undone kullanıcısının son içeriği

1. undone

2015 Ducati Scrambler / İlk deneyim ve görüşler.

2015 Ducati scrambler'ı test etme imkanımız oldu kısa bir sürüştü ama çok eğlendim , farklı ve orjinal bir tarza sahip olan scrambler fiyat konusunda çok cana yakın olmasada test edilmeden geçilmemesi gereken bir motor.. Bize bu imkanı sağlayan Antalya Oğuz Motor'a teşekkürler :cat:
  2. undone

Bir Pazar Günü Turu / Antalya,Demre Virajları

Hava güzel keyifler yerinde , gezmemek için hiç bir neden yokken biz tabikide yine MotorTepesi'nde..Demre virajlarındaki adrenalin dolu yolculuğumuzu umarım sizde beğenirsiniz. İyi seyirler !
  3. undone

Bir Pazar Günü Turu / Antalya,Demre Virajları

Hava güzel keyifler yerinde , gezmemek için hiç bir neden yokken biz tabikide yine MotorTepesi'nde..Demre virajlarındaki adrenalin dolu yolculuğumuzu umarım sizde beğenirsiniz. İyi seyirler !
  4. undone

Bu da MotorTepesi gözünden Motosiklet fuarı :)

buda benim gözümden motosiklet fuarı umarım keyif alırsınız iyi seyiler :)
  5. undone

Bu da MotorTepesi gözünden Motosiklet fuarı :)

buda benim gözümden motosiklet fuarı umarım keyif alırsınız iyi seyiler :)
  6. undone

Satılık Acerbis Active enduro kaskı

Satılık Acerbis Active enduro kaskı. 2-3 defa kullandım küçük geldiği için satıyorum.İyi kondisyonda iç süngerler hala ilk günkü gibi temiz. Beyaz renkli olup kutusu dahil herşeyi bulunmaktadır.Fiyat 350tl Antalya içi elden teslim edilmesi tercih meselesidir.(Not: Resim temsilidir.Orjinal ürün...
  7. undone

Fuar gezi videosunun başlangıcı.

2015 motosiklet fuarı yolculuğu videosunu başlangıcı. Eğlenceli bir video oldu sabah sabah enerjiyi bulamayan kardeşime üzüldüm izlerken beni çekmek zorunda kalmış :) Videonun tamamı yakında !
  8. undone

Motorda çatallı viraj tekniği :D

Kemer-Antalya yolu , arkadaşım denk gelmiş paylaşmadan edemezdim. Çatallı viraj olarak yorumladım olayın bütününü :mrgreen: Sizce ?
  9. undone

Antalya'da yağmurlu bir gün(Bmw r1200gsadv.)

Antalya'nın havası düzelmedi kaç gündür motorcu adama koymaz biraz yağmur dedim ve attım kendimi dışarı ;
  10. undone

Fotoğraf çektirme çılgınlığı

Geçenlerde yapılan kortejin ardından bitiş noktasında tanıdığım insanları ararken japon yada çinli(çözemedim)bir aileye rastladım yanlarından geçerken adam elinde Gopro çok dikkatli şekilde beni çekmeye devam etti ( kaskın üstündeki gopro hoşuna gitmiş olsa gerek).Sonra Motoru bıraktım kaskı...
  11. undone

Antalya-Manavgat Serüveni :)

Bütün aksiyonuyla Antalya-Manavgat yolu :)
  12. undone

BMW R1200GS ADV. ile kısa bir şehir turu.

MotorTepesi'nden merhaba ! GoPro deneme çekimleri devam ediyor... Bu sefer 1200GS Adv. üstünde kısa bir şehir turu yaptım. Antalya'da hava güzeldi bizde değerlendireyim dedim :) Moto Vlog için ekipmanım tamalandığı zaman videolar daha keyifli bir hal alacak. Beklemede kalın ! İyi Seyirler !
  13. undone

Islak Asfaltın azizliği

GoPro Deneme çekimimden bir kesit ;
  14. undone

2014 Yamaha FAZER 8 Tanıtım (kendi motorum)

MotorTepesi'nden herkese merhaba.. Kendi motorum olan 2014 FAZER 8'in teknik özelliklerinden ve yaptığım akseusarlardan biraz bahsettim , ilginizi çekecekiğini düşündüm paylaşmak istedim. İlerleyen zamanlarda sürüş videolarımda eklenicek , takipte kalmanızı öneririm :) İyi seyirler !
  15. undone

2014 BMW R1200GS ADVENTURE ilk deneyim ve fazlası

Selamlar. 19.04.2014 tarihinde teslim aldığımız 2014 model R1200GS adventure'la birlikte geçen 5 günde 400 km kadar yol yapabildim.Sizlerinde bilgisi olması açısından , merak edeniniz , almayı düşüneniniz olur diye şuana kadarki tecrübelerimi paylaşmak istedim. Bambaşka bi motora alışma...