- Motosikleti
- D400
canım yaa, uzuldun mu len ?
ee sen şunu yazarken daha cok eğlenmişin sanki
üstelik senin ki komik bile değil.
tamam.
canım yaa, uzuldun mu len ?
Benim yaptığım şeyler bazı insanlara göre şov gibi geliyor sanırım onlara şov gelen şeyler bana normal geliyor teker felanda çekiyorum onu atsam buraya aboov cimere bile atarlar garicanım yaa, uzuldun mu len ?
Krdş nasıl giyinirsen giyin, nasıl sürersen sür gerçekten burada kimsenin umrunda olduğunu zannetmiyorum. Dediğin de şov zaten? Trafikte niye teker yapıyon amk? Sence normal mi?Benim yaptığım şeyler bazı insanlara göre şov gibi geliyor sanırım onlara şov gelen şeyler bana normal geliyor teker felanda çekiyorum onu atsam buraya aboov cimere bile atarlar garibu yüzden atmadım
Benim yaptığım şeyler bazı insanlara göre şov gibi geliyor sanırım onlara şov gelen şeyler bana normal geliyor teker felanda çekiyorum onu atsam buraya aboov cimere bile atarlar garibu yüzden atmadım
İyi güzel anlatmışsın da kankam, ben burada ne pedagogum ne de kamu spotuyum. Trafik polisi gibi millete eğitim verme misyonuyla gelmedim buraya. Bazıları gibi yarışçıyım ayağına ego tatmin eden biri de değilim. Trafikte gaz açan çoluk çocuğun günahını bana yükleme bir zahmet, herkes kendi aklından sorumlu. Bu mantıkla bakarsan, benden etkilenen gitsin izlediği filmlerden de etkilensin o zaman. Kimsenin umurunda değil diyorsun ama gelen her yorum kıyafetime çamur atma peşinde. Evet, teker de yapıyorum ama gidip şehrin göbeğinde değil, boş yolda yapıyorum. Tarzım da sürüş stilim de bu. Bunu şov için değil, gerçekten zevk aldığım için yapıyorum. En azından motoru kafeye çekip kahve story'si atmaktan, burada boş duyar kasmaktan iyidir bence.Krdş nasıl giyinirsen giyin, nasıl sürersen sür gerçekten burada kimsenin umrunda olduğunu zannetmiyorum. Dediğin de şov zaten? Trafikte niye teker yapıyon amk? Sence normal mi?Bunları yapıyon, sonra paylaşıyon, "ooo hakkını vermişsin zümkiii" diyen lavuklar doluşuyor, sonra sik sik 16-18 yaşında kız erkek mal evladı çocuklar trafiğe çıkıp salak salak sürüyor. Ekipman zaten yok, duran trafikte ampır ampır sürüyorlar, trafik okumayı bilmiyorlar. Sonra millet "motorcuların analarını yakalım" diye sokaklara dökülüyor. E dökülürler tabi amk. Sen belki çok iyi sürüyorsundur, ki umarım öyledir de uzun yıllar motor sürmenin zevkini alırsın, ama etkilediğin çocukların %99'u bok gibi sürüyor.. Sonra araba aynasına mı çarparlar, kaldırımda milletin üstüne mi sürerler, dümdüz duran adamın arka tamponunun ırzına mı geçerler, yolcu indirecek minibüsün sağından gaz açıp geçerken minibüsten inen yolcunun amel defterini mi kapatırlar bilemiyorum.
Cevabı niye yapay zekaya yazdırdın amk ya.. Neyse kazasız belasızİyi güzel anlatmışsın da kankam, ben burada ne pedagogum ne de kamu spotuyum. Trafik polisi gibi millete eğitim verme misyonuyla gelmedim buraya. Bazıları gibi 'yarışçıyım' ayağına ego tatmin eden biri de değilim. Trafikte gaz açan çoluk çocuğun günahını bana yükleme bir zahmet, herkes kendi aklından sorumlu. Bu mantıkla bakarsan, benden etkilenen gitsin izlediği filmlerden de etkilensin o zaman. Kimsenin umurunda değil' diyorsun ama gelen her yorum kıyafetime çamur atma peşinde. Evet, teker de yapıyorum ama gidip şehrin göbeğinde değil, boş yolda yapıyorum. Tarzım da sürüş stilim de bu. Bunu şov için değil, gerçekten zevk aldığım için yapıyorum. En azından motoru kafeye çekip kahve story'si atmaktan, burada boş duyar kasmaktan iyidir bence.
Ne diyon kanka anlamadım ne alakaCevabı niye yapay zekaya yazdırdın amk ya.. Neyse kazasız belasız![]()
Abi biz senle bu konuyu konuştuk yaUlan girdim sessiz sessiz konuyu okuyorum, çocuğu boşuna linçlemişler falan diyordum hatta.
Millete sallıyorsunda konu bana ne ara geldi? Kendimi savunmak durumuna düşürüyorsun boşu boşuna.
Viraja nasıl giriyorum eleştirilerinizi bekliyorum diye konu açtın mı? EVET
Tekniğin yanlış diye eleştirince sen ne anlarsın diyip saldırmaya başladın mı? EVET
Benim bir zamanlar bu işi yarı profesyonel olarak yaptığımı, nereden bildiğimi neye dayanarak anladığımı nasıl anlatmalıydım? Ne dememi beklerdin?
İyi niyetle sana gel ücretsiz olarak göstericem falan bile dedim. Cesaretin ve hakimiyetin var eğitimli olsan güzel sürersin gibi bişeyler falan dedim hatırlarsın belki.
Sana doğru dönüşü forumda yazarak anlatamam, prodüksiyon hazırlayıp video mu çekeyim? Pistte eğitim videoları falan mı hazırlayayım nasıl anlatmamı bekliyorsun falan dedim. Sonunda forumdan yapabileceğim maksimum faydayı sağlamaya çalışarak Google Maps'ten uydu görüntüsünde apex'in nasıl olması gerektiğini falan çizdim mi? EVET
Tüm bunları okudun abi seni yanlış anlamışım diye özür diledin mi? EVET
O konuda da sormuştum, birebir aynı şeyi soruyorum; Arkadaşım sen geri zekalı mısın? Şimdi yine niye sallıyorsun bana?
Haliyle şu cümleyi üstüme alındım o mevzudan sonra. Eğer bana demediysen üzgünüm yanlış anlamışım. Ancak yanlış anlaşılmaya çok müsait.Bazıları gibi yarışçıyım ayağına ego tatmin eden biri de değilim.
Yok abi kesinlikle seninle bir alakası yok üstüne alınmana üzüldüm valla hani konu ilk başta kıyafetten açılınca altımda eşofman var diye gelen eleştirilere komiğime gidince tulum giyip yarışçıymış edasıyla ego kasan millete tepeden bakan tipler için söylemiştim onu. Tepkim tamamen o kitleye yönelikti. Ama haklısın abi şimdi yazdığımı tekrar okuyunca ben de fark ettim ucu çok açık kalmış ve yanlış anlaşılmaya müsait olmuşHaliyle şu cümleyi üstüme alındım o mevzudan sonra. Eğer bana demediysen üzgünüm yanlış anlamışım. Ancak yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Ağladığım falan yok kanka sadece muhabbet olsun diye açtığım konuda herkesin modacı kesilmesine gülüyorumFotojeniklikten falan bahsediyorsun ama gelen eleştirilere de ağlıyorsun.. Göz var izan var o eşofman ve ayakkabıyla hiç güzel görünüyor mu?
Koruma kısmını geçtim o senin bileceğin iş, ama fotoğrafa bütün olarak bakınca baştan sırıtıyor. Birde bence fazla dikey bir fotoğraf boşluklar aşağıdan ve yukarıdan eşit gibi, alt kısımdaki boşluk mesela fazla.
bu sitenin derdi niye hiç bitmiyor![]()
Ben tekerim dönüyor help derken de ekipmanlıydımburakcım daha dune kadar tekerim donuyor help diye baslık acıyodun.
iyiki bi trident aldın haa. gecmişi bu kadar cabuk unutman uzdu.
Ben tam seni etiketleyecektim, mesajını gördüm.Haliyle şu cümleyi üstüme alındım o mevzudan sonra. Eğer bana demediysen üzgünüm yanlış anlamışım. Ancak yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Yazana kadar beklediğim tarz bir fotoğraf geldi. Imgbb ve hızlıresim çalışmadı, fotoğrafı ne kullanarak yükledin?İnsanlar konuşmayı sever çok takma kafana,
bak bu da benim en sevdiğim kare, fuarın içine de girip çekmiştim ama o direkt video.
![]()