Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
euro emisyonlarinda oturu neredeyse son 10 yil icinde uretilmis ve trafige cikmis hicbir spesiyal makineye plaka ruhsat cikartamazsin yapmaya calisirsanda motor kadar para harcarsin butcen elverirse husqvarna 701 sm var fabrikasyon olarak supermoto olarak gelen guzel bir makine yada ktm 690 sm...
rks nin elektirikli motorlarinda var 2 tane servislerinden memnun kalmadim bisikletciden bozma yerlere servislik vermisler adamlar ilgilenmiyor arizasi var diye gidiyorum basindan saviyor bakmiyor
parçanın içine metal boru attırmayı bende düşünüyorum ancak ne kaynağı ile düzelttirmek lazım bunu normal elektrod olmaz sanırım astar olarakta antifas spreyler var onu kullanmayı düşünüyorum sizce nasıl olur
1780147708
açıkçası honda gibi markadan böyle bir şey bende beklemezdim
işin kötü yanı ben hiç topcase kullanmadım önceki sahibi kullanıyordu muhtemelen ondan kaynaklı bu kırık parçayı sökmeye gerek olmayabilir gibi duruyor çünkü kuyruk şasesini altı üstü komple sökülebiliyor bir tek egzozu sökmem yeterli olacak gibi
muayeneye goturdugunuz istasyon karma istasyon olsun yani hem arabaya hemde motora bakilan yer olsun oyle yerlerde motoru fazla kurcalamiyorlar sadece motorsiklete bakan istasyona gotururseniz sorun cikartabilirler cok inciliyorlarmis
herkese selamlar motorumun kuyruk şasesi kırılmış dün farkettim biraz araştırınca crf'lerin kuyruk şasesinin sağlam olmadığını özellikle topcase yada arkada ağır yük ile seyahat halinde bu şekilde kuyruk şase kırdığını öğrendim hem ülkemizde hemde yurtdışında başına gelen pek çok kişi varmış...
Abi selamlar 2013 crf 250 l kullanıcısıyım motoru daha yeni aldım ancak dururken boştan 1 e almada sorun yaşıyorum ya geçmiyor ileri geri yaptırmam gerekiyor motoru yada küt diye sert basmam gerekiyor anca öyle geçiyor hareket ederken 1 e atabiliyorum ancak dururken oluyor bu neden olabilir
Herkese selamlar 2013 crf 250 l kullanıcısıyım motoru daha yeni aldım ancak dururken boştan 1 e almada sorun yaşıyorum ya geçmiyor ileri geri yaptırmam gerekiyor motoru yada küt diye sert basmam gerekiyor anca öyle geçiyor hareket ederken 1 e atabiliyorum ancak dururken oluyor bu neden olabilir