Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
Galeriyi temizlerken fark ettim de ne zaman motorun fotoğrafını çeksem hep aynı açılardan çekmişim. Şöyle gözümüz gönlümüz açılsın; herkes makinesinin çıktığı en fotojenik, en beğendiği bir iki fotoğrafı salabilir mi aşağıya? Arka planı güzel olanlar, virajda yakalananlar falan ne varsa bekliyorum. Başlatıyorum, gerisi sizde:

fhrhlzx.jpeg

Son düzenleme:
Açtığı baslıklar hep linçlenmelik 😂

burakcım daha dune kadar tekerim donuyor help diye baslık acıyodun.

iyiki bi trident aldın haa. gecmişi bu kadar cabuk unutman uzdu.

gayet nefis bir baslık. motosikletini goster baslığından farklı.

burada yeteneklerinizi gosteriyosunuz.

haydi lan gorelim şu pegleri surtenleri

Motosikleti
Grubun burda ne kadar toksik olduğunu görebiliyoruz sadece sırf bunu doğrulamak için attım ve konu dışı şeyler yazan var yok eşofmanlamı yok flu çıkmış bumu en iyi fotoğrafın felan fıstık :D Neden yani nasıl bir çocukluk geçirdiniz psikiyatriye gidilmeli kesinlikle :) Ayrıca İster şort giyerim ister tulum arkadaşım bu foto çok iyi dimi yaa da demedim ama hemmen eleştirenler olmuş cidden problemli arkadaşlarımız var ya

Motosikleti
D400
Grubun burda ne kadar toksik olduğunu görebiliyoruz sadece sırf bunu doğrulamak için attım ve konu dışı şeyler yazan var yok eşofmanlamı yok flu çıkmış bumu en iyi fotoğrafın felan fıstık :D Neden yani nasıl bir çocukluk geçirdiniz psikiyatriye gidilmeli kesinlikle :) Ayrıca İster şort giyerim ister tulum arkadaşım bu foto çok iyi dimi yaa da demedim ama hemmen eleştirenler olmuş cidden problemli arkadaşlarımız var ya

fotojenik foto diye net çıkmamış heşofmanlı foto paylaşan sensin ama biz problemliyiz.. hmm :D :D :D

Motosikleti
fotojenik foto diye net çıkmamış heşofmanlı foto paylaşan sensin ama biz problemliyiz.. hmm :D :D :D
Milletin fikrini sormadım ki kanka, canım ister eşofman giyerim ister şort, paşa gönlüm bilir. Bilerek attım zaten buraya, böyle kasıntı yazılar geleceğini biliyordum, biraz eğlence çıktı işte. Burdan 1 gün bile tulumsuz çıkmayan ekipmansız çıkanları linçleyenlere selamlar saygılar 😂

Motosikleti
D400
adam kendine o kadar güveniyor ki esofman spor ayakkabı ile viraja yatıyor.

venom dizlik kullanıp haftada 2-3 defa düşenler bayaaa kıskanmışşşşş dfgfdsgfd

olm ben cidden sana çok acıyorum. valla artık kızmıyorum bile.
eglendiysen hayatına bu mesajı yazarak 2 dk anlam kattıysan ne mutlu bana.

Motosikleti
olm ben cidden sana çok acıyorum. valla artık kızmıyorum bile.
eglendiysen hayatına bu mesajı yazarak 2 dk anlam kattıysan ne mutlu bana.
Abi bak konu nerden nereye geldi yani saçma bi mevzu oluştu neden mesela yine kötü birşey söylemedim ben ama eleştiri forumu gibi bişi olmuş eleştirininde bi adabı varda bu forumdakiler ilk okul talebeleri gibi cidden senden bahsetmiyorum 😅😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar