İstanbul'da Angel Eye Far yapacak yer bilen var mı? Yardım lütfen...

Merhaba arkadaşlar, bugün motosikletimin kısa farı patladı... Bir süredir aklımdaolan angel eye mercekli far işine bu fırsatla gireyim diyorum... Ancak İstanbul'da bu işi yapan, yaptıran, yaptırılacak yeri bilen var mı??? Bir miktar araştırdım ama pek bir şey bulamadım... Bir de şunu sormak istiyorum, araba farı yapan yerler bu işi yapabilir mi? Yönlendirebilirseniz sevinirim... Aşağıdaki gibi bişeyler yaptırmak istiyorum... Bunu forumdan Extreem adındaki arkadaş kendi yapmıştı Alanya'da yaşıyor kendisi... Hiç olmadı bu arkadaşa bir tane yaptırtıp parasını verecem :) şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

r8no.jpg

e40q.jpg

ns99.jpg

Kadıköy Hasanpaşa'da GKN MOTORS Gökhan var,
irtibat kurarsanız işinizi gayet samimi ve işin ehlii kişiler ile yapmış olursunuz,,,

http://www.gknmotors.com/iletisim

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Ayni sekilde ben de hem angel eye hem de led.li arka stop dusunuyorum. Internetten arastirdigimda motosiklet aksesuarlari konusunda dogru duzgun ne cesit ne de uygulama yapan yer bulamiyorum. Parcalari illa yurtdisindan getirtip burada usta aramak mi lazim. Yukaridaki gibi baska usta onerileriniz ve aksesuar alinabilecek yer oneriniz var midir?

Evet arkadaşlar, Gökhan kardeşimizle fiyat konusunda anlaşamadık... Daha sade istiyordum zaten tam istediğim gibi oldu:
pR02oJ.jpg

kjb0gy.jpg

N5pG4Q.jpg

şirinevlerde yaptırdım 300 liraya mal oldu... daha fazla detay isteyen olursa mesaj atsın yardımcı olurum...

Ben yzf'ye fiyat aldım. 400 tl dedi. Beyazledli kirmizigozlu ne kadar olur dedim 500 dedi tmm abi selamin aleyküm dedim kaçtım. :):) internetten video izledim sadece 100tl bile tutmadan iki farida yapabiliyorum

ugurcan88 çok güzel olmuş yolun aydınlık olsun. Motorumuz aynı renkte rica etsem daha geniş açıdan motorun resmini çekebilir misin?

Şu kar biterse çekerim geniş acı fotoğrafları... Ayrıca 100 liraya mal olmayacağına eminim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar