TskMuvazzaf kullanıcısının son içeriği

1. T

Uzak şehirden ikinci el motosiklet almak?

Merhaba, 350-500 km arası şehir dışından bir motosiklet almayı düşünmek ne kadar mantıklı ? Ne gibi bir sorunlar çıkabilir ? Benim şahsi görüşüm ve korkum adamın tamam anlaştık diyipte oraya varınca vazgeçmesi ya da oyalamasi veya motorun yanına gittiğimizde motorun masrafı olması sizce altından...
  2. T

CBR 250RR

Bu motor sizce bu sene gelebilir mi? Resmi sitesinde gorsellenen cb 250r CBR 250rr a benzettim sanki bu sene birşeyler olucak gibi
  3. T

Yamaha R3

Konu kilitlermisiniz?
  4. T

Alibaba dan Alışveriş Yapmak?

Ne kadar mantıklı olur? Spy 5000m ve fren, debriyaj manet almayı düşünüyorum fiyatlar çok çok uygun sizce almalıyım Alibaba dan?
  5. T

Rektifıye olmuş eski kasa motosiklet?

Selamun aleyküm Günaydın Aklıma takılan önemi bir soru var. Özelikle yatak sarma sebebiyle (Eski kasa) motosikleti rektifıye etsek daha sonra güzel rodaj edip bakımlarını aksatmasak tekrar ileride herhangi bir sorun çıkarır mı? Yani dikiş tutar mı? Aşağı yukarı tahminen masrafi ne olur? 4...
  6. T

Motosiklet Hevesim Düşlediğim Ortam

Öncelikle selamun aleyküm, Ben 19 yaşındayım bu sene içinde inanılmaz derece de motosiklet hevesim oldu. Hemen araştırmalara başladım, bu forumu tanıdım şu ana kadar bir çok forumlar'da gezdim hatta bir kaç forumda moderatör oldum. En son bu forumu keşfettim bir motosiklet almayı kafaya...
  7. T

Motosiklet vs araba

Bayadır merak ediyorum. Normal de motosikletlerin beygir gücü olsun veya başka bir ozellik olsun arabalardan daha az olmasına rağmen motosikletler arabalardan daha çok hızlanıp gidiyor bunun sebebi nedir?
  8. T

M4 GP

Hyosung gt 250r için full sistem bu egzosu nerede bulabilirim?Ve fiyatı hakkın da bilgisi olan var mı?
  9. T

Abus zincir kilit hakkında

Arkadaşlar http://www.motosikletaksesuarlari.com/ABUS-8077-12KS120-BL-LOOP-zincir-kilit_21673.html?gclid=CjwKEAjwjunJBRDzl6iCpoKS4G0SJACJAx-VWsHRlOMRyB8TCiVfY_h8zmcfhY54P0Wbh1sw4GCg4xoC6HDw_wcB Bunu almayı düşünüyorum ama sanki zincir bana biraz zayıf geldi disk kilidi mükemmel ama tedirgin...
  10. T

Motordinn

Selamun aleykum Motordinn sitesinden abus rs 7000 ve city chain abus zincir alsam ne kadar guvenli olur ?normal tr fiyatina gore yari yariya ucuz bir sikinti olmaz dersenz bugun siparis edicem
  11. T

A-2 yazılıdan kaldım

Selamun aleyküm arkadaşlar kayıtlı olduğum kurs yeri teorik derslerin bitimine 1 hafta kala haber verdi elime kitapcık sınava 1 hafta kala verildi.Herneyse olan oldu 68 aldım ve yazılıdan kaldım. Şimdi size sormak istediğim iki şey var.. Tekrar sınava girmem için 29 temmuzu beklemem gerektiğini...
  12. T

Motosiklet kaplama

Arkadaşlar bazılarınız motosikletlerine komple kaplama veya boya vs vs bir takım modifyeler yapıyor.Merak ediyorum bunların bir ömrü ne kadar? Mesela ben komple kaplama yapsam 1-2 yıl sonra sökülür veya yırtılır mı?Boyatsak boyası bozulur mu?
  13. T

Gt 250r

Bu motosiklet için akrapovic slip on egzos ölçüleri nedir? Aliexpressten sipariş edeceğim.
  14. T

Egzos

Selamun aleyküm, R25 akropovic slip on egzos gt 250r için de uygun olur mu?
  15. T

Hyosung Türkiyr

www.hyosungturkiye.com Yanılmıyorsam hyosungun resmi sayfası ve bu sayfada bayiler,servisler motorlar hakkında bilgiler var. İstanbul da 20 ye yakın servisi gözüküyor. Siz ne diyorsunuz?

Yeni mesajlar