Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Ybr 125 kullanıyorum, hâlâ sorunsuz devam ediyor.
Ybr gibi kaliteli bir motor gelirse yenilerim yoksa devam.
Cc yükseltmek gibi bir derdim hiç olmadı, 125-150 cc commuter tam benlik

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Ben bunu geçen yaz aldım. Artık gözüm başka motor görmüyor valla 😀 ybr125, rx3 evo, dominar 400 diye giderken bi sonraki motoru nc mi alsam tracer mı alsam falan derken buna denk geldim ve bütün arayışım bitti 😀 Bozulursa parçasını bulabildiğim sürece yaptırır yaptırır binerim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Allah korusun motor pert olur da ben sağ çıkarsam bu sefer alman olanı alır binerim.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
125cc de dert bence 90 ile giden kamyonu tırı sollayamıyorsunuz
Sollamam hocam ben, 50-60 sakin sakin gezerim:)

Uzun mesafe gezecek kadar hiç vaktim olmadı, kısa mesafeler geziyorum Ybr ile. Git gel max 30-40 km yol.

2012'de Fz6'm da oldu. Ama küçük cc benlik.
Motor yenilemek adına Dio'ya mi gecsem diyorum, Ybr ye kıyamıyorum, dile kolay 20 yaşında ama aynı debriyaj balatasıyla yollarda.

Motosikleti
İki Teker Havada
Bilen kullanıcı japon almaya devam ediyor

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Cvt şanzımana sahip ybr125 yada cbf150 gelse varya piyasanın içinden geçerler. Scooter ne abi? Çöp benim gözümde.

Motor dadiğin bacak arasında ata biner gibi sürülen taşıtlardır.

Scooter ne ya? Motorun arkaya yakın olduğu ve ağırlık denge merkezinin iğrenç olduğu rezil makineler abi scooter. Lastikleri küçük pis makineler, iğrençler.

Motosikleti
Honda CB125F
cbfler motosiklet sürmek için sürülen aletler değil bi ulaşım aracı aynı performansı veren ve otomatik vites olunca insanların scooterı tercih etmesi normal tek derdi a noktasından b noktasına gitmek olan adam niye vitesle uğraşasın
Bunları kullananlar da yolcu oluyor bu durumda motorcu değil.

Cvt şanzımana sahip ybr125 yada cbf150 gelse varya piyasanın içinden geçerler. Scooter ne abi? Çöp benim gözümde.

Motor dadiğin bacak arasında ata biner gibi sürülen taşıtlardır.

Scooter ne ya? Motorun arkaya yakın olduğu ve ağırlık denge merkezinin iğrenç olduğu rezil makineler abi scooter. Lastikleri küçük pis makineler, iğrençler.
Dostum senin de iyi bir scooter sürmeden çok keskin yorum yaptığın anlaşılıyor. Ben de Motosiklet sürücüsüyüm scooter seçmem ama nefret de etmiyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Bunları kullananlar da yolcu oluyor bu durumda motorcu değil.

Dostum senin de iyi bir scooter sürmeden çok keskin yorum yaptığın anlaşılıyor. Ben de Motosiklet sürücüsüyüm scooter seçmem ama nefret de etmiyorum.
e zaten

Motosikleti
600RR
honda yetkililerine çağrıdır,200cc su suğutmalı abslı bir commuter getirin şu ülkeye kardeşim,yıllarca yağ yakan ve gitmeyen cbflere bindik biz evet komforluydu güzeldi ama honda yenilik yapmayarak kendi ayağına sıktı

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
honda yetkililerine çağrıdır,200cc su suğutmalı abslı bir commuter getirin şu ülkeye kardeşim,yıllarca yağ yakan ve gitmeyen cbflere bindik biz evet komforluydu güzeldi ama honda yenilik yapmayarak kendi ayağına sıktı
CBF 150 gibi yarım grenajlı bir şeyi 250cc, Su soğutma ve ön-arka disk ve ABS ile çıkartsalar peynir ekmek gibi gidecek.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Rekabetçi fiyatla gelse satar da dediğin gibi olursa zengin terliği olur gene.
üç aşağı beş yukarı aynı komponenlere sahip olur. Zaten fiyatı da en çok onlar belirliyor. Bir de hondanın üzerine koyduğu ekstra fiyat. Bir de motor ancak avrupada üretilirse vergi avantajına sahip olur ama orada da işçilik yüksek olacağı için yine de pek bir fark olmayacaktır.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Güncel sol kütük (korna-sinyal tuşu yeri ve) tasarımına sahip hiçbir Honda modelini almayacağım.

Benim gibi bir Honda sevdalısına bile bunları düşündürüp yazdırıyorsa Honda, isterse feriştahı olsun.

Yamahada alternatifi olsa, CRF 250'yi bile dehleyeceğim.

O kadar kuruldum yani.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
üç aşağı beş yukarı aynı komponenlere sahip olur. Zaten fiyatı da en çok onlar belirliyor. Bir de hondanın üzerine koyduğu ekstra fiyat. Bir de motor ancak avrupada üretilirse vergi avantajına sahip olur ama orada da işçilik yüksek olacağı için yine de pek bir fark olmayacaktır.
Türkiye'de üretmeleri de bir seçenek, belki scooterların dışında da bir şeyleri üretirler. Cb125f falan üretirlerse oraya da yavaştan açılırlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar