Turintr kullanıcısının son içeriği

1. Turintr

motosiklet sürmek bende sinir yapmaya başladı.

Hergün işe gidip gelirken motosiklet sürüyorum. Bu 4 teker şöferlerinin hiç iki teker kullanıcılarına hiç saygısı yok. Bugünbir ieet şöförü yol ayrımında beni sıkıştırdı zar zor durabildim. Motorun ön tekeri baya yalpaladı. Yetiştim bağardım aynaya bak dedim sollarken. Bakmassam ne olacak...
  2. Turintr

Arkadaş Motosiklet almak istiyor. Önerileriniz bekliyorum.

Yeni motosiklette başlmak isteyen bir arkadaşım var. Bende xvs 650 dragstar var. Bu tarz ağır bir cruiser istemiyor. Daha çok pratik bir motosiklet. Daha hafif bir şeyler. Göze hoş görünen değeri 7000 civarı bir ikinci el motor bakıyoruz. 250CC civarı bir motosiklet olabilir. ---------- Mesaj...
  3. Turintr

Motosikletim için led ışık sistemi arıyorum.

Selam arkadaşlar motosikletim için şu tarz led ışık arıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=NZsd-2toqEA&feature=related Video yu izlemeyenler için bahsedim. Motor kısmına konulan ed ışıklar var. Bir çok renkte yanıyor... Bunları satan bir yer varmı bildiğiniz. Arattım ama pek bulamadım.
  4. Turintr

Yamahamı servise verdm ama....

Uzuan nbir aradan sonra tekrardan herkese selam. Yamaha Dragstar xvs 650 (spor) sahibiyim. Kaza geçirmiştim. Motoru daha yeni servise götürdüm. Ümraniye Yıldız Tİcaret'e motoru bıraktım. Ön fren diski ve ön çamurluğu bulamadık dediler. Yurt dışından başka spariş vericeklermiş. Gelmeside 3...
  5. Turintr

Gidon Yaptırmak ve spariş vermek istiyorum.

Dragstar xvs 650 var. Bir gidon yaptırmak istiyorum. kazada gidonda eğilmiş. Nerden alabilir yada yaptırabilirim.?
  6. Turintr

Gran Turismo 5'te Motosiklet Keyfi!

Project Gotham Racing'te olduğu gibi Gran Turismo 5'in de araç yelpazesini motosikletlerle genişletme ihtimali var. Kazunori Yamauchi, açıklamayı IGN'yle yaptığı soru-cevap turunda ifade etti. Yamauchi "Kullanıcıların oyunda olmasını istedikleri buysa, bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Ya da...
  7. Turintr

GSXR Parça parça bileştirlirmesi.

Youtube da tesadüf eseri karşılaştığım, çok zevkli hazırlanmış video yu paylaşmak istedim. Düşünsenize, bir motosikletin parçalarını aldınız. Ama kutudan açmaya pek vaktiniz olmadı. Döndüğünüzde birde bakmışsınız motosikleti birileri yapmış.. Yoksa kendi kendinemi olmuş :D...
  8. Turintr

Cruiser Modifiye. Yamaha dragstar.

Selam arkadaşlar. Cruiserımı modifiye ettirmek istiyorum.(yamaha xvs 650) Hazır kazadan sonra bunuda bahane edip modifiye ettirmeyi düşündüm. Fikirleriniz öğrenmek istiyorum. Sisybar dağıldı onu yenisini alıcam yada kynak yaptırcam. öncamda gitti. ama almayı düşünmüyorum. Depoda filan eğik...
  9. Turintr

Büyük kaza geçirdim ucuz attlattım.

Gece saat 11,30 gibi yakın mesefeye gidiyorum diye evden çıktım. Kaskımı filan giydim tabiki.hayatımı kurtaranda o oldu heralde. üzerimde başka koruma yoktu ama. Çıkalı 2-3 dakka oldu yola. Burada bir yol daha önce çok geçmiştim ama hergün kaza olan bir yermiş. Bir 4 yol var yan yoldan gelen...
  10. Turintr

Bugün ikinci kazamıda yaptım!

Merhabalar, yine ufak bir kaza atlattım. Kadıköyde düşük hızda giderken gösterge paneline bakıyordum. Öndeki araç nedensiz yere yolun ortasında durunca (sövmek istemiyorum forumda adama içimden sayıyorum.) Bende aniden frene bastım yine ön klitlenince motoru düşürdüm. Bende düştüm arkadan gelen...
  11. Turintr

Piyasa Kötü Para yerine Airbrush

Merhaba arkadaşlar. Bir firmayla iş için anlaştım. Bana istersem kask ve mont alabileceğimi söylediler. Bende suomy kask birde mont aldım... Şimdi kask için bana siyah vizör lazım. Nerden bulaiblirim?. Gelelim asıl konumuza. Bir firmaya daha iş yapıcam. Bunu ben istedim airbrush yaptırcam...
  12. Turintr

ADDINOL Motor yağını nasıl bilirsiniz.

Bu gün işim vardı dışarı çıktım birde motosiklet için ya alim dedim. Castrol sordum bana bunun daha iyi olduğunu söledi beğenmessen memnun kalmassan iadeedersin dedi. Tabi klasik satıcı taktikleri fiyatıda pahalıydı ucuz olsaydı almicaktım zaten :P 4l aldım alman malı bir ürün. Kullanan varmı...
  13. Turintr

Motosiklet yağı

Merhaba arkadaşlar. Yamaha dragstar xvs 650 kullnıcısıyım. Bugün yağının çok azaldığını farkettim. İlk kez yağ değiştircem v hiç anlamıyorum bu işlerden. Sizce hangi yağı kullanmalıyım. Yağ değiştirirken illa filitreninde değişmesi gerekiyormu?. Bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
  14. Turintr

Trafik Sigortasını Nerden yaptırim.

Merhaba arakdaşlar yamaha cvs 650 sahibiyim. yeni aldım trafik sigortası yaptırcaktım. Arkadaşa verdim 88lira fiyat veridler bana pahalı olduğunu başka yerden yaptırabileceğimi söyledi. Nerden yaptıraiblirim acaba...
  15. Turintr

İlk motorumu aldım. Foruma aktım:D Dragstar hakkında bir kaç ufak sorum oalcak.

Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim bu benim ilk mesajım bir arkadaşın tavsiyesiyle geldim... Geçen gün 2 gün önce bende ilk motoruma kavuştum. Çocukluğumdan beri motosiklet hastasıyım diyebilirim ama anca 26 yaşına geldiğimde bir tanesine sahip olbildim. Gerçi herşey birden olup bitti motor...

Yeni mesajlar