nasıl giyinirsen giyin, nasıl sürersen sür gerçekten burada kimsenin umrunda olduğunu zannetmiyorum. Dediğin de şov zaten? Trafikte niye teker yapıyon amk? Sence normal mi? :D Bunları yapıyon, sonra paylaşıyon, "ooo hakkını vermişsin zümkiii" diyen lavuklar doluşuyor, sonra sik sik 16-18 yaşında kız erkek mal evladı çocuklar trafiğe çıkıp salak salak sürüyor. Ekipman zaten yok, duran trafikte ampır ampır sürüyorlar, trafik okumayı bilmiyorlar. Sonra millet "motorcuların analarını yakalım" diye sokaklara dökülüyor. E dökülürler tabi amk. Sen belki çok iyi sürüyorsundur, ki umarım öyledir de uzun yıllar motor sürmenin zevkini alırsın, ama etkilediğin çocukların %99'u bok gibi sürüyor.. Sonra araba aynasına mı çarparlar, kaldırımda milletin üstüne mi sürerler, dümdüz duran adamın arka tamponunun ırzına mı geçerler, yolcu indirecek minibüsün sağından gaz açıp geçerken minibüsten inen yolcunun amel defterini mi kapatırlar bilemiyorum.
İyi güzel anlatmışsın da kankam, ben burada ne pedagogum ne de kamu spotuyum. Trafik polisi gibi millete eğitim verme misyonuyla gelmedim buraya. Bazıları gibi yarışçıyım ayağına ego tatmin eden biri de değilim. Trafikte gaz açan çoluk çocuğun günahını bana yükleme bir zahmet, herkes kendi aklından sorumlu. Bu mantıkla bakarsan, benden etkilenen gitsin izlediği filmlerden de etkilensin o zaman. Kimsenin umurunda değil diyorsun ama gelen her yorum kıyafetime çamur atma peşinde. Evet, teker de yapıyorum ama gidip şehrin göbeğinde değil, boş yolda yapıyorum. Tarzım da sürüş stilim de bu. Bunu şov için değil, gerçekten zevk aldığım için yapıyorum. En azından motoru kafeye çekip kahve story'si atmaktan, burada boş duyar kasmaktan iyidir bence.

Motosikleti
Kuba x-boss
Fotojeniklikten falan bahsediyorsun ama gelen eleştirilere de ağlıyorsun.. Göz var izan var o eşofman ve ayakkabıyla hiç güzel görünüyor mu?
Koruma kısmını geçtim o senin bileceğin iş, ama fotoğrafa bütün olarak bakınca baştan sırıtıyor. Birde bence fazla dikey bir fotoğraf boşluklar aşağıdan ve yukarıdan eşit gibi, alt kısımdaki boşluk mesela fazla.

• Beğen
Tepkiler: Ged
İyi güzel anlatmışsın da kankam, ben burada ne pedagogum ne de kamu spotuyum. Trafik polisi gibi millete eğitim verme misyonuyla gelmedim buraya. Bazıları gibi 'yarışçıyım' ayağına ego tatmin eden biri de değilim. Trafikte gaz açan çoluk çocuğun günahını bana yükleme bir zahmet, herkes kendi aklından sorumlu. Bu mantıkla bakarsan, benden etkilenen gitsin izlediği filmlerden de etkilensin o zaman. Kimsenin umurunda değil' diyorsun ama gelen her yorum kıyafetime çamur atma peşinde. Evet, teker de yapıyorum ama gidip şehrin göbeğinde değil, boş yolda yapıyorum. Tarzım da sürüş stilim de bu. Bunu şov için değil, gerçekten zevk aldığım için yapıyorum. En azından motoru kafeye çekip kahve story'si atmaktan, burada boş duyar kasmaktan iyidir bence.
Cevabı niye yapay zekaya yazdırdın amk ya.. Neyse kazasız belasız :D

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Ulan girdim sessiz sessiz konuyu okuyorum, çocuğu boşuna linçlemişler falan diyordum hatta.

Millete sallıyorsunda konu bana ne ara geldi? Kendimi savunmak durumuna düşürüyorsun boşu boşuna.

Viraja nasıl giriyorum eleştirilerinizi bekliyorum diye konu açtın mı? EVET

Tekniğin yanlış diye eleştirince sen ne anlarsın diyip saldırmaya başladın mı? EVET

Benim bir zamanlar bu işi yarı profesyonel olarak yaptığımı, nereden bildiğimi neye dayanarak anladığımı nasıl anlatmalıydım? Ne dememi beklerdin?

İyi niyetle sana gel ücretsiz olarak göstericem falan bile dedim. Cesaretin ve hakimiyetin var eğitimli olsan güzel sürersin gibi bişeyler falan dedim hatırlarsın belki.

Sana doğru dönüşü forumda yazarak anlatamam, prodüksiyon hazırlayıp video mu çekeyim? Pistte eğitim videoları falan mı hazırlayayım nasıl anlatmamı bekliyorsun falan dedim. Sonunda forumdan yapabileceğim maksimum faydayı sağlamaya çalışarak Google Maps'ten uydu görüntüsünde apex'in nasıl olması gerektiğini falan çizdim mi? EVET

Tüm bunları okudun abi seni yanlış anlamışım diye özür diledin mi? EVET

O konuda da sormuştum, birebir aynı şeyi soruyorum; Arkadaşım sen geri zekalı mısın? Şimdi yine niye sallıyorsun bana?

Motosikleti
Ulan girdim sessiz sessiz konuyu okuyorum, çocuğu boşuna linçlemişler falan diyordum hatta.

Millete sallıyorsunda konu bana ne ara geldi? Kendimi savunmak durumuna düşürüyorsun boşu boşuna.

Viraja nasıl giriyorum eleştirilerinizi bekliyorum diye konu açtın mı? EVET

Tekniğin yanlış diye eleştirince sen ne anlarsın diyip saldırmaya başladın mı? EVET

Benim bir zamanlar bu işi yarı profesyonel olarak yaptığımı, nereden bildiğimi neye dayanarak anladığımı nasıl anlatmalıydım? Ne dememi beklerdin?

İyi niyetle sana gel ücretsiz olarak göstericem falan bile dedim. Cesaretin ve hakimiyetin var eğitimli olsan güzel sürersin gibi bişeyler falan dedim hatırlarsın belki.

Sana doğru dönüşü forumda yazarak anlatamam, prodüksiyon hazırlayıp video mu çekeyim? Pistte eğitim videoları falan mı hazırlayayım nasıl anlatmamı bekliyorsun falan dedim. Sonunda forumdan yapabileceğim maksimum faydayı sağlamaya çalışarak Google Maps'ten uydu görüntüsünde apex'in nasıl olması gerektiğini falan çizdim mi? EVET

Tüm bunları okudun abi seni yanlış anlamışım diye özür diledin mi? EVET

O konuda da sormuştum, birebir aynı şeyi soruyorum; Arkadaşım sen geri zekalı mısın? Şimdi yine niye sallıyorsun bana?
Abi biz senle bu konuyu konuştuk ya 🤦‍♂️ senden bahsetmedik ki

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bazıları gibi yarışçıyım ayağına ego tatmin eden biri de değilim.
Haliyle şu cümleyi üstüme alındım o mevzudan sonra. Eğer bana demediysen üzgünüm yanlış anlamışım. Ancak yanlış anlaşılmaya çok müsait.

Motosikleti
Haliyle şu cümleyi üstüme alındım o mevzudan sonra. Eğer bana demediysen üzgünüm yanlış anlamışım. Ancak yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Yok abi kesinlikle seninle bir alakası yok üstüne alınmana üzüldüm valla hani konu ilk başta kıyafetten açılınca altımda eşofman var diye gelen eleştirilere komiğime gidince tulum giyip yarışçıymış edasıyla ego kasan millete tepeden bakan tipler için söylemiştim onu. Tepkim tamamen o kitleye yönelikti. Ama haklısın abi şimdi yazdığımı tekrar okuyunca ben de fark ettim ucu çok açık kalmış ve yanlış anlaşılmaya müsait olmuş

Fotojeniklikten falan bahsediyorsun ama gelen eleştirilere de ağlıyorsun.. Göz var izan var o eşofman ve ayakkabıyla hiç güzel görünüyor mu?
Koruma kısmını geçtim o senin bileceğin iş, ama fotoğrafa bütün olarak bakınca baştan sırıtıyor. Birde bence fazla dikey bir fotoğraf boşluklar aşağıdan ve yukarıdan eşit gibi, alt kısımdaki boşluk mesela fazla.
Ağladığım falan yok kanka sadece muhabbet olsun diye açtığım konuda herkesin modacı kesilmesine gülüyorum
olay tamamen algı meselesi işte. Bak bu arkadaş da şort tişört takılmış ama bence gayet de güzel duruyor foto. Sonuçta fotoğraf uzmanı değilim tabi onun motoru bmw felan bizimki kıçı kırık mt ya ondan kötü çıkıyoruzdur
gmufejt.jpeg

Son düzenleme:
bu sitenin derdi niye hiç bitmiyor:unsure:

bu forumun derdi biterse forum da biter.

yeni gelene, hoş geldin,
foto paylaşana,cok guzelmiş arkadasım,
fren yaparken uff oldum diyene, geçmiş olsun
motorunu övene, çok haklısın ama benim ki de guzel bence
edit:
venom dizlik takana, dizliğin cok guzelmiş cok havalı duruyor (@arndiol bu sana ozeldi puahahaha)
vs vs

boyle forum mu olur ?

zamanında bir fare deneyi yapılmış, farelere hersey sağlanmıi sıfır stres, yiyecek bol, avcı yok, geniş alan, sıcaklık ideal vs.
populasyon 1-2 yıl içinde yok olmuş..

fareler amacını kaybetmiş, yaaa işte böyle saasdasd

Son düzenleme:
Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Hala fotoğraf bekliyorum, bu olmamış benimki böyle diyen güzel fotolar görmeyi beklerken 2 sayfa metin ve 2 tane Google fotoğraflardan fotoğraf görmek üzdü.

İnsanlar konuşmayı sever çok takma kafana :),
bak bu da benim en sevdiğim kare, fuarın içine de girip çekmiştim ama o direkt video.

eba0cat.jpg
Yazana kadar beklediğim tarz bir fotoğraf geldi. Imgbb ve hızlıresim çalışmadı, fotoğrafı ne kullanarak yükledin?
pbdwvy4.jpg

Neyse çözdüm, kendisiyle vedalaşmadan önce Apaçi ile çektiğim son fotoğraf (Biga-Çanakkale arası duraksız tapa gaz geldi, biz deniz manzarasına bakarken o da dinleniyor)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar