ugurcan88 kullanıcısının son içeriği

1. ugurcan88

Trafik sigorta teklifleri için kapı kapı dolaşmaya son

Trafik sigortasında fiyatları düşürmesi beklenen yeni uygulama, 30 Eylül'de başladı. Sürücüler, şirketlerin primlerini tek bir sistemde görüp, en uygun poliçeyi yaptırabilecek. Geçtiğimiz haftalarda Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, vatandaşların daha düşük primlerden yararlanması amacıyla...
  2. ugurcan88

18 Mart Çanakkale'de Şehitlerimize Yönelik Anma Etkinliği

Merhaba arkadaşlar, gerek facebook grupları gerekse forumlardan vs. araştırdığım üzere herhangi bir etkinlik göremedim. Olanlar da bireysel çalışmalar. Yarın sabah İstanbul'dan yola çıkarak Çanakkale'ye gitmeyi planlıyorum. Gittiğimde varsa toplu bir motosiklet etkinliği katılmak isterim...
  3. ugurcan88

İLK SAHİBİNDEN EKSTRALI-BAKIMLI 2013 BEYAZ CBR 250 R MEMURDAN

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ilk-sahibinden-ekstrali-bakimli-2013-beyaz-cbr-250-r-memurdan-276747464/detay/ Merhabalar, 2013 Mart ayında Honda Otosever’den sıfır satın almış olduğum motorumu yeni motor aldığımdan dolayı satıyorum (CC yükselttim). Resimler kısıtlı...
  4. ugurcan88

Falcon ATV nasıldır? ATV konusunda yardım lütfen...

Merhaba arkadaşlar, İşyerimiz için bir ATV almak istiyoruz ve sadece arazide kullanacağız. Falcon marka ATV'ler nasıldır? Kullananlar var mı? Mondial'in 125 cc ATV sine baktım ama tekerlekler birbirine çok yakın olduğu için açıkçası güvensiz geldi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? 4000TL'ye...
  5. ugurcan88

Siz olsanız hangisini alırsınız ve neden?

Merhaba arkadaşlar, Aşağıdaki 4 ilan arasında kaldım... Soru basit: Siz olsanız hangisini alırsınız ve neden? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Not: Tecrübe, ehliyet, kask, mont vesaire hiçbirinde sıkıntı yok, takılmayın oraya :)...
  6. ugurcan88

Videolarım için...

Merhaba arkadaşlar, Bu başlığı da bir kanal gibi kullanayım istedim :) bundan sonra youtube'a eklediğim videoları tek başlıkta toplayıp burada paylaşacağım... yorumlarınız için peşinen teşekkürler...
  7. ugurcan88

İstanbul'da Angel Eye Far yapacak yer bilen var mı? Yardım lütfen...

Merhaba arkadaşlar, bugün motosikletimin kısa farı patladı... Bir süredir aklımdaolan angel eye mercekli far işine bu fırsatla gireyim diyorum... Ancak İstanbul'da bu işi yapan, yaptıran, yaptırılacak yeri bilen var mı??? Bir miktar araştırdım ama pek bir şey bulamadım... Bir de şunu sormak...
  8. ugurcan88

Motosiklette nasıl yük taşınmalı?

Motosiklette nasıl yük taşınmalı?
  9. ugurcan88

Kanalımda Neler Olacak? (Pilavlı-1)

Bir süredir yaptığım sessiz videolardan sonra ilk sesli kaydım... Bir nevi tanıtım gibi oldu... Umarım beğenirsiniz...
  10. ugurcan88

İfşa ediyorum 2 ...

Merhaba arkadaşlar, Önceki videoya yaptığınız yorumlar için teşekkür ederim... Bugün ise şöyle bir durumla karşılaştım... Şükür ki temkinli ve bu tür durumlara her zaman hazırlıklı olduğum için başıma bir iş gelmedi... 50.000 km'lik İstanbul trafiğinde tecrübenin sayesinde olsa gerek... Saygılar...
  11. ugurcan88

İfşa ediyorum...

bugün başıma gelenler...
  12. ugurcan88

Kanalıma buyurmaz mısınız?

Merhaba arkadaşlar, günlük motosiklet kullanımlarımı youtube'da paylaşıyorum... İstanbul trafiğinde 50.000 km'yi devirmek üzereyim... hem yeni arkadaşlara yol göstermek, hem hatalarımı-yanlışlarımı bana söylemeniz için bu paylaşımları yapıyorum... izlersiniz izlemezsiniz bilemem ama ben...
  13. ugurcan88

Kışlık Termal İçlik ve Diğer Malzemeler (Dikkat! Tatlısu Motorcusu İçermez)

Merhaba Arkadaşlar, Malumunuz kara kış kapıda... Benim gibi 4 mevsim motosiklet kullanan/kullanmak zorunda kalan dostlarıma hem biraz bilgi vermek hem de tavsiyelerini/kullanıcı yorumlarını almak istiyorum... Birkaç madde ile özetlemek gerekirse kışın şunlardan korunmak gerekiyor: 1- Rüzgar...
  14. ugurcan88

Sabah Sabah Kaza!!!

Merhaba arkadaşlar, Bu sabah yine her sabahki gibi (sıkıldım İstanbul'dan :)) evden çıkıp işe gitmekle meşguldüm... Malum İstanbul trafiği, yolum uzun, yağış da var... Haliyle sıkı giyinmek lazım deyip uzun motosiklet botlarımı, tekstil motosiklet pantolonumu, kışlık tekstil montumu...
  15. ugurcan88

Önemli Uyarı: Bu viraja dikkat!!!

Merhaba arkadaşlar, Her sabah iş gereği Sarıyer-Bahçelievler arası gidip gelmekteyim... Bu sabah Maslak'tan TEM'e bağlanıp, TT Arena Stadı'nı geçtikten sonra E-5'e bağlanmak üzere Okmeydanı sapağına döndüm... Bilirsiniz, yan yola girdikten sonra sola virajla birlikte köprünün üstünden geçerek...