çohoş :queen:::gazla::
Çok güzel bir yol Finike-Demre arası ama maalesef gidiş geliş ve oldukça tehlikeli. GSXR ve K1600GTL kullanan arkadaşların viraj çizgileri ve motor üstünde ki vücut pozisyonları yanlış, arkalarında giderken dikkat et bence. Bunun dışında peglerin yere sürtmesinin nedeni vücut ağırlığını viraj dönüşüne aktaramaman, motordan daha çok sarkarsan motor daha çok yatar![]()
çok beğendim hocam gercekten de güzel bir video olmuş rabbim kaza bela vermesin, senin videolarını çok beğeniyorum sürekliliğini temenni ediyorum..
Takipteyimm
Dost aci soyler, nasil viraja girilmez guzel bir ornek
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:06 ----------
12.19 tahammuden artciyi oldurmeye tesebbus izledikce insanin sinirleri geriliyor, abicim caniniz bu kadar ucuzmu epeydir boyle kotusunu seyretmemistim
Daha iyi tekniğe sahipsin anladığım kadarıyla.. Bir gün eğitim almak isterim madem öyle :wiinkk:
Mantığını çözemedim ciddi anlamda. Motor yatıyorki pegler sürtüyor , ağırlık aktarımını zaten yapıyorum peglerin sürtmesi motorun yatma derecesinin son noktasında olması demek yani motor sana diyorki o anda , daha fazla yatırma düşersin.. :cat: