Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2015 Ducati scrambler'ı test etme imkanımız oldu kısa bir sürüştü ama çok eğlendim , farklı ve orjinal bir tarza sahip olan scrambler fiyat konusunda çok cana yakın olmasada test edilmeden geçilmemesi gereken bir motor.. Bize bu imkanı sağlayan Antalya Oğuz Motor'a teşekkürler :cat:
Hava güzel keyifler yerinde , gezmemek için hiç bir neden yokken biz tabikide yine MotorTepesi'nde..Demre virajlarındaki adrenalin dolu yolculuğumuzu umarım sizde beğenirsiniz. İyi seyirler !
Hava güzel keyifler yerinde , gezmemek için hiç bir neden yokken biz tabikide yine MotorTepesi'nde..Demre virajlarındaki adrenalin dolu yolculuğumuzu umarım sizde beğenirsiniz. İyi seyirler !
Satılık Acerbis Active enduro kaskı. 2-3 defa kullandım küçük geldiği için satıyorum.İyi kondisyonda iç süngerler hala ilk günkü gibi temiz. Beyaz renkli olup kutusu dahil herşeyi bulunmaktadır.Fiyat 350tl Antalya içi elden teslim edilmesi tercih meselesidir.(Not: Resim temsilidir.Orjinal ürün...
2015 motosiklet fuarı yolculuğu videosunu başlangıcı. Eğlenceli bir video oldu sabah sabah enerjiyi bulamayan kardeşime üzüldüm izlerken beni çekmek zorunda kalmış :) Videonun tamamı yakında !
Geçenlerde yapılan kortejin ardından bitiş noktasında tanıdığım insanları ararken japon yada çinli(çözemedim)bir aileye rastladım yanlarından geçerken adam elinde Gopro çok dikkatli şekilde beni çekmeye devam etti ( kaskın üstündeki gopro hoşuna gitmiş olsa gerek).Sonra Motoru bıraktım kaskı...
MotorTepesi'nden merhaba ! GoPro deneme çekimleri devam ediyor... Bu sefer 1200GS Adv. üstünde kısa bir şehir turu yaptım. Antalya'da hava güzeldi bizde değerlendireyim dedim :) Moto Vlog için ekipmanım tamalandığı zaman videolar daha keyifli bir hal alacak. Beklemede kalın !
İyi Seyirler !
MotorTepesi'nden herkese merhaba.. Kendi motorum olan 2014 FAZER 8'in teknik özelliklerinden ve yaptığım akseusarlardan biraz bahsettim , ilginizi çekecekiğini düşündüm paylaşmak istedim. İlerleyen zamanlarda sürüş videolarımda eklenicek , takipte kalmanızı öneririm :)
İyi seyirler !
Selamlar.
19.04.2014 tarihinde teslim aldığımız 2014 model R1200GS adventure'la birlikte geçen 5 günde 400 km kadar yol yapabildim.Sizlerinde bilgisi olması açısından , merak edeniniz , almayı düşüneniniz olur diye şuana kadarki tecrübelerimi paylaşmak istedim. Bambaşka bi motora alışma...