Sizce kışın deri eldiven mi ? Tekstil Kumaş Eldiven mi?

Selamlar

İnceden artık kış geliyor kışlık ekipmanları da revize etmek için yavaştan vakit geliyor gibi.
Kışın deri eldivenler ilk başlarda fazla katı ve sert olup(yazın kullanılmadığı için) gidonu kavrarken eli ve parmaları kastıran esnek olmayan bir his veriyor.
Sizce kullanım ergonomisi ve soğuğa karşı performans olarak hangisi ağır basar. Fiyatlar zaten iki tür içinde hep aynı bantlarda...

Kış ve deri 😬 ıslandığında motosiklet hayatındaki en büyük yanlışı tecrübe edeceksin..

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Elcik kılıfı varsa herhangi bir korumalı eldiven. Kılıf yoksa elcik ısıtma + goretex eldiven.

Kış ve deri 😬 ıslandığında motosiklet hayatındaki en büyük yanlışı tecrübe edeceksin..
Kışın yağmurda binmem motora çünkü ofise ıslak kıyafet ile gidemem ortam entel çünkü 😁 yağmurda mecbur araba ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elcik kılıfı varsa herhangi bir korumalı eldiven. Kılıf yoksa elcik ısıtma + goretex eldiven.
Ucuz yollu bir elcik ısıtma taktırsam yeter mi ? Yüksek kaliteli olması gibi şart var mı

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Kışın yağmurda binmem motora çünkü ofise ıslak kıyafet ile gidemem ortam entel çünkü 😁 yağmurda mecbur araba ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ucuz yollu bir elcik ısıtma taktırsam yeter mi ? Yüksek kaliteli olması gibi şart var mı
Ucuz yollusu ben 4 kademe monero takmıştım. Bütün kış kullandım. Tam havaların ısınmaya başladığı zaman en üst kademesi hariç diğer kademeler bozuldu. Ama 550 liraya kışı geçirdim yani.

Yazın sıcaktada terlersin terli terli senin entel ortama dalınmaz vazgeç sen motosikletden yada hafta sonu falan bin 😁

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben geçen yaz sonu kışın da kullanırım diyerek Knox oulton mk2 diye bir eldiven almıştım. yazlık-kışlığına bakmadım, bileklerinde ve avuç içlerinde güzle slider korumaları vardı, bir de motomax mağazasında elime denediğim eldivenler içinde en rahat hissettiren bu oldu. Tam kışlık da değil yazlık da değil, yazın ellerimi terletmedi, soğukta da bende elciklerde rüzgar koruma var, elcik ısıtmayı da açınca rahat ettim, kalın kışlık eldiven gibi kaba değil. Elcik ısıtma kış için şartmış bunu anladım hatta ben soğuk sevmem, ekim ayında bile elcik ısıtmayı ilk kademesinde kullandım karanlığa kalıp eve dönerken işe yaradı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
çok büyük yanılıyorsun yağmurlu havada hemen hemen aynı yağıyordu biri knox orsa 3 biri alpinestars gp plusla istanbuldan dönmüştüm orsa or3le ellerim acıyordu gp plusla hatırlamıyorum bile aklımda bile kalmamış ne olduğu o kadar rahattı

çok büyük yanılıyorsun yağmurlu havada hemen hemen aynı yağıyordu biri knox orsa 3 biri alpinestars gp plusla istanbuldan dönmüştüm orsa or3le ellerim acıyordu gp plusla hatırlamıyorum bile aklımda bile kalmamış ne olduğu o kadar rahattı
Hiç kullanmamış biri yanılabilir ama o ben değilim 😁

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bende eskiden Gore-tex iç astarlı kışlık deri eldiven vardı. Soğuklarda çok rahattım ama yağmurlu havalarda o eldiveni elimden çıkarmak da zordu geri takmak da.

Motosikleti
cbf 150
Bizim grupda bir kaç arkadaşda deri eldiven var bende deri kırbaç var, hüseyin abi grubun yöneticisi ondada deri pantalon var. Deri iyidir.İpeksi dokunuşlar için.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Deri yazın terletir, kışın ise üşütür bu montun en güzel giyme mevsimi sonbahar ve ilkbahardır. Kışın en güzel seçenek su geçirmeyen veya su kaydırma özelliği olan gore-tex ekipmanlar tercih etmektir ama ben bakımlarını eksik etmem yağmur çamur altında da giyerim diyorsan orası senin bileceğin iş tabii ki ama şöyle bir şey var eğer yağmurlu havada deri mont giyip bakımlarını da yapmazsan deri montun büzüşmüş büllüğe döndüğünü en kısa zamanda görürsün. :ROFLMAO:

Valla bi tane Gore-tex Revit eldiven aldım ben ama rüzgardan ve soğuktan felç oluyorum ya... Bi tane eldiven içliği de almam lazım. Normalde ne bulursam giyiyom zaten kışın. Termal, mont, rüzgarlık, ıvır zıvır bilmemne... Üşüyoz babba...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar