Şarjlı lastik şişirme pompası

Motosikleti
BMW F650 GS (2006)
2.399 TL'ye Hepsiburada'dan aldığım ürünün fotoğrafalarını paylaşayım.
Henüz test etmedim.
Özellikle akü desteği için aldım.
Kutudan bez torbası da çıktı ama kutusuyla saklarım, torbayla uğraşmam.

Ürün bu:
https://www.hepsiburada.com/enshall...oru-p-HBCV0000D3CGSB?magaza=EnshallTechnology

Kutusu kapalıyken:
AVvXsEh9UqrOKbFfWIsovIIX0dxBTW8Plkfujf3Y_kxsdAjoVEbljxzDcypqfgWlkmEaMLqJ5axME1-2m8EDtvYV-5JiZtvgifsJ5AIW897H8vCCWehVpRVSj7BOng8h53y2dBPvyHuqa2NPRc7mJoYdWKUY3OWCR6AVTIwuS9V9IO8jFnDjIO89ZN7KDIcQIigS

Kutu İçeriği:
AVvXsEggRSvi7f9No21DbaTp-7-DeKbmh9Av52ltHGjHCnxBTzupSmAzuLk08aqGpffqU42_WdSWGDoz6WkHY_YvNoQE2gjXb9mvtjOc0-aA4EZ5HXuFKDF7PJqJQJfNFyYf6LZohgtqWF-JFC7hG2TBDiUYOGNBOXtWJRqHpw0_dw2nS5LemvhuTWYUHX_H5vaQ

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Konuyla alakalı sayar mısınız bilmem ama eğer sık sık basınçta değişiklik görüyorsanız lastikleriniz sübobundan hava kaçırıyor olabilir. Lastikten hava kaçırmıyor ama lastik bir süre sonra siniyorsa süboba baktırmakta yarar var. Tamirciler uygun aletiyle 2 dakikada sıkıveriyorlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Henüz test etmedim.

Ürün bu:
https://www.hepsiburada.com/enshall...oru-p-HBCV0000D3CGSB?magaza=EnshallTechnology

Kutusu kapalıyken:
AVvXsEh9UqrOKbFfWIsovIIX0dxBTW8Plkfujf3Y_kxsdAjoVEbljxzDcypqfgWlkmEaMLqJ5axME1-2m8EDtvYV-5JiZtvgifsJ5AIW897H8vCCWehVpRVSj7BOng8h53y2dBPvyHuqa2NPRc7mJoYdWKUY3OWCR6AVTIwuS9V9IO8jFnDjIO89ZN7KDIcQIigS

Kutu İçeriği:
AVvXsEggRSvi7f9No21DbaTp-7-DeKbmh9Av52ltHGjHCnxBTzupSmAzuLk08aqGpffqU42_WdSWGDoz6WkHY_YvNoQE2gjXb9mvtjOc0-aA4EZ5HXuFKDF7PJqJQJfNFyYf6LZohgtqWF-JFC7hG2TBDiUYOGNBOXtWJRqHpw0_dw2nS5LemvhuTWYUHX_H5vaQ
Einhell sandım. Hayırlı olsun, ben de Temu'dan bir şey almıştım, psi yerine bar ölçü birimini kullanması dışında iş görüyor.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Henüz test etmedim.

Ürün bu:

Kutusu kapalıyken:

Kutu İçeriği:
Ben bir alt modelini bugün test ettim. Kompresör canavar gibi, akü takviyesi desen 10 numara. 2 kere mermi gibi çalıştırdı aküsüz arabayı

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Xiaominin pompasını almıştım epeyce bir süre önce. Güzel şişiriyor ama bir süre sonra bataryalar bozulup bir lastiğin havasını bile tamamlayamayacak hale geliyor. Bataryalar da tümleşik, söküp değiştirmek çok zor. Bunu yaşadıktan sonra Amazondan bir ürün buldum; xiaominin 1.5-2 katı eninde. Bataryaları ayno pil gibi çıkarılıp takılabiliyor. O da iyi şişiriyor ama başka bir sorunu var. O da cihaz bataryayı çıkarıp tekrar takmadan açılmıyor. ya her kullanımdan sonra çıkarmak sonra takmam lazım ya da kullanmadan önce çıkarıp tekrar takmak. Yine de bataryası bozulunca en azından yuenisiyle değiştiririm diye düşünüyorum. Satıcı ile yazışmıştık video da çekmiştim hatta, ücretin kargo hariç kısmını iade ettiler. Sonra da o ürünü bir daha görmedim. Kaldırdılar satıştan. Larjlı vidalama tipinde olanlar var bu şekilde ama onlar çok büyük ve ağır.

Xiaomi modelini 2 senedir kullanıyoruz sorunsuz, type-c'den şarj oluyor karanlıkta kullanım için üzerinde ufak led ışıkta mevcut PSI/BAR olarak gösteriyor top şişirme aparatıda içinden çıkıyor. Tek şarjıyla 10 defa şişirebiliyorsunuz biz hiç şarjını tam bitirmedik.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Xiaominin pompasını almıştım epeyce bir süre önce. Güzel şişiriyor ama bir süre sonra bataryalar bozulup bir lastiğin havasını bile tamamlayamayacak hale geliyor. Bataryalar da tümleşik, söküp değiştirmek çok zor. Bunu yaşadıktan sonra Amazondan bir ürün buldum; xiaominin 1.5-2 katı eninde. Bataryaları ayno pil gibi çıkarılıp takılabiliyor. O da iyi şişiriyor ama başka bir sorunu var. O da cihaz bataryayı çıkarıp tekrar takmadan açılmıyor. ya her kullanımdan sonra çıkarmak sonra takmam lazım ya da kullanmadan önce çıkarıp tekrar takmak. Yine de bataryası bozulunca en azından yuenisiyle değiştiririm diye düşünüyorum. Satıcı ile yazışmıştık video da çekmiştim hatta, ücretin kargo hariç kısmını iade ettiler. Sonra da o ürünü bir daha görmedim. Kaldırdılar satıştan. Larjlı vidalama tipinde olanlar var bu şekilde ama onlar çok büyük ve ağır.
Bendeki xioami'nin bataryasını kendim değiştirmiştim. 3-5 vida sökmek gerekiyor ama zaten 4 yıl kadar yetmişti bataryalar. Tabi punto aleti falan gerekiyor ama 4 yıl da iyi bir süre.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi modelini 2 senedir kullanıyoruz sorunsuz, type-c'den şarj oluyor karanlıkta kullanım için üzerinde ufak led ışıkta mevcut PSI/BAR olarak gösteriyor top şişirme aparatıda içinden çıkıyor. Tek şarjıyla 10 defa şişirebiliyorsunuz biz hiç şarjını tam bitirmedik.
sizdeki yeni modeli sanırım, bendeki xioami type-c olmayan. eski tip micro usb portu var.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Bendeki xioami'nin bataryasını kendim değiştirmiştim. 3-5 vida sökmek gerekiyor ama zaten 4 yıl kadar yetmişti bataryalar. Tabi punto aleti falan gerekiyor ama 4 yıl da iyi bir süre.

sizdeki yeni modeli sanırım, bendeki xioami type-c olmayan. eski tip micro usb portu var.
işte o da bende yok. Bendeki de aynı micro usb olanıydı.

Motosikleti
işte o da bende yok. Bendeki de aynı micro usb olanıydı.
işte ben yeni bir xioami pompa parasına punto aleti ve iki tane yeni lityum pil alıp xioami'nn bataryasını değiştirdim. yeni pompa alsam daha ucuza gelecekti ama inat edip tamir ettim. niye zengin olmadığım anlaşılmıştır herhalde. :)

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Punto aleti lazım aslında. Şarjlı süpürge içinde 10 tane 18650 miydi neydi pil vardı 3 - 3 - 3 ve tek şeklinde paketliydi mecbur elektronikçide punto yaptırdım. Hatta eski radyo mp3 caların bataryası nokia bataryasıydı onu da değiştirdim li ion 18650 ile. şarj / deşarj koruma devresine punto atamadığımdan 40 takla atmışrım evde uyduracağım diye. Yaptığınız iş çok karlı olmamış ama punto makinesi 1 defalık alınıyor. Kullanırsanız karlı hale gelecektir.

işte ben yeni bir xioami pompa parasına punto aleti ve iki tane yeni lityum pil alıp xioami'nn bataryasını değiştirdim. yeni pompa alsam daha ucuza gelecekti ama inat edip tamir ettim. niye zengin olmadığım anlaşılmıştır herhalde. :)

Motosikleti
Punto aleti lazım aslında. Şarjlı süpürge içinde 10 tane 18650 miydi neydi pil vardı 3 - 3 - 3 ve tek şeklinde paketliydi mecbur elektronikçide punto yaptırdım. Hatta eski radyo mp3 caların bataryası nokia bataryasıydı onu da değiştirdim li ion 18650 ile. şarj / deşarj koruma devresine punto atamadığımdan 40 takla atmışrım evde uyduracağım diye. Yaptığınız iş çok karlı olmamış ama punto makinesi 1 defalık alınıyor. Kullanırsanız karlı hale gelecektir.
Evet, punto aleti almam iyi oldu.
Geçen gün küçük şarjlı tornavidanın içindeki 18650 pili değiştirdim, yeni pil almadım, işindeki pil 10 yılda iyice ölmüştü, xioami'den çıkan pilleri atmamıştım onlardan birini taktı iş görecek kadar çalışıyor.

