125cc de dert bence 90 ile giden kamyonu tırı sollayamıyorsunuzYbr 125 kullanıyorum, hâlâ sorunsuz devam ediyor.
Ybr gibi kaliteli bir motor gelirse yenilerim yoksa devam.
Cc yükseltmek gibi bir derdim hiç olmadı, 125-150 cc commuter tam benlik
çalışma sesi kulaklarıma geldi, tın tıntın tın tınn
Ne işi var 125 cc motosikletin pistte diyecektim ama 110 cc skuteri piste elimle iterek götürdüm.
aynı kafadayım hocam bendede cg var ama ben cbf ciyimYbr 125 kullanıyorum, hâlâ sorunsuz devam ediyor.
Ybr gibi kaliteli bir motor gelirse yenilerim yoksa devam.
Cc yükseltmek gibi bir derdim hiç olmadı, 125-150 cc commuter tam benlik
şerefsiz suzuki bize niye getirmiyo bunları
Sollamam hocam ben, 50-60 sakin sakin gezerim125cc de dert bence 90 ile giden kamyonu tırı sollayamıyorsunuz
Bunları kullananlar da yolcu oluyor bu durumda motorcu değil.cbfler motosiklet sürmek için sürülen aletler değil bi ulaşım aracı aynı performansı veren ve otomatik vites olunca insanların scooterı tercih etmesi normal tek derdi a noktasından b noktasına gitmek olan adam niye vitesle uğraşasın
Dostum senin de iyi bir scooter sürmeden çok keskin yorum yaptığın anlaşılıyor. Ben de Motosiklet sürücüsüyüm scooter seçmem ama nefret de etmiyorum.Cvt şanzımana sahip ybr125 yada cbf150 gelse varya piyasanın içinden geçerler. Scooter ne abi? Çöp benim gözümde.
Motor dadiğin bacak arasında ata biner gibi sürülen taşıtlardır.
Scooter ne ya? Motorun arkaya yakın olduğu ve ağırlık denge merkezinin iğrenç olduğu rezil makineler abi scooter. Lastikleri küçük pis makineler, iğrençler.
e zatenBunları kullananlar da yolcu oluyor bu durumda motorcu değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dostum senin de iyi bir scooter sürmeden çok keskin yorum yaptığın anlaşılıyor. Ben de Motosiklet sürücüsüyüm scooter seçmem ama nefret de etmiyorum.
CBF 150 gibi yarım grenajlı bir şeyi 250cc, Su soğutma ve ön-arka disk ve ABS ile çıkartsalar peynir ekmek gibi gidecek.honda yetkililerine çağrıdır,200cc su suğutmalı abslı bir commuter getirin şu ülkeye kardeşim,yıllarca yağ yakan ve gitmeyen cbflere bindik biz evet komforluydu güzeldi ama honda yenilik yapmayarak kendi ayağına sıktı
Muhtemelen CL 250 fiyatına gelir. O da peynir ekmek gibi satar mı şüpheli.CBF 150 gibi yarım grenajlı bir şeyi 250cc, Su soğutma ve ön-arka disk ve ABS ile çıkartsalar peynir ekmek gibi gidecek.
Rekabetçi fiyatla gelse satar da dediğin gibi olursa zengin terliği olur gene.Muhtemelen CL 250 fiyatına gelir. O da peynir ekmek gibi satar mı şüpheli.
üç aşağı beş yukarı aynı komponenlere sahip olur. Zaten fiyatı da en çok onlar belirliyor. Bir de hondanın üzerine koyduğu ekstra fiyat. Bir de motor ancak avrupada üretilirse vergi avantajına sahip olur ama orada da işçilik yüksek olacağı için yine de pek bir fark olmayacaktır.Rekabetçi fiyatla gelse satar da dediğin gibi olursa zengin terliği olur gene.
Türkiye'de üretmeleri de bir seçenek, belki scooterların dışında da bir şeyleri üretirler. Cb125f falan üretirlerse oraya da yavaştan açılırlar.üç aşağı beş yukarı aynı komponenlere sahip olur. Zaten fiyatı da en çok onlar belirliyor. Bir de hondanın üzerine koyduğu ekstra fiyat. Bir de motor ancak avrupada üretilirse vergi avantajına sahip olur ama orada da işçilik yüksek olacağı için yine de pek bir fark olmayacaktır.