undone Katılım 7 Mar 2014 Mesajlar 168 26 Şub 2015 Konu Yazar #1 Antalya'nın havası düzelmedi kaç gündür motorcu adama koymaz biraz yağmur dedim ve attım kendimi dışarı ;
Antalya'nın havası düzelmedi kaç gündür motorcu adama koymaz biraz yağmur dedim ve attım kendimi dışarı ;
sey_47 Katılım 4 Mar 2007 Mesajlar 2,414 Motosikleti BWS 100 26 Şub 2015 #2 o jant telleri ne biçim öyle. Lastiğe saplanıyor gibi. Kazasız Belasız.
Pangea Katılım 28 Ara 2011 Mesajlar 496 26 Şub 2015 #3 Zevk meselesi ancak şehir içinde dünya turuna çıkabileceğiniz bir alet çok saçma geliyor.
undone Katılım 7 Mar 2014 Mesajlar 168 26 Şub 2015 Konu Yazar #4 Pangea' Alıntı: Zevk meselesi ancak şehir içinde dünya turuna çıkabileceğiniz bir alet çok saçma geliyor. Genişletmek için tıkla ... Etraf sessiz ve sakindi o yüzdne gayet keyifli bi sürüş oldu. Dünya turuna çıkabilecek vakit olduda biz mi çıkmadık yahu ?:cat:
Pangea' Alıntı: Zevk meselesi ancak şehir içinde dünya turuna çıkabileceğiniz bir alet çok saçma geliyor. Genişletmek için tıkla ... Etraf sessiz ve sakindi o yüzdne gayet keyifli bi sürüş oldu. Dünya turuna çıkabilecek vakit olduda biz mi çıkmadık yahu ?:cat: