Bir Pazar Günü Turu / Antalya,Demre Virajları

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
10:30 dk.
Nasıl sürdüğünüz ile ilgili şöyle diyebilirim; O önünüzdeki arkadaşın arkasında olmanız yanlış yolda olduğunuzu gösteriyor. Tehlikenin peşinden gidiyorsunuz. Yani iyi sürseydiniz siz o arkadaşın arkasında o virajda mesafeyi korurdunuz.

NOT: Araç sürücüsü soğuk kanlıymış yada önceden salak bir motorcunun geleceğini anlamış öndeki motosikleti gördüğünde.
Şeridine tecavüz eden motosikleti görünce panikleyip sol şeride kaçsaydı 3 motosiklet 1 araba kaza yapmış olacaktı. kaç kişi ölü yada yaralı olacaktı sahneye bakarak sorunun cevabını vereceğinizi tahmin ediyorum.

Sürüş yaptığınız arkadaşlarınızı ve bakış açınızı değiştirmeniz dileğimle.
Yaşam kalitenizin artacağına inanıyorum bu sayede.

Manzara çok güzel eminim orada sürmek çok keyifli olurdu.

Fakat.. Lütfen kusura bakmayın başka tabir bulamadım. Tam 1 apaçi sürüsü gibi gözüküyor sürüşleriniz. Gereksiz hızlanmalar, araçların dibinden hemde viraj'da kuralları hiçe sayarak sollamalar, araba sürücülerini tacizler, artçıyla beraber ters yönde sürüş yaparak can güvenliğinizi tehlikeye sokarak kötü bir sürüş olmuş. Umarım keyif almışsınızdır fakat biz izlerken pek alamadık!

Yerinizde olsam o öndekilerle bir daha seyahata çıkmam. Tüm motosiklet camiasına zarar, kötü algı oluşturan işte bu tipler.

Bu kitabi okumanizi tavsiye ederim.

BdbY-UfmekBDL8DT8qHJzHjIqZB3b1sAp99MHu77jD_iz2Vr3ZwFtER_5P2u8IvFlaxwNJTXa54eda60BfzijUkNtdwRQlCAdXQ-9QgZbebLYiLBN_LmvV_u7gsYWlS-L7EUBn8=w300-h300-nc

Keşke okusa evet :) Herkesin motoru iyi sürdüğünü iddaa ettiği bu yorumlarda sadece ve sadece kendi sürüşümü baz alarak diyorum, umarım sizlerde böyle birer video yayınlarsınız ki bende nasıl sürülürmüş görürüm :) .. Saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar