Ufuk Uzun kullanıcısının son içeriği

1. U

İstanbul Park

Selam arkadaşlar, Geçen gün bir kaç arkadaş havalarında güzel olmasından faydalanarak ufak bir sezon açılışı yaptık. 3. Turu 2.44 olarak tamamladım. 5. Turu 2.42 olarak tamamladım. 10. Turu 2.39 olarak tamamladım. 2.39.19 ile tamamladığım bu tur sayesinde bu günü kadar İstanbul Parkta...
  2. U

Tarafını Seç

Evet... Uzun zaman olmuştu, öncelikle bir sorayım. Nasılsınız değerli M.T ailesi? Keyfiniz haliniz, hatrınız nasıl? Teşekkür ederim, bende iyi olmaya çalışıyorum. Şimdi, bildiğiniz üzere geçen günlerde motosikletim çalındı. Yakın bir tarihte de kasko firmasından ücretini alacağım. Bu yüzden...
  3. U

Bilgi Paylaşım

Arkadaşlar selam, Bilgi verme amacı ile paylaşıyorum lütfen yanlış anlaşılma olmasın. Benim ithalat ihracat işi yaptığımı zaten bazılarınız biliyor ama bilmeyenler için; Elimde herkese yetecek kadar Medikal Maske ve Antibakteriyel Jel stoğu bulunmakta. Bu yüzden bu tarz bir ihtiyacınız...
  4. U

Çok Sn. Romalılar Bir Girip Bakın Belki İşinize Yarar :)

Arkadaşlar bildiğiniz gibi hafta sonu kelebekler vadisine gidiyorum ve kasıma kadar da dönmem gerçi yanıma gelmek isteyen olur belki diye konu açıp bildirmiştim ama yine dile getireyim dedim. :)...
  5. U

Bilgi Duyuru-Tatil Planı

Merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler, nasılsınız ? İyisiniz inşallah. Bu hafta içi fethiye ölüdeniz de bulunan kelebekler vadisine gidiyorum, eylül sonuna kadar orada olacağım bu yüzden bu son girişim denebilir foruma, cep telefonu veya laptop yanım da olmayacak ama merkeze işim düşerse size...
  6. U

-Ufak bir hafta sonu videosu-Not: R1 yok Gsx-r 600 var yeter ki siz mutlu olun :)

Gaz kontrolü üzerinde çalışıyorum, zamanla daha akışkan ve bütünlük gösteren sürüş videoları gelecektir.
  7. U

Pek tarzım değil ama sağ şeritte ki kardeşime buralardaysa selam olsun... :)

Akşam üstü 11:00 gibi evde sıkıldığım için çıkayım bir avrupa yakasına geçeyim dedim hafta sonu olduğu için ortamı neşelidir, neyse pek umduğumu buladım ve bebek sahilden sarıyer tarafına doğru dolanmaya başladım ortalama hızım 90-130 arası keyifli keyifli geziyordum ki (büyük ihtimalle...
  8. U

-Custom yapılmış motosikletlerin genel sorunları. Bilgi Paylaşım-

Günaydın arkadaşlar bildiğiniz gibi son zamanlar da custom motosikletler git gide artmakta, misal custom chopper-cafe racer vb... Bir kaç dakka önce Fuat Domanic abi sayesinde Holographic Hammer diye bir firma ile tanıştım özellikle cafe racer modelleme de güzel çalışmaları var, uygun fiyatlı...
  9. U

08/06/2016 Anneler Günü...

Tüm üyelerimizin ve onları bu güne getirip bize yol arkadaşı yapan sn.anneleri'nin içtenlikle anneler gününü kutlarım, kaybettiğimiz annelerimiz için üzgün olduğumu belirterek baş sağlığı diliyorum. Aynı zaman da forumumuz da bulunan bayan arkadaşlarımızın annelerin, anne adaylarının da anneler...
  10. U

-İstanbul da Yaşayan ve Fırsat Buldukça, Riva Yoluna Giden Arkadaşlar-

Herkese merhaba, mart ayın da usa da kısa bir tatil yapma fırsatı buldum ve orada ki motosiklet yaşantısını yakından görmüş oldum, sadece motosiklet kullanıcılarının gittiği butik tarzında cafeler var. Döndükten sonra aklıma şöyle bir plan geldi yaklaşık 15 yıldır riva yolunu motosiklet ile...
  11. U

Uyumayan Arkadaşlar-Biker Boyz Filmi anılarınız nedir ?

Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum, Biker Boyz filmini ilk izlediğiniz zaman hissettikleriniz ve anılarınız nedir ? Yanlış hatırlamıyorsam orta 2'e gidiyordum o zaman evimiz adatepe sahildeydi ve ben her fırsatta maltepe sahile gider yuvarlakta yerimi alıp gelen motosikletleri izlerken...
  12. U

-Bilgi Sahibi Arkadaşlar Yardımcı Olursa Çok Sevinirim-

Öncelikle herkese merhaba, konuyu çok uzatmadan kısaca durumu size açıklayacağım. Şimdiden yardımlarınız ve anlayışınız için teşekkürler. Motosiklet kullanmaya yaklaşık 7-8 yaşların da başladım ve şuan yaşım 25 lakin bu ara sürenin tamamın da aktif olarak motosiklet kullanmadım ve tahmini...
  13. U

Selâmun Aleyküm, Merhaba/Hello/Ciao/Bonjour/привет/こんにちは

Selâmun Aleyküm, Merhaba/Hello/Ciao/Bonjour/привет/こんにちは Öncelikle tüm motosiklet.net ailesine sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. Adım Ufuk 25 yaşındayım İstanbul Tuzla da yaşıyorum. Motosiklet kullanmaya yaklaşık 7 yaşında başladım 15-16 yaşına kadar da aktif olarak kullandım daha sonra 2...