Dyson jarjlı süpürgenin bataryası bittiğinde de içini açtım baktım bir sürü 16850 pil var, yeni pil siparişi vermeden önce araştırayı dedim, meğer batarya kontrol devre kartına koruma koymuşlar, pil bitince bir devre bozuluyor, bir kere piller bitti diye kırmızı ışık yanınca pilleri değiştirsen de şarj olmuyormuş, uyanıklar ille orjinal batarya satmak için ek özellik koymuşlar, o devre katını ayrıca kopyasını satanlara rastlamıştım ama uğraşamam deyip orjinal batarya almıştım sonradan. Böyle kendilerini koruyan ama kullanıcı açısından tamirini engelleyip uyanıklık yapan firmalara gıcığım. Bu işler ilk printer üreticileri ile başladı, toner ve mürekkep kartuşlarına chip koydular kaç sayfa yazdığını sayan, boşalan kartuşu doldursan bile o chip değişmeyince boş kabul ediyor yazcılar, muadil kartuş satanlar o chiplei de değiştirmeye uğraşıyorlar haliyle maliyet artıyor.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bu tür bir cihaza sahip olmak isteyenlere her seferinde şiddetle şunu öneriyorum;

Akülü vidalama aleti boyutlarında ve evet motosiklet üzerinde taşımak için pek uygun değil. Ancak evde/işte kullanılacaksa üzerine yok. Hele Einhell ekosistemine dahilseniz, bu aküleri istediğiniz herhangi bir üründe de kullanabiliyorsunuz. Hortumu da gayet uzun, diğerleri gibi cücük kadar değil...

Motosikleti
Henüz test etmedim.

Ürün bu:

Kutusu kapalıyken:

Kutu İçeriği:
Test ettin mi?

Bizim arabaya 36Ah akü koymuşlar, ne bu motosiklet aküsü gibi diyorum, hatta bir yerde 4lüleri açıp beklesem akü bitecek diye korkuyorum, bundan alayım arabada dursun eğer iş görüyorsa.

Motosikleti
36 Ah ne ya? Bu firmalarda amma cimrileşmiş. :D
Suzuki motorumun sorunsuzluğunu görünce geçen eylül sonu arabayı da suzuki ile değiştirdim, nasıl olsa hibrit diye normal 12V üakyü ucuza getirmek için 36Ah Varta koymuşlar. aynı yerine 52Ah Varta akü uyuyormuş, bu akü biraz eskisin değiştireceğim.
Aküsünün küçük olması dışında suzukiden memnunum ama, Clio'dan sonra sanki lüküs araba gibi rahat geldi, bu ne teknoloji diyorum her sürüşte.

Hocam bir ara ben de araştırdım. Acil durumda şarjının olması lazım. Genelde yavaş şişirdiği söylendi. Eksiği tamamlamak için kullanılabilirse hızları tatmin edebilir. Ama basınç çok düşükse süre uzar diye düşünüp ben de michelin in ayak pompasını aldım. Henüz bir iki sefer kullandım. Sıkıntı çıkarmadı hiç. Kalibrasyonunu özellikle merak edip 5-6 farklı petrol istasyonları ile kıyasladığımda aynı çıktı. Sibop kısmına vidalı şekilde bağlanıyor. Hava bastıktan sonra hızlıca çıkarmazsanız 0.5 psi kaçırıyor çıkarırken. Memnun kaldım, öneririm.

Motosikleti
Ns200 15"
Suzuki motorumun sorunsuzluğunu görünce geçen eylül sonu arabayı da suzuki ile değiştirdim, nasıl olsa hibrit diye normal 12V üakyü ucuza getirmek için 36Ah Varta koymuşlar. aynı yerine 52Ah Varta akü uyuyormuş, bu akü biraz eskisin değiştireceğim.
Aküsünün küçük olması dışında suzukiden memnunum ama, Clio'dan sonra sanki lüküs araba gibi rahat geldi, bu ne teknoloji diyorum her sürüşte.
Şarj dinamosu 52 ah için uyumlumu? Sürekli şarj yüzünden dinamoda hasar meydana gelmesin. Gerçi hybrit sistemde şarj dinamosu nasıl bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar