Bir yaşını daha sensiz kutluyoruz Tuğper :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Seni çok özlüyoruz, hiç unutmadık..

Annenleyiz, babanla, İnanç'la, seninle....
Nur içinde yat canım kardeşim..
Bu gün sana Fatiha suresinden başka şeyler armağan etmek isterdik..
Ama sen orada biliyorum ki en güzel yerdesin, her istediğin yanında belki yeniden cıbırın da olmuştur :) Biz de az zaman sonra yanında olacağız zaten..

Bazen aklıma düşüyorsun durup dururken hayat diyorum ne anlamsız ama sonra yaşadığımız her anın ne kadar değerli olduğunu hatırlatıyor gidişin, tutunuyorum herşeye daha sıkı daha gerçek..

Gittiğinde bile bize birşeyler katıyorsun hala yani, seni çok seviyoruz Tuğper, doğum günün kutlu olsun..

Cici annen ve baban.

Allah rahmet eylesin...nur içinde yatsın bu genç yaşta anlamsız bir trafik kazasıyla hayattan kopan kardeşimiz...

Motosikleti
750x
Aslan gibi delikanlıymış. Mekanı cennet olsun...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
yine bi tuhaf oldum yaa :pale:

hey gidinin canavar doymaz istanbulu daha kaç yiğidi yutacaksın? bu doymak bilmez aç gözlü hırslı insanlarınla seni başbaşa bırakacağım, senin kucağında doğduğum için utanıyorum

Geçen hiçbir gün biraz daha hafifletmiyor özlemini sevdiklerin için.
Aklımıza ve kalbimize her düştüğünde yine aynı kederle, içimiz acıyarak ve rahmetle anıyoruz senin tüm o güzelliğini.
21 yaşında, hayatının baharındaki gencecik bir fidanken veda ettin hayata.
Yaşasaydın 23'ünü doldurmuş olacaktın şimdi..
İnancımızla avutuyoruz kendimizi mecbur; zor da olsa kabullenmeye çalışıyoruz yanımızdan zamansız ayrılışını.
Allah sevdiği kulunu yanına çabuk alırmış derler, cennet mekanında nur içinde yat melek kardeşim benim.

yine bi tuhaf oldum yaa :pale:

hey gidinin canavar doymaz istanbulu daha kaç yiğidi yutacaksın? bu doymak bilmez aç gözlü hırslı insanlarınla seni başbaşa bırakacağım, senin kucağında doğduğum için utanıyorum

İstanbul'dan nefret ediyorum...
Allah kurtarsın bu şehirden gitmek isteyenleri..

Motosikleti
Hornet
Allah Rahmet Eylesin..Yakınlarına ve sevenlerine sabır versin..
Doğum Günün Kutlu Olsun Tuğper:pale:

olamaz yaa genç yaşta ama ölüm bu genç yaşlı dimlemiyor birgün hepimiz ölücez
allah rahmet öylesinn

yazıyı okuyunca inanın böyle oldum :salut:

allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin.Mekanı cennet olsun.

tugper ınanıyorumki ıstedıgı yerdedır bu kadar gencken gıtmesı aılesı sevenlerı kadar bızlerıde pc basında huzunlendırıyor arkadasımız bır surucu tarafından sıkıstırılıp kaza yapmıstı yanlıs hatırlamıyorsam onun için cok dıkkat edılmesı gereken bır trafık teroru ıle karsı karsıyayız dun tugper bugun hepımızın basına gelebılecek bır durum boyle seyler gorunce dort tekerlere dahada hırslanıyorum,en ufak bı sıkıstırmada surucuyle munakasa hattaa kac kere kavga ettıgım bu yuzdende 2 tane adlı cezam olması benı hergecen gun dahada dusundurup aklımı bulandurmuyor degıl.tugperı aramızdan alan o surucu allahtan belasını bulsunda içimiz azda olsa rahatlasın dogum gunun kutlu olsun tuğper.......

rif

Gözlerim doldu..Doğum günün kutlu olsun kardeşim...nur içinde yat...

Duruşmamız var 08.04.2010 tarihinde, ilgili topiği Emre yakında açacak...

Yaşarsın ya da yalan olursun. Kardeşimiz yaşamış ki arkasında böyle değerli insanları gidişiyle bile hayata sımsıkı tutundurabilmiş. Bu kadar üzüleni görünce eminim ki huzur içindedir. Allah rahmet eylesin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar