Piyasa Kötü Para yerine Airbrush

Merhaba arkadaşlar. Bir firmayla iş için anlaştım. Bana istersem kask ve mont alabileceğimi söylediler. Bende suomy kask birde mont aldım... Şimdi kask için bana siyah vizör lazım. Nerden bulaiblirim?.

Gelelim asıl konumuza. Bir firmaya daha iş yapıcam. Bunu ben istedim airbrush yaptırcam. Siyah bir yamaha dragstarım var xvs 650. Ama gel görki ne yapacağım hiç bilmiyorum. :D Bana fikir verebilecek arkadaşlar varmı. Airbrushların fiyatı nasıldır. Ona göre bir şey yaptırmak istiyorum.

Son düzenleme:
mustanoglu nickli bir üyemiz var anasayfada üye resimlerinde görürsün mondial 250 mct sine çok güzel bi uygulama yapmış ulaşabilirsen belki bi akıl verir sana:rendeer:

Moderatör
Ben artık okuduğumdan bişey anlayamaz hale geldim galiba.

Ben artık okuduğumdan bişey anlayamaz hale geldim galiba.

valla yanlız değilsin lucas bende pek bişey anlayabilmiş değilim:silent:

kim kime iş yapıyo airbrushı sen mi yapcan başkasına mı yaptırıyon kaskla mont nerden çıktı noluyo burda yaa:queen:

MErhaba..

Airbrush konusunda sana yardımcı olabilirim.Özelime mesaj atarsan ayrıntıları görüşebiliriz...

Gayet düzgün yazmışım neyi anlayamadığınızı bende anlamadım. Sadece işim hakkında ve firma hakkında bilgi vermek istemedim. Maltintash, Ferkan teşekkür ederim. özel mesajla ulaşıcam.

Bir firmaya iş yaptım kask ve mont hediye ettiler dedim. Şimdi Bir firmaya daha iş yapıcam orayada para yerine airbrush yaptırcam dedim. Burda işi ben yapıcağıma para almayacağıma göre, airbrush ta benim motosikletime yapılacak demektir. ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar