Einhell sandım. Hayırlı olsun, ben de Temu'dan bir şey almıştım, psi yerine bar ölçü birimini kullanması dışında iş görüyor.2.399 TL'ye Hepsiburada'dan aldığım ürünün fotoğrafalarını paylaşayım.
Henüz test etmedim.
Özellikle akü desteği için aldım.
Kutudan bez torbası da çıktı ama kutusuyla saklarım, torbayla uğraşmam.
Ürün bu:
https://www.hepsiburada.com/enshall...oru-p-HBCV0000D3CGSB?magaza=EnshallTechnology
Kutusu kapalıyken:
![]()
Kutu İçeriği:
![]()
Ben bir alt modelini bugün test ettim. Kompresör canavar gibi, akü takviyesi desen 10 numara. 2 kere mermi gibi çalıştırdı aküsüz arabayı2.399 TL'ye Hepsiburada'dan aldığım ürünün fotoğrafalarını paylaşayım.
Henüz test etmedim.
Ürün bu:
https://www.hepsiburada.com/enshall...oru-p-HBCV0000D3CGSB?magaza=EnshallTechnology
Kutusu kapalıyken:
![]()
Kutu İçeriği:
![]()
Abi kaliteli takviye kablosu bile hemen hemen bu para, gerçekten çok faydalı cihazmış.Ben bir alt modelini bugün test ettim. Kompresör canavar gibi, akü takviyesi desen 10 numara. 2 kere mermi gibi çalıştırdı aküsüz arabayı
Kesinlikle, mutlaka el altında olması gereken bir cihaz.Abi kaliteli takviye kablosu bile hemen hemen bu para, gerçekten çok faydalı cihazmış.
Bendeki xioami'nin bataryasını kendim değiştirmiştim. 3-5 vida sökmek gerekiyor ama zaten 4 yıl kadar yetmişti bataryalar. Tabi punto aleti falan gerekiyor ama 4 yıl da iyi bir süre.Xiaominin pompasını almıştım epeyce bir süre önce. Güzel şişiriyor ama bir süre sonra bataryalar bozulup bir lastiğin havasını bile tamamlayamayacak hale geliyor. Bataryalar da tümleşik, söküp değiştirmek çok zor. Bunu yaşadıktan sonra Amazondan bir ürün buldum; xiaominin 1.5-2 katı eninde. Bataryaları ayno pil gibi çıkarılıp takılabiliyor. O da iyi şişiriyor ama başka bir sorunu var. O da cihaz bataryayı çıkarıp tekrar takmadan açılmıyor. ya her kullanımdan sonra çıkarmak sonra takmam lazım ya da kullanmadan önce çıkarıp tekrar takmak. Yine de bataryası bozulunca en azından yuenisiyle değiştiririm diye düşünüyorum. Satıcı ile yazışmıştık video da çekmiştim hatta, ücretin kargo hariç kısmını iade ettiler. Sonra da o ürünü bir daha görmedim. Kaldırdılar satıştan. Larjlı vidalama tipinde olanlar var bu şekilde ama onlar çok büyük ve ağır.
sizdeki yeni modeli sanırım, bendeki xioami type-c olmayan. eski tip micro usb portu var.Xiaomi modelini 2 senedir kullanıyoruz sorunsuz, type-c'den şarj oluyor karanlıkta kullanım için üzerinde ufak led ışıkta mevcut PSI/BAR olarak gösteriyor top şişirme aparatıda içinden çıkıyor. Tek şarjıyla 10 defa şişirebiliyorsunuz biz hiç şarjını tam bitirmedik.
işte o da bende yok. Bendeki de aynı micro usb olanıydı.Bendeki xioami'nin bataryasını kendim değiştirmiştim. 3-5 vida sökmek gerekiyor ama zaten 4 yıl kadar yetmişti bataryalar. Tabi punto aleti falan gerekiyor ama 4 yıl da iyi bir süre.
sizdeki yeni modeli sanırım, bendeki xioami type-c olmayan. eski tip micro usb portu var.
işte ben yeni bir xioami pompa parasına punto aleti ve iki tane yeni lityum pil alıp xioami'nn bataryasını değiştirdim. yeni pompa alsam daha ucuza gelecekti ama inat edip tamir ettim. niye zengin olmadığım anlaşılmıştır herhalde.işte o da bende yok. Bendeki de aynı micro usb olanıydı.
işte ben yeni bir xioami pompa parasına punto aleti ve iki tane yeni lityum pil alıp xioami'nn bataryasını değiştirdim. yeni pompa alsam daha ucuza gelecekti ama inat edip tamir ettim. niye zengin olmadığım anlaşılmıştır herhalde.![]()
Evet, punto aleti almam iyi oldu.Punto aleti lazım aslında. Şarjlı süpürge içinde 10 tane 18650 miydi neydi pil vardı 3 - 3 - 3 ve tek şeklinde paketliydi mecbur elektronikçide punto yaptırdım. Hatta eski radyo mp3 caların bataryası nokia bataryasıydı onu da değiştirdim li ion 18650 ile. şarj / deşarj koruma devresine punto atamadığımdan 40 takla atmışrım evde uyduracağım diye. Yaptığınız iş çok karlı olmamış ama punto makinesi 1 defalık alınıyor. Kullanırsanız karlı hale gelecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Test ettin mi?2.399 TL'ye Hepsiburada'dan aldığım ürünün fotoğrafalarını paylaşayım.
Henüz test etmedim.
Ürün bu:
Kutusu kapalıyken:
![]()
Kutu İçeriği:
![]()
36 Ah ne ya? Bu firmalarda amma cimrileşmiş.Test ettin mi?
Bizim arabaya 36Ah akü koymuşlar, ne bu motosiklet aküsü gibi diyorum, hatta bir yerde 4lüleri açıp beklesem akü bitecek diye korkuyorum, bundan alayım arabada dursun eğer iş görüyorsa.
Suzuki motorumun sorunsuzluğunu görünce geçen eylül sonu arabayı da suzuki ile değiştirdim, nasıl olsa hibrit diye normal 12V üakyü ucuza getirmek için 36Ah Varta koymuşlar. aynı yerine 52Ah Varta akü uyuyormuş, bu akü biraz eskisin değiştireceğim.36 Ah ne ya? Bu firmalarda amma cimrileşmiş.![]()
Şarj dinamosu 52 ah için uyumlumu? Sürekli şarj yüzünden dinamoda hasar meydana gelmesin. Gerçi hybrit sistemde şarj dinamosu nasıl bilmiyorum.Suzuki motorumun sorunsuzluğunu görünce geçen eylül sonu arabayı da suzuki ile değiştirdim, nasıl olsa hibrit diye normal 12V üakyü ucuza getirmek için 36Ah Varta koymuşlar. aynı yerine 52Ah Varta akü uyuyormuş, bu akü biraz eskisin değiştireceğim.
Aküsünün küçük olması dışında suzukiden memnunum ama, Clio'dan sonra sanki lüküs araba gibi rahat geldi, bu ne teknoloji diyorum her sürüşte.