Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cuma gecesi Küçük Çamlıca dan Bulgurlu ya inerken Üsküdar Belediyesi nin düzenlemiş olduğu etkinlikten ücretsiz scooter süspansiyon alçaltma kiti kazandım.Emeği geçen bütün yetkililere sonsuz teşekkürlerimi ve minnetlerimi iletirim.
Özetle etkinlikten bahsedersek,normalde araçların geçmesi için...
Bugün büyük bir hevesle çıktım evden.2-3 haftadır planladığım gibi birkaç yer dolaşıp aklımda olan maxi scooterlardan birini alacaktım.İlk önce sym 250 gts i denedim.Denemekten kastım alıp turlamak değil yanlış olmasın,ilk kriterim olan motorun boyutlarının bana uygun olup olmadığına bakmak.Ve...
Epey uzun zaman oldu photoshopla motosiklet tasarlamayalı,geçen gün sıkıldım birşeyler yapıp bozmaya başladım.Baktım değişik bir şey çıkıyor ortaya bakalım nasıl olacak diye üstüne düştüm biraz.Sonra ortaya bu çıktı,mercedes motosiklette olabiliyormuş demek dedim kendi kendime.
Honda vfr 1200 ü...
sabah olağan bir şekilde internetten birkaç iş ilanına başvurduktan sonra günün geriye kalanında ne yapacağımı düşünmeye başladım.boş boş oturmak kadar sıkıcı bir şey yok sonuçta.geçen gün yaptığım motosiklet modifiyesine bakarken bir de scooter mı denesem acaba dedim.günü sıkıcı bir şekilde...
çok uzun zaman olmuş foruma birşeyler yazmayalı,motor olmayınca okumakta yetiyor aslında,sonuçta paylaşacak çok fazla şey olmuyor sanırım:).sıkı bir ss hayranıyım ben aslında.ancak hem maddi durum hem de boyumun biraz fazla uzun olması sebebiyle bu tarz bir motosiklete sahip olmak hayalden öte...
marka karşılaştırması yaparken dikkatimi çekti japon markalar 600 cc den itibaren hemen 4 silindire geçiş yapmış,kavasaki nin 1300 cc 6 silindirli motorunu bile gördüm(voyager)
buna karşılık avrupalı üreticiler mesela bmw de 600 cc modeller tek silindirli,800 cc f800 çift silindirli motora...
herkese selamlar,
birkaç gündür ikinci el ilanlara bakıp aradada hoşuma giden resimleri kaydediyodum pc ye.sanal tuningle ugraşıyorum neredeyse 8-9 aydır.resimlere bakarken alışkalık olsa gerek açtım photoshop u başladım ufaktan bişeyler yapmaya.ortaya çıkan görüntü bu oldu umarım...
bu virüs sadece 200 metrelik bir turla başladı bende hemde artçı olarak:)kısa bir ziyaret için amcamın yanına gittim ve bir anda kendimi motosiklet resimlerine bakan,forumları okuyan,ikinci el ilanlarına göz atan biri olarak buldum.
amcamda yakın bir arkadaşının sayesinde birkaç ay önce girdi...