sanal tuning mondial zat 150

herkese selamlar,
birkaç gündür ikinci el ilanlara bakıp aradada hoşuma giden resimleri kaydediyodum pc ye.sanal tuningle ugraşıyorum neredeyse 8-9 aydır.resimlere bakarken alışkalık olsa gerek açtım photoshop u başladım ufaktan bişeyler yapmaya.ortaya çıkan görüntü bu oldu umarım beğenirsiniz:cherry:
big4526654433218m949439nc4.jpg

8996copyea2.jpg

8996copycx0.jpg

ufak tefek aksesuar eklemek isteyen arkadaşlar nasıl görüneceğini merak ederlerse resim yollarlarsa elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışırım bir fikir sağlaması açısından

bilader çok güzel olmuş asıl şimdi zat a benzemiş dier hali zut kalmış shoplusnun yanında ellerine sağlık devamı gelir işalla

dostum selam,
ellerine sağlık güzel olmuş benim de zatım var. şuna sis farı koyulmuş bir resim eklermisin.

dostum selam,
ellerine sağlık güzel olmuş benim de zatım var. şuna sis farı koyulmuş bir resim eklermisin.

dostum elinde senin motorun ve istediğin sislerin resmi varsa onu koyarsan daha iyi olur bendeki resimde kocaman sahibinden.com yazıyo:cherry:

bi de sis nereye takılır ya da sen nerede olmasını istersin?olaya biraz fransızım yeni yeni merak sardı motor olayı bende.olmayacak bi yere eklemiym sisleri.resim yoksada tarif et ben bi foto bulur koyarım

pan europan ı zat 150 ye yamamışsın kardeş
:cherry:
pan europan ın aynaları yakışmış ama eline sağlık :cat:

şu fotoşop olayını çözemedim gitti:salut:

güzel çalışma olmuş :cat:

dostum elinde senin motorun ve istediğin sislerin resmi varsa onu koyarsan daha iyi olur bendeki resimde kocaman sahibinden.com yazıyo:cherry:

bi de sis nereye takılır ya da sen nerede olmasını istersin?olaya biraz fransızım yeni yeni merak sardı motor olayı bende.olmayacak bi yere eklemiym sisleri.resim yoksada tarif et ben bi foto bulur koyarım

bende şu nada foto yok ama msn ekle beni sana benim motosikletin resimlerini atayım. hem kafamda canlandırdığım bazı şeyler var onları da sana anlatayım. yarımcı sevinirim.tşk.

[email protected]

ön cam çok güzel olmuş :cat: yanları çok abartı olmuş egzost güzel yapıştırmaları eksik

arkadaşlar bende motorunuzun imajmekırıyım motorunuz boyasında bır sorun varsa ben bunu boyamadan kaplayarak çozüyorum istediğiniz bir renge veya istediğiniz bir resim örnek (kaplan,aslan,v.s gibi imajlarla bilgi için msn adresim [email protected]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bı tane zat var sıyah ama modıfıyelı adam harbı cok tatlı yapmıs goldwıng sanırsın :) baglarbasındakı ferhat ustaya gelıyor

gayet güzel bir çalışma açıları ve oranları oldukça başarılı bir kolaj

ZAT European :p Hemde 25 karakterlik. Ama çok başarılı olmuş eline sağlık.

güzel çalışma olmuş ...............................................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eline sağlık.
Uğraşmış yapmışsın bir şeyler.
Yalnız farları açık unutmuşsun.
Dikkat et aküyü yeme. :)

motooj5.gif

bilader çok güzel olmuş asıl şimdi zat a benzemiş dier hali zut kalmış shoplusnun yanında ellerine sağlık devamı gelir işalla

::plus1::

evet özellikle 1. resim çok güzel olmuş tebrikler eline sağlık

Eline sağlık.
Uğraşmış yapmışsın bir şeyler.
Yalnız farları açık unutmuşsun.
Dikkat et aküyü yeme. :)

motooj5.gif

abowww o ne öyle yakışıklı olmuş

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar