Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
350-500 km arası şehir dışından bir motosiklet almayı düşünmek ne kadar mantıklı ? Ne gibi bir sorunlar çıkabilir ?
Benim şahsi görüşüm ve korkum adamın tamam anlaştık diyipte oraya varınca vazgeçmesi ya da oyalamasi veya motorun yanına gittiğimizde motorun masrafı olması sizce altından...
Selamun aleyküm
Günaydın
Aklıma takılan önemi bir soru var.
Özelikle yatak sarma sebebiyle (Eski kasa) motosikleti rektifıye etsek daha sonra güzel rodaj edip bakımlarını aksatmasak tekrar ileride herhangi bir sorun çıkarır mı?
Yani dikiş tutar mı?
Aşağı yukarı tahminen masrafi ne olur? 4...
Öncelikle selamun aleyküm,
Ben 19 yaşındayım bu sene içinde inanılmaz derece de motosiklet hevesim oldu. Hemen araştırmalara başladım, bu forumu tanıdım şu ana kadar bir çok forumlar'da gezdim hatta bir kaç forumda moderatör oldum. En son bu forumu keşfettim bir motosiklet almayı kafaya...
Bayadır merak ediyorum.
Normal de motosikletlerin beygir gücü olsun veya başka bir ozellik olsun arabalardan daha az olmasına rağmen motosikletler arabalardan daha çok hızlanıp gidiyor bunun sebebi nedir?
Arkadaşlar
http://www.motosikletaksesuarlari.com/ABUS-8077-12KS120-BL-LOOP-zincir-kilit_21673.html?gclid=CjwKEAjwjunJBRDzl6iCpoKS4G0SJACJAx-VWsHRlOMRyB8TCiVfY_h8zmcfhY54P0Wbh1sw4GCg4xoC6HDw_wcB
Bunu almayı düşünüyorum ama sanki zincir bana biraz zayıf geldi disk kilidi mükemmel ama tedirgin...
Selamun aleykum
Motordinn sitesinden abus rs 7000 ve city chain abus zincir alsam ne kadar guvenli olur ?normal tr fiyatina gore yari yariya ucuz bir sikinti olmaz dersenz bugun siparis edicem
Selamun aleyküm arkadaşlar kayıtlı olduğum kurs yeri teorik derslerin bitimine 1 hafta kala haber verdi elime kitapcık sınava 1 hafta kala verildi.Herneyse olan oldu 68 aldım ve yazılıdan kaldım.
Şimdi size sormak istediğim iki şey var..
Tekrar sınava girmem için 29 temmuzu beklemem gerektiğini...
Arkadaşlar bazılarınız motosikletlerine komple kaplama veya boya vs vs bir takım modifyeler yapıyor.Merak ediyorum bunların bir ömrü ne kadar? Mesela ben komple kaplama yapsam 1-2 yıl sonra sökülür veya yırtılır mı?Boyatsak boyası bozulur mu?
www.hyosungturkiye.com
Yanılmıyorsam hyosungun resmi sayfası ve bu sayfada bayiler,servisler motorlar hakkında bilgiler var.
İstanbul da 20 ye yakın servisi gözüküyor.
Siz ne diyorsunuz?