Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
alize05 Hakkinda

Temel Bilgiler

alize05 Hakkinda
Yer:
Ankara
Motosikleti:
Honda VTX 1300 S
Mesleği:
Subay
Kan Grubu:
A Rh+
İletişim:
05062733094
Ad Soyad:
Mehmet Ali AVCI

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
117
Günlük Ortalama Mesajlar
0.03
Genel Bilgiler
Son girişi
06 Nisan 2024 10:32
Üyelik
29 Nisan 2012
  1. Motor 9.000'de, temiz. Önceki sahibi yaşlı bir adammış. Süremediği için sattı zaten. Yarım debriyajla gezmiş olabilir trafikte. EBC marka balata sipariş ettim. Debriyaj sacı satan bir yer bulamadım. Gelsin parça açacağım balatayı. Daha önce farklı iki motorda da değiştirmiştim. Bazı motorların debriyajı özel bir anahtarla açılıyor. Umarım shadow'unki de bu şekilde değildir. Tek anlayan yok Erzincan'da. :(
  2. Mehmet Bey, sizi korkutmak istemem ama dediğiniz aynı şekilde arkadaşım Koray'ın başına geldi. O da ozaman arttçısı ile geziyordu. Debriyaj balatası ile ilgili olabilir. Motorunuz kaç KM'de? Sevgiler.
  3. quiet buffler diye birşey keşfettim komutanım. vance hines kendi sitesinden ürün numarasını buldum. ona bakıyorum. Eşim sesini çok beğeniyor motorun. Ama Ankara'ya gidince tepki durumuna göre karar vereceğim.
  4. Merhaba Mehmet Ali,
    Bende eski motorumu boyatmıştım. Depoda ezik vardı yaptırmıştım. Ama bu motorumda hiç bir boyaya ihtiyacım olmadı. Bence içinden nasıl geliyorsa ve rahat edeceksen onu yap. İstiyorsan boyat. Tertemiz çıksın. O amblemleri de yapıştır. ama çok dikkatli ol simetriyi bozmadan yapıştır. Güzel olacaktır. Satarken de deposu boyalı diye almayan olursa almasın. Millet motora kusur bulacak diye matlaşmış güzel ve çekici görünmeyen bir motora binme. (Bunlar benim düşüncelerim)... Gürcistan gezisine katılmam çok zor be dostum... İçimden neler geliyor ama bu yaz zor bir yerlere gitmem hele de gürcistan gibi günler sürecek bir gezi uzak ihtimal.
    Ne oldu egsoz meselesi ? bir karar verdin mi?
  5. tamam öyleyse. görüşmek üzere deyim ben size şimdilik. Motorla ilgili de soracak öğrenecek çok şeyim var. sizden yardım bekliyorum. İyi geceler dilerim.
  6. Sağolun. çok yakınımda olacaksınız bu süper oldu. Öğle aralarında bile gezeriz artık :D
  7. :) imkansız sesini gayet iyi biliyorum. Gerçekten tok bir sesi var en güzel sese sahip olan egsozlardan. Sakın satmayın emin olun motoru tamamlayan en önemli aksesuar.
  8. Zaten gelince vericem size motoru, bir açın gazı sesini dinleyin. Beğenmezseniz bu defa kesin satıcam :)
  9. Sağolun Ozan bey, siz bitirmişsiniz shadowu ben yeni başlayacağım. Ben de hyosung gt250r vardı. Sonuna kadar açardım gazı, bir gün yere yapışıp 15 metre uçunca böyle bir motor almaya karar verdim. Güçlü ve dengeli olsun ama hızlı gitmesin. Gerçi gt250r de dengesiz ve enteresan tepkiler veren bir motordur. Demem şu ki lütfen dikkatli olun. Ankara'da görüşmek isterim sizinle. Çankaya Askerlik Şubesinde görev yapacağım oraya da beklerim. Dediğim gibi Gürol abi de mutlaka tanış dedi. Yeni motorunuz hayırlı olsun.
  10. Bir ara BMW K1300R almaya karar vermiştim ama sanırım K1300R ve ben iyi bir bileşik olmazdık o yüzden arazi, çadır kampı gibi aktivitelere yöneleyim dedim. Gürol abi ise çok sevdiğim birisidir. Kendisiyle sürekli irtibattayız. Aslında birbirimizi hiç görmedik ama kardeşim(abi) gibidir. Sizlede tabiki gezerim bundan da mutluluk duyarım. Yemek ise her zaman aklımda hiç merak etmeyin. Yengeye ise teşekkür ettiğimi söyleyin lütfen, çünkü egsozları sattırmamakla emin olun size büyük bir iyilik yaptı. Eğer sesten siz rahatsız olmuyorsanız çevrenizdekileri de boşverin. Tekeriniz her zaman düz bassın. Sevgiler.
Toplam ziyaretci mesajı: 14
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu