Yunus Özbek kullanıcısının son içeriği

1. Yunus Özbek

Eeee Aynı Hızda Bu 5g.

Çok değişken hız alıyorum. 1gb hız da gördüm 250mb hız da gördüm. Konum ist sancaktepe. Cihaz s23. 4.5g de de 250 300mb arası görüyordum. Turkcellin 5 kat kampanyasından 640gb geldi de paylaşım olmadıktan sonra çöpe gider bu. 1775035365
  2. Yunus Özbek

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Ben bunu geçen yaz aldım. Artık gözüm başka motor görmüyor valla 😀 ybr125, rx3 evo, dominar 400 diye giderken bi sonraki motoru nc mi alsam tracer mı alsam falan derken buna denk geldim ve bütün arayışım bitti 😀 Bozulursa parçasını bulabildiğim sürece yaptırır yaptırır binerim. 1774900706 Allah...
  3. Yunus Özbek

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Bu da benim yerli commuter.
  4. Yunus Özbek

Normal debriyajlı motosikleti kaydırmalı debriyajlı yapmak.

Dominar 400 de kaydırmalı debriyaj vardı, 301 MZ e geçtikten sonra hiç aramadım. Ama ABS yi çok arıyorum. Keşke en azından ön tekere takabileceğimiz bi set olsaydı.
  5. Yunus Özbek

Dominar 250 sadece 4. viteste gaz kesme

Sadece 4. Viteste gaz verirken hın hın hınn yapıp anlık gaz kesip geri açar gibi oluyorsa dediğim problem. D400 de başıma geldi. Şanzımanı açınca hiçbirşey göremedik. Tertemiz görünüyordu. Vites hilallerini değiştirip tekrar topladık sorun çözülmedi. Sonra tekrar açıp çıkma şanzıman koyduk...
  6. Yunus Özbek

Dominar 250 sadece 4. viteste gaz kesme

Bu problem sadece 4. Viteste ise geçmiş olsun. 300 - 500 km sonra o gaz kesme olayı yerini takır tukur sese bırakıcak ve 4. Viteste zincir atar gibi olacak. Sonrasında mecbur şanzıman değişecek. Umarım yanılırım.
  7. Yunus Özbek

Analog Göstergeli Motosiklet Önerisi

Güncel model demişsiniz ama yinede bunu şuraya bırakasım geldi.
  8. Yunus Özbek

Dipgaz sonrası motordan yanık kokusu ve sesler gelmeye başladı

Yanık kokusu konjektör den mi geliyor?
  9. Yunus Özbek

Yeni mont alacağım, 4 mevsimlik mi kışlık mı daha mantıklı?

Hem yaz hem kış kullanıyorsanız iki montunuz olacak. Biri yazlık fileli mont, diğeri tam kışlık mont. Yazın fileli olan bile terletiyor. 4 mevsim dedikleri hiç giyilmez. Bende prosevin yazlık fileli montu ve kışlık hörgüçlü montu var. Kışın en soğuk zamanlarında sadece mont ta kurtarmıyor...
  10. Yunus Özbek

Zincirimi temizliyorum iki güne yine aynı oluyor

MZ in en güzel yanı. Zincir körüklerin içinde. Bakım derdi yok. Uzun km ler hep yağlı kalıyor.
  11. Yunus Özbek

Sizce kışın deri eldiven mi ? Tekstil Kumaş Eldiven mi?

Ucuz yollusu ben 4 kademe monero takmıştım. Bütün kış kullandım. Tam havaların ısınmaya başladığı zaman en üst kademesi hariç diğer kademeler bozuldu. Ama 550 liraya kışı geçirdim yani.
  12. Yunus Özbek

Ns125 ile uzun yol yapılabilir mi

Dominar 250/400 1757279281 Dominar 400 ile ben iki kez istanbul'dan tokat'a gittim geldim. Çok ta yorulmadım. Hatta her gidişte 3 kez benzin almak ve sigara molası için 15 20 dk kadar durdum devam ettim.
  13. Yunus Özbek

Sizce kışın deri eldiven mi ? Tekstil Kumaş Eldiven mi?

Elcik kılıfı varsa herhangi bir korumalı eldiven. Kılıf yoksa elcik ısıtma + goretex eldiven.
  14. Yunus Özbek

Bajaj Bajaj Dominar 400 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet bollaştığı için ses yapıyor. Gergi bi yere kadar geriyor sonra artık kurtarmıyor. Teker zincirinin gergi ayarı gibi düşünün. Zincir çok bollaştığında germe mesafesi kalmaz. Ya zincir değişir yada tavsiye edilmese de bakla çıkarılır. Benim 86 bin km de ikinci kez değişti. Ortalama 40k ömrü...

Yeni mesajlar