Tvs01 kullanıcısının son içeriği

1. T

Ev için su arıtma cihazı öneri lütfen

Teşekkür ederim araştırayım bu markayı 😊
  2. T

LG hakkında pek bilgi bulamadım yorumlar pek iyi değil, lg için kapandı vs diyorlar. Servis ağı nasıldır bilmiyorum. İhlas tercih edeceğim sanırım.
  3. T

selam arkadaşlar, ev için su arıtma cihazı almak istiyorum evimiz 5. Kat ve asansör yok, annem yaşlı sürekli marketten su alamıyor, damacana söylüyoruz gelen kurye de içinden bize dua etmesin diye cihaz almaya karar verdim fakat hiçbir fikrim yok. A.o simith diye bir marka ve ihlası araştırdım...
  4. T

Bulut depolama önerisi

Teşekkürler, taşınabilir diski sürekli yanımda taşımamak için bulut depolama istedim ;) hem daha güvenli hem bozuldu kayboldu derdi yok
  5. T

Bulut depolama önerisi

Apple hacklanme olayından sonra o güven sarsıldı :) bana güvenden çok söylediklerim işime yarayacak, bakalım bilgisi olan arkadaşlar yazar inşallah
  6. T

Bulut depolama önerisi

Neden iCloud kardeşim, nette çözünürlük düşmüyor yazmıştı bir kaç kişi iCloud’da ama ben baktım 1 tb seçeneği yok 2 tb var ve fiyatı hemen hemen diğerlerinin iki katı. Yandesk disk 1500 tl denk geliyor 1 tb, iCloud 2 tb 5.000 küsür tl. Anlamadığım nokta mesela yandesk diskte telefonunuzdaki...
  7. T

Bulut depolama önerisi

Selam arkadaşlar Sadece fotoğraf ve videoları saklamak için bir bulut uygulamasına abone olacağım, bazı forumlarda yükledikten sonra çözünürlüğün düştüğünden bahsediliyor. Hangi uygulamayı seçmeliyim teknoloji ile aram iyi değil, kullanımı kolay ve çok pahalı olmayan bir uygulama öneriniz varmı...
  8. T

Yurtdışından gelen kargo ve gümrükte takılma hk..

Ünsped harici bir kaç komisyoncu firmaylada görüştüm, hepsi ; ürünler sıfır değilse biz bakmayız dedi. Birisi 15-20 bin vergi çıkar dedi. Diğeri geri iade al daha iyi dedi. Nasıl iade edilecek dedim; firmanın biri hiç alma geri gönderirler bekle dedi, diğeri dilekçe yazman lazım dedi. Abi bu...
  9. T

ASTÜM ASKERİ MALZEME DOLANDIRICI FİRMA

Ne yapak şimdi bişe alırken sanamı danışalım, bilirkişimisin sen, okuduğunu anlayamıyon sen daha 15 günde gelse diyon.
  10. T

Kardeşim çantayı alıp bana getirecek kişi yurtdışına çıkacak aciliyeti bu yüzden diyorum, bir çok kez söyledim ama hala siz benim durumumum acil olmadığına karar vermişsiniz neye göre verdiniz bilmiyorum. Okumuşsunuz demek ama anlamamışsınız, durumumum ucunda sürse gibi bir ihtimali yok çünkü...
  11. T

Dostum iyi okuyun her gelen ucuza kaçarsan böyle olur demeye çalışmış, süre kısıtlıydı diyorum arkadaşım 3 gün içinde yola çıkacaktı bu yüzden satıcıyı buldum ve rica ettim aciliyeti konusunda. Hepsiburada vs de o kadar güvenilir değil zaten, trendyol sahte yorumlar ile piyasaya düşmüştü...
  12. T

Ünsped ile iletişime geçtim, içerisinde kullanılmış kamera ve giysiler var dedim hepsi yeni fakat etiketsiz dedim, kullanılmış ürünler ile ilgili bi işlem yapmıyoruz dedi PTT yada gümrüğe sorun diyor.
  13. T

Abi benim anlamadığım nokta biz alışveriş yapmadıkki, amazon vs tarzı yerlerden alışveriş olsa anlarım ama almanyadan akrabalar için gönderilen bir koli bu.
  14. T

Yazdıklarımı iyi okumadın sanırım dostum
  15. T

Daha önce kullandığım bir çantam vardı, yenisini satın alıp yurtdışına Türkiye’den bir arkadaşım gelecekti ve çantayı bana getirecekti. Hepsiburada üzerinden çantayı buldum fakat kargo vs işlemleri uzun süreceğini düşündüğüm için satıcı ismi üzerinden internetten bularak iletişime geçtim...

Yeni mesajlar