Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Wozy Hakkinda

Temel Bilgiler

Yaş
38
Wozy Hakkinda
Yer:
Ankara
Motosikleti:
KTM 990 ADV - HND XR650R
Mesleği:
Memur
Kan Grubu:
O Rh+
İletişim:
505 640 66 83
Ad Soyad:
Ozan ŞAHİNER

İmza


Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
725
Günlük Ortalama Mesajlar
0.16
Genel Bilgiler
Son girişi
08 Nisan 2016 12:48
Üyelik
21 Mart 2012
  1. Ozan bey, merhaba. Bir şey sormak istiyorum size. Dün artçımla beraber yolculuk ederken. Çok da dik olmayan bir yokuşta durduk. Sonra tekrar hızlanmaya başladığımda ikinci ve üçüncü viteslerde debriyaj kaçırdı. Motorun devri hızlı şekilde artarken, hızlanma olmadı. Ben tek kullanırken motoru böyle bir sorun yok. Sonra aklıma bir fikir geldi ve güzel ve düz bir yolda yine artçılı şekilde hızlanmaya başladım. 110'dan sonra hızlanma çok yavaş bir ivmeyle artıyor. Bazı arkadaşların yazdıklarına göre 160'a kadar ivmeli bir hızlanma olması gerekiyordu diye düşündüm. Acaba bu bahsettiğim sorunlar o anlık yüklenmeden mi kaynaklanıyor, yoksa debriyaj balatasını değiştirmem gerekir mi? eğer değiştirmek gerekirse, sökmek için özel bir söküm aparatı kullanılıyor mu? GT250R motorununkini ben değiştirmiştim. Normal anahtar setleriyle rahatça açılıyordu. İyi günler dilerim.
  2. Gürol Kıvırcık sizinle tanışmamı özellikle önerdi bu arada.
  3. Ozan bey, motorunuzu satmışsınız. Üzüldüm. Ankara'da göreve başladığımda yanınıza gelecektim halbuki. hem de şu yemek işi var. Halen geçerli tabiki. Yeni motor alacak mısınız?
  4. Merhaba,
    Bat Fairing işini ne yaptın? Umarım sipariş vermemişsindir. O işi hallettim görüşelim. 05376805720
  5. Ozancığım Nasılsın? Görüşemedik ne zamandır. Motoru aldık da hala binemiyorum. Yok iş güç vs. Bir de ehliyet (A2) sınavına girdim yazılıya ekim başında da direksiyona (gidona) gireceğim. Ehliyetsiz de pek ortalarda dolanmayayım dedim. Bildiğin gibi geçen hafta Çek Cumhuriyeti vardı. Önümüzdeki hafta da tatil planım var. Vel hasılı kelam bu seneyi yedik gibi görünüyor. Umarım Ekim ayında da uygun havalar buluruz da seninle bir gezinti yapabiliriz. Benden haberler bu kadar. Sevgilerimle..
Toplam ziyaretci mesajı: 5

14 Arkadaşlar

Arkadaşlar gösterme 1 to 10 of 14
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu