2.el rs200 mü yoksa 0 rs200 ug mi

Motosikleti
Yok
Aklımda 2025 model 5bim km de 140kya rs200 almak vardı , evde bir miktar altın bırakmıştım ailem bir sebepden altınlarımı bozdurup kullandı babamda askerden dçndüğünde sana geri veririm demişti askerdede bir miktar para biriktirdim. Babamda 2.el alcağına sana geri verceğemiz altınların üstüne çok az daha ben koyiym 0 al diyor sizce rs200 ug 213bine yolsa 140 a rs200 mü ilk motorum olcak çok uzun süre kullanmayı düşünüyorum değer kaybetmesi pek umrumda değil

Eğer motosiklet tecrübeniz yoksa temiz ikinci el motosiklet almanızı tavsiye ederim. İllaki düşecek kalkacak öğrenme aşamasında ufak kazalar olacak. Sıfır ürünü düşürürseniz canınız sıkılır. Bir 5000 km falan tecrübe edinmekle geçer. Sonra Allqh izin verirse yepyeni bir motosikleti o zaman alırsınız.

Motosikleti
cbr, rs
213'bine sıfır aldığınız motoru öteki hafta satmak isteseniz maksimum 160 170 edecek, işin özeti araba almadığın veya premium bir motor almadığın sürece sıfır çok mantıklı değil bence. O bütçelere çıkabiliyorsanız cb250r veya mt25'lere bakabilirsiniz. Veya 5k kmye kadar olan rsleri 110'lara yakalayabilirsiniz.

Motosikleti
Yok
Alcağım motoru hemen satma gibi bir düşünçem yok en az 3 yıl binmeyi düşünüyorum , o fiyatlarda düzgün mt25 göremedim bulunduğum şehre bakıyorum şehir dışına gidip alamam istanbuldayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

213'bine sıfır aldığınız motoru öteki hafta satmak isteseniz maksimum 160 170 edecek, işin özeti araba almadığın veya premium bir motor almadığın sürece sıfır çok mantıklı değil bence. O bütçelere çıkabiliyorsanız cb250r veya mt25'lere bakabilirsiniz. Veya 5k kmye kadar olan rsleri 110'lara yakalayabilirsiniz.
Naked da düşün müyorum

Motosikleti
Cf moto 250 nk
Tercih meselesi ama ben 2. elden yanayım. 1 sene içinde 10.000 km yapsanız satarken 100.000 TL'ye yakın değer kaybı olacak 1 sene sonra daha büyük motora geçerken zaten satacaksınız sağı solu çizildiğinde bunlarda sizi üzecek

Motosikleti
Arora kasırga
İlanda yazan fiyata bakma,sezon geliyor diye azıcık hareketlenme var ama "azıcık".
2025 olmazsa 2023 olsun. 80-90'a gırla Rs var boşuna diretme. Sonuçta 25 modelde hız sabitleme,koltuk ısıtma cart curt yok

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sıfır her zaman iyidir. Bir kere şunu kabul edin; şu dönemde aldığınız motor ne olursa olsun satarken zarar edeceksiniz. Motordan kar etme işi pandemi döneminde kaldı ve şu an piyasa motorlar dahil zarar, parayı koruma vs sıkıntı.

Ha aldığınız motoru finans yaratmak için bir sonraki hafta satmayı düşünecek kadar öngörüsüzseniz zaten ticaret sizlik değil.

Düşündüğünüz motorlar geçiş motorlarıdır, hemen hemen kimse 3 yıl kullanmaz, siz de kullanmayacaksınız, maksimum 6 ay..

140'a 2. el alın, geçin.

Motosikleti
Yok
Sıfır her zaman iyidir. Bir kere şunu kabul edin; şu dönemde aldığınız motor ne olursa olsun satarken zarar edeceksiniz. Motordan kar etme işi pandemi döneminde kaldı ve şu an piyasa motorlar dahil zarar, parayı koruma vs sıkıntı.

Ha aldığınız motoru finans yaratmak için bir sonraki hafta satmayı düşünecek kadar öngörüsüzseniz zaten ticaret sizlik değil.

Düşündüğünüz motorlar geçiş motorlarıdır, hemen hemen kimse 3 yıl kullanmaz, siz de kullanmayacaksınız, maksimum 6 ay..

140'a 2. el alın, geçin.
Rs200 de 23 24 25 modellerin arasındaki farkler nelerdir

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bazı şeyler yaşanmadan, tecrübe edilmeden anlaşılmıyor. kafana sıfır koymuşsun madem sıfır al. şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullan.

Motosikleti
cbr, rs

140'a 2. el alın, geçin.
Kar etme değil ki olay, amaç parayı korumak. Ben geçen 15k km hasarsız rs buldum 2024 direkt aldım 85k'ya, ilana koysam 90 95e rahat gider, arkadaşın aldığı 215k'lık motor ise dediğim gibi ilana koysa bayiden çıktığı için direkt 160 170'lere düşüyor.

Alcağım motoru hemen satma gibi bir düşünçem yok en az 3 yıl binmeyi düşünüyorum , o fiyatlarda düzgün mt25 göremedim bulunduğum şehre bakıyorum şehir dışına gidip alamam istanbuldayım

Naked da düşün müyorum

Satmayı düşünmemenizin de önemi yok her türlü 100k fazladan para ödemiş olacaksınız, o parayı gidip kenara atabilirsiniz. Sıfır japon alsanız yine tamam ama çin ve hinti sıfır olarak mantıklı görmüyorum.

Sıfır al garantili olsun. Koruma demiri de taktır. Alışana kadar elin ayağın düzgün dursun yeter.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z

Naked da düşün müyorum
Ben de ilk motorumu aldığımda 2-3 yıl binerim diye düşünüyordum. Yılını doldurmadan cc yükselttim. Umarım en azından 2 yılı görürsün.... :)

Cbr 125 bir rs200 iki. Bu kadar anlamsız motor görmedim.
Hadi cbr yine şasi abisiyle aynı vs.
Rs200 ns200 ün alçak gidon ve 2 parça plastik takılmış hali.
Düşürecen sonra da vay gitti benim karenajlar diyeceksin.
2.el 100.000 tl ye tertemiz ns200 el. Koruma demiri de olsun.
24 beygir yeni başlayanı uzun süre üzmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar