Uyumayan Arkadaşlar-Biker Boyz Filmi anılarınız nedir ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle herkese iyi geceler diliyorum, Biker Boyz filmini ilk izlediğiniz zaman hissettikleriniz ve anılarınız nedir ?

Yanlış hatırlamıyorsam orta 2'e gidiyordum o zaman evimiz adatepe sahildeydi ve ben her fırsatta maltepe sahile gider yuvarlakta yerimi alıp gelen motosikletleri izlerken mutlu, mutlu sprite içerdim ve 3. motosikletim olan RX115 ile gözlerimle büyük abilere meydan okurdum. :) Çok iyi hatırlarım bir salı günüydü her zamanki gibi yürüyerek eve dönüyordum okuldan, CD kiralayan bir yer vardı yolumun üstünde film ve oyun bakmaya oraya girmiştim CD'ler arasından üzerinde motosiklet fotoğrafı olan bir film buldum malumunuz hemen alıverdim tabi, eve gittim yemek yedim hava biraz kararsın istiyordum filmi izlemek için derken akşam oldu ufak bir sinema/oyun odası arası bir odam vardı hemen geçtim CS ekipmanlarını söküp film konseptine yarattım ve başladım izlemeye... Film bittikten sonra ben mest olmuştum yüzümde ifade edemediğim mimikler vardı ve gözlerimin içi gülüyordu, çıkıp motosiklete binmek istiyordum ama ailem o saat'de asla izin vermezdi uyumadan sabah olmasını bekledim sabah ilk iş olarak koşa koşa motosikletimin yanına gidip sahile çıktım Kartal-Küçükyalı arası git gel git gel derken gözümün önünde ve kafam da neler neler vardı, 1. yola her baktığım da istiyordum ki rüzgar tüneli görüntüsü olsun filmdeki gibi :) 2. kız arkadaşım ile aram filmde ki ilişki gibi olsun duygusu 3. bir şekilde büyük cc motosiklet kullanma arzusu beni benden alıyordu ve gsx-r hayranı olmuştum. Ertesi akşam yine sahile gittim kendi kendime diyordum ki acaba bu abilerden kimden istesem motosikleti bana verir, neyse sonuç olarak kimseden isteyemedim ve kiralama kararı aldım ama tabi ki ehliyetim yoktu bende uzun bir uğraşın sonun da kartal soğanlıkta 600rr buldum ehliyet olmadan bana vermeyi kabul etti ama 3 katı kira ücreti ile bir arkadaşımdan borç aldım kendi paramı da üstüne koyup soğanlığa gittim, o zamanlar 20 yaşlarından olan bir kişi vardı karşımdan ve 2 tane 600rr :queen: hoş geldin dedi öndekine bindi ve beni takip et dedi, Allahım motor kocaman hiç o kadar büyük bir şey kullanmadım kullanamam da demiyorum üstüne bindim çok kalın nasıl heycanlıyım aklım çıktı çıkacak :) o çalıştırdı bende çalıştırdım kalktı gitti, bende kalktım ama nasıl kalktım gelde bir bana sor neyse akşam zaten arabalarda var etrafta o da bastı gidiyor o zamanlar böyle gopro yok keşke olsa da çeksem kendimi yüz ifademe görseniz yan yoldaki benzinciye kadar beraber gittik orada ben senet imzaladım benzin aldım ve evet artık altım da 600rr vardı ve ben vardım yani başka kimse yoktu. :cherry: Yan yoldan e5 çıktım kenarda durdum kaskımı ayarladım yavaşça motosikleti bağırta bağırta bir şekilde yine kalktım sevgili dostlar buraya dikkat 1. viteste gazı sonuna kadar açıp motosikleti 2. vitese gaz arası vermeden bir çektim ki ovvvvvv diyorum arka koltuk ön koltuk ile aynı hizada olsa büyük ihtimalle motor bağımsızlığını ilan edecekti ama o anki duygu gerçekten anlatabileceğim bir şey değil, daha fazla uzatmayacağım cuma dan pazar akşamına kadar hiç uyumadan maltepe sahil kalamış arası benden sorulur. :bounce: :) Benim film hikayem bu şekilde okuduğunuz için teşekkürler.

Not: Yaptığım şey şimdi anlıyorum ki büyük bir yanlış Anne Baba dusası ile bir şey olmamış, bu yüzden lütfen küçük kardeşlerim özenip de denemeyin, zaten zamanı gelince alır binersiniz hem beni o iki gece boyunca yolda ki tüm 600cc motosikletler geçmişti, siz sabredip hakkı ile binin.

Biker Boys'da hatırladığım anlamlandırdığım sahne, Annesinin, babasının ölümünden sonra motoru yasaklaması ve elemanın içinde ki motosiklet hırsını durduramaması. :) Meret böyle bişi işte...

Motosikleti
BWS 100
Konya da dayimla izlemistim bu filmi.
Bir kis gunu, umarsizca sigara icilen oda da, dayimin uyuyakalip horlamasi ve benim filmi bitirmeye calismami hatirliyorum. :)
Bi ilk sahnesini (kaza?) bir de son sahnesini, siyahi arkadasin gaz kesmesini hatirliyorum. Umarim dogru filmdir.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar