Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
Komutan1968 Hakkinda

Temel Bilgiler

Doğum Günü
22 Mayıs
Komutan1968 Hakkinda
Yer:
İstanbul (Fenerbahçe)
Motosikleti:
Honda Shadow VT750 2006
Mesleği:
Memur :)
Kan Grubu:
A Rh+
Ad Soyad:
İlker

İstatistik


Mesaj adeti
Mesaj adeti
229
Günlük Ortalama Mesajlar
0.05
Fotoğraflar
Toplam Albüm
1
Toplam Resim
5
Genel Bilgiler
Son girişi
07 Ekim 2015 23:07
Üyelik
17 Şubat 2012
  1. komutanim iyi gunler , oncelikle kendimi tanitiyim , siteye yaklasik 3 ay once uye oldum ama cok fazla aktif olamiyoruz malesef vakit buldukca takip etmeye calisiyorum , alanyada yasiyorum ismim kaan ... , 2008 bir shadow aldim bu sene uzerinde canta var heybe olarak ama ben buyuk bir canta istiyorum ... sizin motorunuzun resimlerinde farkettim ayrica motorunuza gercekten ozenle bakiyorusunuz , tebrik ederim ... sizin motorunuzdaki canta yada resimdeki motordaki canta desem daha dogru olur heralde , acaba olculerini ogrenebilecegim bir internet sitesi veya satin aldiginiz yer olarak bana yardimci olurmusunuz , eger istedigim olculerde bir canta ise bende almak istiyorum ... yardiminiz icin tesekkur ederim , kazasiz surusler diliyorum ....
  2. Dostum iyiyim teşekkürler. Benim motordaki sis farları plastik çin malı. Ana farın şekline uygun olduğundan tercih ettim ve kendim montaj yaptım. Bu beğendiğin sislerin montajı için yer var mı? Bağlantı demiri gerekli olabilir. Motorunun üzerindeki eski farları " METYLAN METAL PARLATICI " krem ile parlatmayı denedin mi? Bu krem heryerde bulnuyor ve pasları dahi sökebiliyor. Ben motorun parlak aksamında kullanıyorum. Bir dene istersen. Bir de bana soracak olursan acele etme. Ankara'ya geçtiğinde aksesuarcılarda bulacakların seni şaşkına çevirecek. Yerinde görüp motorun üzerine nasıl durduğunu iyice tespit ettikten sonra alırsın. İnternetden görmeden almak hayal kırıklığı yaşatmasın. Selamlar sevgiler
  3. Komutanım merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bir konuda fikrinizi almak istedim. Motorumun üzerindeki sis farları eskimiş ve değişmesi gerek. Aşağıdaki linkteki gibi bir şey buldum. Highway hawk sis farlarının çifti neredeyse 400 tl. Sizce bizim motorlara uyum sağlar mı? Saygılar sunarım.

    http://www.kalyoncumotor.com/mondial...i#.Ua-JYEBM-SE
  4. Komutanım merhaba, size bir şey sormak istiyorum izninizle. motorum 2004 model olduğu için depo üzerindeki shadow yazısı boya ile yazılmış. ben depoyu söküp, bir boya ustasında tekrar tamamen siyaha boyatıp, aşağıda linkini verdiğim stickerları yapıştırmak düşüncesindeyim. Ne dersiniz? Satma gibi bir düşüncem yok ama ileride kazalı/boyalı muamelesi görür mü?

    Bunların üzerinde küçük yazıyla american classic edition yazıyor. ebaydan http://www.ebay.com/itm/NEW-Honda-Sh...65f419&vxp=mtr

    Ayrıca, Gürcistan gezisine katılmayı düşünüyor musunuz? Saygılar.
  5. Komutanım, merhaba. motorunuz çok güzelmiş. Yeni gördüm. Çok iyi bakmışsınız. Sizi tanıyan Osman beyle tanıştım internette. Çok yardımsever bir insan. Bir de Gürol bey var. Gerçekten iyi insanlarmış.
  6. Sizin akü hakkında yazılarınızı okudum bende aynı dertten müzdaribim. Haze akü hakkında bilgiye ihtiyacım var nasıl performans nasıl acil yardım lazım. Sevgiler.
  7. İlker Bey merhaba,
    Çinici kardeşleri bilirim. Lastik sökme takma balans işlerine hep onlara giderim ama motosaiklet lastiği sattığını bilmiyordum, teşekkür ederim ilk fırsatta uğrayıp görüşeceğim selamınızı ileteceğim.
  8. Merhaba komutan..
    Olayı erken yırttın bakıyorumda. daha bir gün öncesi resim koyamıyorum dıyordunuz. Şimdi ise boy boy resimler dolmuş vallahi. Motorunuz da benimkinin ikizi. Yanlız bizlerde çok aksesuar var.
    Bu cam meselesini bende takip ettim . Benim camın aynısı.Herhangi bir aparatlka yükseltmek söz konusu olamiyor. Ancak mikadan biraz daha uzun cam kestirirseniz çozüm olabilir.
    Sitedeki ZIPPIRMAN (Gürol) arkadaş bu işleri halletti. Camı nerede kestirdi bilemiyorum fakat çok güzel lazer kesimi fabrıkkasyon gibi olmuş. Öyle birşey yaptırılabilir.
    Birde cam uzadıkça yüksek hızda motosıkletin dengesi koyboluyor haberiniz ola...
Toplam ziyaretci mesajı: 8

5 Arkadaşlar

  1. chopperrider
  2. Keyifci
  3. osmanba
  4. yasdal Çevrimdışı

    yasdal
  5. ZIPPIRMAN Çevrimdışı

    Forumdan Uzaklaştırıldı

    ZIPPIRMAN
Arkadaşlar gösterme 1 to 5 of 5