- Konu Yazar
Geçen eve geldiğimde bizdeki CB125E'lerden birinin ön tekerinin inik olduğunu gördüm. (Eşiminki de aynı motor, onun tekerde bir problem yoktu.) Motorlar ev sıcaklığında bir ortamda, yan ayakları üzerinde duruyordu. Beni bir Honda bayiine kadar götürecek köpük spreylerden var, fakat ben tekeri yine de şişirip bakmak istiyorum. (Evde iki motor varken, bir pompa bulunsa fena olmaz.) Lastik pompası önerisi olan var mı? Şunlardan hangisini önerirsiniz?
Bu pompayı aldığımızda, lastik basınçlarını ölçmek için ayrıca bir alete ihtiyacımız yok değil mi? Pompanın üstündeki metre sanırım istediğimiz bilgiyi sağlıyor, yanlış mıyım?
Son bir soru: Belirttiğim gibi, ev sıcaklığında, beton üstünde, yan ayağında duran 2 motordan birinin tekerinin inmesı illa lastik patladığı anlamına mı gelir? Başka bir açıklaması olabilir mi?
Bu pompayı aldığımızda, lastik basınçlarını ölçmek için ayrıca bir alete ihtiyacımız yok değil mi? Pompanın üstündeki metre sanırım istediğimiz bilgiyi sağlıyor, yanlış mıyım?
Son bir soru: Belirttiğim gibi, ev sıcaklığında, beton üstünde, yan ayağında duran 2 motordan birinin tekerinin inmesı illa lastik patladığı anlamına mı gelir? Başka bir açıklaması olabilir mi?