yeschim kullanıcısının son içeriği

1. Y

İyi ki doğdun Dreamdark Aşkım :*

Doğum günün kutlu olsun canımın içi :joker: Birlikte gezerek yaşlanalım :rendeer: Hep gezelim hep görelim hep yiyelim :mrgreen: Seni çok seviyorum ::kalbim::
  2. Y

Sofuoğlu: Filistin Bayrağı'na izin vermediler

Dünya Supersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, "İnşallah yarışları dünya şampiyonu olarak bitireceğim, bu da hem Müslümanlar’ın, hem de Türkler’in zaferi olacak" dedi. Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışları ve İsrail’in Gazze’ye insani yardım götüren gemilere saldırısını...
  3. Y

Pink'in motosiklette ayağı yandı...

http://starlounge.tr.msn.com/index.cfm?objectid=81108 Pink'i severim ama bu sakarlığı ne olacak bilmem :P
  4. Y

Menisküs Sorunu ve Motosiklet

Arkadaşlar bu sabah itibarı ile arka menisküsümün yırtık olduğunu öğrendim dr. dan, MR sonuçlarına dayanarak varıldı bu sonuca malesef :pale: Motosiklet kullanımının menisküs ile bir bağlantısı olabilir mi sizce yani aranızda motosiklet kullanıyor diye menisküsü yırtılan var mı ya da bu durumu...
  5. Y

Bir yaşını daha sensiz kutluyoruz Tuğper :(

Seni çok özlüyoruz, hiç unutmadık.. Annenleyiz, babanla, İnanç'la, seninle.... Nur içinde yat canım kardeşim.. Bu gün sana Fatiha suresinden başka şeyler armağan etmek isterdik.. Ama sen orada biliyorum ki en güzel yerdesin, her istediğin yanında belki yeniden cıbırın da olmuştur :) Biz de az...
  6. Y

Aşkım (dreamdark) mutlu yıllar :*

Dünyadaki en değerli varlığım, biricik aşkım, canım kocacım, bir tanecik sevgilim :joker: Doğum Günün Kutlu Olsun ::140:: Seni çok seviyorum canımın içi :rendeer: İyi ki varsın iyi ki doğmuşsun iyi ki birlikteyiz ve ömür boyu da olacağız ::kalbim:: Dombilim benimmm :mrgreen: :rendeer:
  7. Y

Görkem'e Garipçe ve Galata'lı Turizm Gezisi :)

Sevgili kardeşimiz gelmiş vatan hasretiyle yanıp tutuşuyor :P Garipçey'i görmedim diyor eee biz de manevi anne ve babası olarak çocuumuzun kolundan tutup altına cıbırını verip :mrgreen: alıp addalara götürüyoruz :mrgreen: Çok güzel bir gün geçirdik :cat: Seni seviyoruz Görkii :rendeer...
  8. Y

Görkem'e Hoşgeldin Toplaşması :)

Evet arkadaşlar MT'nin karizmatik cıbırcısı :cherry: sevgili kardeşimiz :rendeer: Görki'miz vatana bu akşamüstü saat 16:00 sularında ayak basmıştır :mrgreen: Kendisine hoşgeldin diyor ve 21/06/2009 pazar günü saat 18:00 de bağdat caddesi Old English Pub'da görüşmek dileğiyle tüm Görkem...
  9. Y

Yeschim ile dreamdark'ın tatil fotoları

Evet arkadaşlar 10 günlük Ege ve Akdeniz turundan dönmüş bulunmaktayız. Çok istememize ve sevgili motorumuzu bu tatil için yenilememize karşın, motosikletsiz çıktık yola. Zira yolumuz uzun ve çetrefilli, zaman ise kısıtlıydı. Lakin gittiğimiz yerlerde motor kiralayarak bu açığımızı da kapattık...
  10. Y

doğum günü :(

Bu gün 1 nisan rahmetli Tuğper Uzel arkadaşımızın doğum günü :pale: Keşke yaşasaydı da daha değişik şekillerde kutlayabilseydik :salut: Allah mekanını cennet etsin Tuğper'im :salut: Bu vesileyle ruhuna bir Fatiha okuyalım hediye olarak :pale: Seni hiç unutmuyoruz inan canım kardeşim :rendeer:
  11. Y

evden kaçıyorum :)

Emre bana yalnız kullanma diyor motoru ama ben şimdi evden kaçıp motoruma binicem :queen: Doktora gitmem lazım onun işten gelmesini bekleyemicem zira hava bugün güzel. Yani kısacası hakkınızı helal edin arkadaşlar bu son sözlerim olabilir :mrgreen: Hepinizi çok seviyorum :rendeer: Aslında...
  12. Y

Acil iş arıyorum!!!

Evet arkadaşlar net aracılığı ile tüm imkanlarımı kullanarak iş arıyorum MT den de faydalanayım dedim. Halkla İlişkiler ve İşletme mezunuyum. Evliyim. Motorum var :P Sekreterlik tarzı birşeyler olabilir. Hafta sonu tatil olursa işime gelir :) Aklınızda bulunsun Anadolu yakasında Altıntepe'de...
  13. Y

Yalnız Değilsiniz!!

Kalbimizde olan gözler bunlar ::melek02: Tüylerim diken diken oldu arkadaşlar ... http://www.sabah.com.tr/video_detay,6e41a6435c1a9d001817953861e2d178~1.html
  14. Y

praetorian (özgür)'ün doğum günü kutlu olsun :)

Görkem yok diye öksüz kalmadın :P Baktım unutmuşlar ben hatırlatayım dedim :mrgreen: Zuzulatanla ve motosikletinle birlikte mutlu mutlu seneler :rendeer:
  15. Y

Bir Cbr 125 yok mu şu koskoca İstanbul'da :(

Arkadaşlar yaz başından beri Cbr 125 arıyorum satın almak için :pale: Duyduk duymadık demeyin bana yardım edin :pale: lütfeeenn :salut: 3400 ytl. ye kadar 2006 model maximum 7500 km. de ve repsol harici herhangi bir renk. Herkese sevgiler :rendeer:

Yeni mesajlar