Motosikletim için led ışık sistemi arıyorum.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Otomobil aksesuarı satan yerlerde bulabilirsin.
Aynısını dolmuşçularda yapıyor.
Vites topuzu kuru kafa olan dolmuşlara ekstra dikkat et.
Onlar frene bastığında alttan öyle ışıklar yanıyor :)

Motosikletimi kullanamayıp artık salona noel ağacı niyetine koyduğumda o ledlerden ben de tacakağım :)

Motosıklelere bu tarz ısıklar takılmasını yakıstıramıyorum ancak bu makınada on numara olmus:cat: senın motosıklet ın dede ısıgı boyle yansıtacak nıkel ler varsa yap olur derım.

Boyle detaylı yanan led ısıkları sadece bu ısı yapan yanı led cıler var oralardan teymın edebılırsın derım bende...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:14 ----------

Benım bıldıgım bırtane var ama sen nerdesın onu bılmek lazım:wiinkk: bende akvaryumum ıcın led ısıklandırma yaptıracaktım olebı gıtmıstım ben sadece beyaz yaptıracaktım ama:cherry:

videodaki motor yakışmış ama genelde bizim turkiyede yapılan motorlara gitmiyor çin işi olunca:) ayrıca cezasıda var bunun sanırım türkiyede. oto aksesuarcılarda var. yada ampulleri sen alıp kendinde yapabilirsin

Bende ki motorda da bolcana crom parça var. Dragstar xvs 650 sport kullanıyorum. Abartılmadığı sürece cezası yok.

çevrende moto aksesuarcılarabir sor.Yuvarlak ışıklar işte,beyazı mavisi kırmızısı yeşili sarısı vs vs renleri var.4-5 tl ye alırsın tanesini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar