Kucuk sehir ici scooter tavsiyesi

F54

Hayat o sifirlardan ibaret degil aslinda ya, belirli bir tecrubeden (hayat) sonra sanirim insan bunu anliyor. Her zaman icin hizli gitmek gerekmiyor. Her zaman icin buyuk olmak gerekmiyor. Olmasi gerektigi sekilde olmasi gerektigi yerde olmak gerekiyor daha cok.

19 aylik bir oglum var. Canakkale gibi cok guzel bir yerde yasama luksune sahibim evden calisabildigim icin. En buyuk arzum su an scooter delisi olan oglumla 1-2 sene icinde ormanda arazi suruslerine baslayabilmek. O yuzden scooter + offroad bir motor almayi dusunuyorum.
bende kızım biraz büyüyünce onu yüzme kursu na baleye vs götütürüm diye hayal kuruyordum çocuk büyüdü o yaşa geldi pat pandemi patladı
o bitti işler güçler derken kız oldu 14 yaşında şuan istediği yere gidiyoruz ama o el kadarken yaparım dediğim hiçbir şeyi yapamadım
ortaya dikilip sağı solu seyredeceği bir motor alın ufaklık ile keyif ile kazasız belasız gezin

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Hayat o sifirlardan ibaret degil aslinda ya, belirli bir tecrubeden (hayat) sonra sanirim insan bunu anliyor. Her zaman icin hizli gitmek gerekmiyor. Her zaman icin buyuk olmak gerekmiyor. Olmasi gerektigi sekilde olmasi gerektigi yerde olmak gerekiyor daha cok.

19 aylik bir oglum var. Canakkale gibi cok guzel bir yerde yasama luksune sahibim evden calisabildigim icin. En buyuk arzum su an scooter delisi olan oglumla 1-2 sene icinde ormanda arazi suruslerine baslayabilmek. O yuzden scooter + offroad bir motor almayi dusunuyorum.
Çocukla sürmek için en az 10 yıl daha bekleyin bence. tam ekipman bile olsa çocuk için büyük risk.

Ben çocuklar 13 yaşına gelene kadar bekledim, ancak geçen yaz birlikte gezmeye başladık, Trakya'da 200-250kmm turlar yapmaya başladık ama iyice büyüyüp de bir de tam ekipman giyebilmeye başlayana kadar beklettim onları.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beni yanlis anlamissiniz :)

Scooter delisi derken normal motorlu scooterlardan degil de su cocuklarin bindigi scooterlardan bahsediyorum.

scoot-and-ride-highwaykick-1-push-and-go-ebeveyn-kontrollu-cocuk-scooter-steel-240527-00071-148046.jpg

Arazi surusune cikmak derken de kastettigim benim alacagim motorda onumde arkamda oturmasi degil. Direk kendisinin motorunu surmesi.
2026-Yamaha-PW50-EU-Icon_Blue-Action-001-03.jpg

Su tarz bir seydi anlatmak istedigim. Su an zaten denge bisikleti de kullaniyor, seneye elektrikli bir bisiklet almayi dusunuyorum. Onunla iyice gaz kontrolunu vs ogrendikten sonra da bu yukardaki gorseldeki gibi Yamaha PX50 alip arazide surmeyi planliyorum bakalim kendisi de isterse.
Hah, böyle bir şey olur, ilk mesajı okuyunca arçtı olarak gezdireceksiniz sandım, böyle trafiğe çıkmadan orman içinde gezmek olur, zaten o motorlar da çocuklar için. Güzel de olur, imkan varsa yapın tabi.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Hondanin servisi olmayan yerde sym servisi😂
sym kendi sitesine baktım çanakkaledeki yetkili servisleri :D Demek ki sorun HONDA servislerinde :D :D

Konuya gelecek olursak sele altını bilmiyorum ama tercihim adx 125 olurdu 15 lt benzin deposu var git babam git :D

Symyi cok bilmiyorum ama hava sogutma bozmaz beni derseniz su fena degil gibi:
Ortasinin tunelsiz olusu pratikligi artiriyor. Medleyde mesela gidonun alt tarafina denk gelen yerde poset asma askisi vardi, cok ise yariyordu.
Mesela temiz cantali medley bulursaniz kacirmayin. Carsi pazarda isinize yarar, buyuk jant ile canakkalenin harika yollarinda rahat eder, 100e kadar forza vb ile kafa kafaya gider, 2 lt yakit tuketimi var.
Ps: @tommygun dondu dolasti gene pezemenk mavisi sym wolfa geri dondu😂

Bugun magazaya gidip bu modeli ve diger SYM modellerini test etme sansimiz oldu fakat hic biri esimin boyuna uygun gelmedi maalesef. Parmak ucunda ucu ucuna degebiliyor. Sonrasinda Yamaha bayisinde gittik nmax cok iyi oldu boy acisindan. Fakat arada 100bin fark var; bilemiyorum deger mi.

Onereceginiz baska model var midir?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
sym kendi sitesine baktım çanakkaledeki yetkili servisleri :D Demek ki sorun HONDA servislerinde :D :D

Konuya gelecek olursak sele altını bilmiyorum ama tercihim adx 125 olurdu 15 lt benzin deposu var git babam git :D

Biga'da iki servisi varmış şaşırttı. Belki sıradaki hedefim SYM olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar