Üsküdar Belediyesinden ücretsiz süspansiyon kiti kazandım

Cuma gecesi Küçük Çamlıca dan Bulgurlu ya inerken Üsküdar Belediyesi nin düzenlemiş olduğu etkinlikten ücretsiz scooter süspansiyon alçaltma kiti kazandım.Emeği geçen bütün yetkililere sonsuz teşekkürlerimi ve minnetlerimi iletirim.

Özetle etkinlikten bahsedersek,normalde araçların geçmesi için yapılmış olan asvalt yol üzerinde düzenlenen krater büyüklüğündeki etkinlik yerinden gece 2 civarında geçiyorduk artçımla beraber.Hızımız 60 km civarındaydı ve yolun o kısmına denk gelen şanslı sürücü olarak kraterden geçişimize müteakip yarım sn içinde yetkililer alçatma kitini scooter ıma taktılar ve biraz zıplaya zıplaya yolumuza devam ettik.Onlara tekrar resimlerdeki güzel görüntüye katkılarından ve duygusal nedenlerden dolayı birkaç ay süresince tamir ettiremeyeceğim için motosiklet kullanmaya ara vermemi sağladıkları için teşekkürü borç bilirim.
süspansiyon en son noktada takılı kaldı malesef çukura sert girdeiğim için.resimlerde ne kadar belli oluyor bilmem ama 10 cm den fazla alçalmış durumda motor şu anda.yan ayaklığı açınca motosiklet sağa yatıyor o derece alçak:)

93m9c.jpg

93muw.jpg

93nrq.jpg

Bir ara uğrayip arka suspansiyon icin de basvurun. :)

Saka bir yana gulduk ama uzucu bir durum. Gecmis olsun.

arkadaşım o süspansiyon larla sadece asfaltta yürüyebilirsin. Memleketimin asfaltlarıda hatçe hanımın taşlı tarlasından farksız.

o videodaki gibi aynen şu anda.ama ne yaptıysamda kaldıramadım geri,o hidrolikleri çalıştıran tuşu nereye taktılar bilemiyorum.çok aşşaaada kaldı ya böyle kullanamam malesef:)

yol düz olduğu için şanslıydık virajda falan denk gelse hediye büyük olurdu muhtemelen.

onun hediye olduğuna eminmisin? Motorunu eski haline döndürmek için ne kadar masraf etcen? Ne önemi kaldı hediyenin, bi çift mıchelın lastik olsaydı hediye, ha tamam hediye derdim.

Yapar bu belediyeler,hediyede verir bonus da verir.Capitol arkasında cami duvarına tadilat yapılıyor tam altı ay sürüyor.Altı ay toz duman.Tadilat sonrası bir temizlik bir temizlik abartısız gün boyu yıkama araçları,tanzikli sular(tüm piskik logarlara)Ertesi gün yagmur ve tıkanan logarlar nedeniyle sokaktaki arabalar su içinde.Araç içi kurutma bedelleri yaklaşık 500 TL.Sonradan çıkabilecek arızalar hariç.Şimdi gene aynı sokakta cami dışındaki kaldırımlarda cami çevresi ile aynı kaldırımlarla döşeniyor.Hiltiler kamyonlar toz duman anlatılmaz,yaşanır.Geliyoruz güzeltepe ye aynen üç ay önce tüm kaldırımlar degişti,üç ay boyunca toz duman esnaf kapı açamıyor.Çalışma bitti şimdi künkler değişiyor,heryer gene toz duman.Tüm istanbul köstebek yuvası.212 Alışveriş merkezi arkasındaki yolu iki kere trafige kapatıp yaptılar aralardaki tamiratlar hariç.Bu iş altı ay içinde oluyor.Şimdi komple altına beton döküp tekrar bordür dizildi.Aynı zamanda üst caddede kazıklı tünel çalışması var.İnsanlar tersten ,zorla kavga dövüşle yol almaya çalıştılr.Birtane adam gibi yönlendirme tabelesı yok.Şimdiye kadar ner deydiniz her çalışma için bu zamanı mı beklediniz.Köprüsü haliçi mecidiyeköyü ayamama deresi ve daha bir çok yer.Bu zihniyetsizliği anlamak mümkün değil.Kaldırımlara ve iki hatda üçkez yapılan işlere hatda şu asfalt aralarındaki bir metrelik alanlara harcanan peysaj giderleri ile eminim tüm İstanbul yeniden imar edilirdi.Yapılacakları daha katmadım.Madem kentsel dönüşüm yapacaksın bu çalışmaları neden yapıyorsun.Biraz daha beklet planlı bir şekilde hepsini bir kerede çıkarırsın.Zaten yaptığında birşeye benzemiyor sırıtıyor.Taşeron işten anlamayan kadrolarla en pahalı kalitel,i malzemeyi kullansan ne olur.Ziyan olur tabiki.Eksik malzeme eksik bilgi eşittir emeklinin dulun tüyü bitmemiş yetimin talan edilen hakları.Amartisör alçaltma kiti ile kurtarmış olmanız sevindirici.Allah beterinden korusun.Lakin bunlar iyi günlerimiz.Neyse konuyu dağıtmayayım.Allah sonumuzu hayır etsin.......

Başkan hediyeden kastım yolda kapatmadıkları çukur yüzünden amortisörümün kırılmasına neden olmaları.Bana bir şey verdikleri yok adamlar işlerini düzgün yapmadıkları için motorum bu halde.sadece şakayla karışık anlatmaya çalıştım durumu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar