Ev Yapımı Zincir+Kilit

Herkese merhaba! Aşağıda motorunuz için kendi zincirinizi evde nasıl kolaylıkla hazırlayabileceğinizi anlattım.
Zincirin toplam maliyeti bana 70 TL oldu, fakat sağlamlık konusunda piyasadaki 300 TL'lik muadillerine denk.
Umarım sizlerin de işine yarar.

Not: Zincir 10mm'lik çelik, metresi 30 TL. (Çelik-demir karışımı demiyorum bakın, "çelik" diyorum. Öyle yük taşımak vs. için değil, vinç çekmek için falan kullanılanından.)

ev-yapimi-zincir.jpg

Eline sağlık güzel çalışma olmuş. Acaba beyaz bez ile mi kalıcak dedim, terzi işini iyi akıl etmişsiniz :)

Eline sağlık. Ben de bu aralar kilit bakıyordum zaten. Ben de gidip aynısından yapacağım. Bu arada bizim mahallenin terzisi yok. Senin terzinin ismini söylersen ben de oraya gelmeyi düşünüyorum.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
iyi fikir gibi gözüküyor büyük ihtimalle bende bu çeşit bişey yapacağım :) eline sağlık

Ankara'da nerede yapılabilir benzeri birşey bilen var mı acep?

Elinesağlık guzel olmuş. Bez yerine makaron yapsaydın cok daha kral olurdu. Hala da yapabilirsin bi araştır derim.

faydalı... yıllar yıllar önce 3circle asma kilit, demir zincirle aynısını bisikletime yapmıştım. dışına da bahçe hortumu geçirmiştim

motorum kapalı garajda ama güzel ve sağlam bir çözüm,özellikle seyahat yada güvenlik sorunu oln yerle için yaptırmak gerk
vesselam..

sonuç olarak içimiz rahat :mrgreen:

paylaşım için sağolasın :cat:

Başlığı okuyunca zinciride kilidi de evde kendin yapacaksın sandım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------

Bence de bez ve üstüne kılıf yerine makaron daha cazip olurdu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar