vyazici kullanıcısının son içeriği

1. V

2012 Honda CB125E (Servis Bakımlı + Michelin lastik + O-ring zincir + Kappa46 çanta)

Fiyat 3,400 TL. İlan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-servis-bakimli-plus-michelin-lastik-plus-o-ring-zincir-plus-kappa46-canta-178884745/detay Eşimle birlikte iki adet aldığımız Honda CB125E'ten biri... Bu motoru Artvin, Ardahan'ından Tekirdağ'a, Kars'tan, Erzurum'dan...
  2. V

Vize Alırken Varlık Beyanında Motoru Göstermek

Selamlar, Schengen vizesi için başvuruda bulunacağım. (Motorla değil, kendim uçakla gideceğim.) Bankada çok bir para yok, ben de mal varlığı olarak benim motoru yazayım diyorum. Bunun için ruhsatın fotokopisi yeterli olur mu? Ne yapmak gerekir?
  3. V

CB125E Sert Sele

CB125E ile 3-4 günlük, günde de 10 saat sürüş yaptığım gezilere çıkıyorum. (Molaları çıkarırsak toplam 6-7 saat falan aktif sürüş oluyor.) Sert sele yüzünden ciddi şekilde kıçım ağrıyor. Hatta öyle ki, günler ilerledikçe kıçım daha da ağrıyor. Yani ilk gün ne kadar ağrıdıysa, ertesi gün ondan...
  4. V

CV-46 Beyaz Çanta (Topcase)

Beyaz Honda CB125E için MotoSuperStore'da satılan şu çantadan almayı düşünüyorum: http://www.motosuperstore.net/46-LITRE-BEYAZ-ARKA-CANTA,PR-1781.html Nasıldır, tavsiye eder misiniz? Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka ürünler var mıdır?
  5. V

Patlak Teker ve Lastik Pompası

Geçen eve geldiğimde bizdeki CB125E'lerden birinin ön tekerinin inik olduğunu gördüm. (Eşiminki de aynı motor, onun tekerde bir problem yoktu.) Motorlar ev sıcaklığında bir ortamda, yan ayakları üzerinde duruyordu. Beni bir Honda bayiine kadar götürecek köpük spreylerden var, fakat ben tekeri...
  6. V

Ev Yapımı Zincir+Kilit

Herkese merhaba! Aşağıda motorunuz için kendi zincirinizi evde nasıl kolaylıkla hazırlayabileceğinizi anlattım. Zincirin toplam maliyeti bana 70 TL oldu, fakat sağlamlık konusunda piyasadaki 300 TL'lik muadillerine denk. Umarım sizlerin de işine yarar. Not: Zincir 10mm'lik çelik, metresi 30 TL...
  7. V

Honda CB125E Alacakların Dikkatine

Yaklaşık 2 aydır fellik fellik sahibinden.com gezintileri ve eş-dost muhabbetleri neticesinde, ikinci el bir Honda CB125E alma isteği ile başlayan serüvenim, 2 gün önce 2 adet beyaz renkli sıfır Honda CB125E almam ile sonuçlandı. Benzer planları olan arkadaşlar ile 1-2 şey paylaşmak istedim...
  8. V

Kışın motor almak

Önümüzdeki ay eşimle birlikte 2 adet cb125E satın almayı düşünüyoruz. Fakat konuştuğumuz herkes bahara kadar motora binemeyecegimizi, 125'lik motorlarda da fiyat degisimi çok olmayacağından motoru Mart'ta daha iyi olacağını söylüyorlar. Açıkcası biz de 5 ayın beklemek icin çok uzun bir süre...
  9. V

Çift Kişilik Başlangıç Seviyesi Motor

Herkese Merhaba, Eşim ile birlikte motosiklet ehliyetimizi aldık ve bu kış döneminde iki kişi rahatlıkla ve (en önemlisi) güvenle kullanabileceğimiz bir motor almak istiyorum. Daha önceden bir motosiklet deneyimim olmadığı için, hangi motorlar çift kişilik kullanım için en uygunudur, kesin...

Yeni mesajlar