Egzozu boyamak

Merhaba, egzozumun rengi iyice attığı için siyah yanmaz sprey boya ile boyayacaktım. Sprey boya bakarken bi anda karşıma kırmızı yanmaz sprey boya çıktı. Normalde hiç aklımda yoktu ama düşününce kırmızı bir egzoz motoruma çok ama çok yakışır. Tabii düşündüm ve böyle antin kuntin bi egzozu kimsede görmediğimide fark ettim. Tahmin edebiliyorum bi yerden sonra rengi atacak belki daha kötü olacaktır ama düşününce güzelde olabilir. Ne dersiniz yapılabilir mi, sorun yaşar mıyım?

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bi öncülük et, kırmızıya boya bizde görelim;)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Bence siyah renk yakışanıdır. Gri olan korumasını bile siyah yaptım.

kırmızı egzoz hiç görmedim hiç iyi fikir gibi de gelmedi
Stok, metalik ya da bu yüksek ısıya maruz bırakılıp renkli menkli yapılan harici başka renkte egzoz gördünüz mü ki. Ben hiç denk gelmedim açıkçası banada mantıklı gelmedi ama işte aklımada takıldı, ya tutarsa?

Stok, metalik ya da bu yüksek ısıya maruz bırakılıp renkli menkli yapılan harici başka renkte egzoz gördünüz mü ki. Ben hiç denk gelmedim açıkçası banada mantıklı gelmedi ama işte aklımada takıldı, ya tutarsa?
Egzoz boyama işi kolay iş ben arada evin balkonuna vs. çıkartıp boyuyordum en kötü 30 40DKn boşa gider ama deneyebilirsin

F54

görmedim işte o yüzden mantıklı değil dedim ya

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İlk motorum Rks'nin egzozunu Motip'in siyah yanmaz mat sprey boyasıyla boyamıştım. Boya ne kadar yanmaz da olsa bir zaman sonra o renk iğrenç bir hale geliyor. Bu nedenle ben 2-3 defa daha boyamıştım.

Sizin seçtiğiniz kırmızı renk evet, ilginç, benim göz zevkime hitap etmiyor ama siz beğeniyorsanız sorun yok. Yine de ilk başlarda gözünüze güzel gelen renk egzozun sürekli ısınıp soğumasının ardından şekil değiştirip kötü bir renge dönecektir.

İlla renk değişikliği istiyorsanız ben de AzÇok'a katılıyor, krom nikelajı öneriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar