Alibaba dan Alışveriş Yapmak?

Ne kadar mantıklı olur?

Spy 5000m
ve fren, debriyaj manet almayı düşünüyorum fiyatlar çok çok uygun sizce almalıyım Alibaba dan?

puanı ve yorumları çok olan satıcıdan alırsanız sıkıntı olmaz
kargoyu alırken takip numarası olanlardan alın
ve ben kredi kartı yerine ininal yada sanal kart kullanıyorum sıkıntı yaşamazsınız

Yorum için teşekkürler peki kalite konusunda acaba bir sıkıntı çıkarır mı? Bu da çok önemli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben aliexpress den refleklitf şerit sipariş ettim , 30 gün sonra kargoya verildi yazdı , koruma süresi geçince de parayı iade ettiler. Birdaha tövbe ettim :D

Ben Eken h9 aksiyon kamerası aldım kask(araç) kamerası olarak kullanmak için, Sipariş verdikten 11 gün sonra ürün elime geçti. Daha yeni yeni test ediyorum ama şu anlık memnunum. Arkadaşların da dediği gibi o ürünü çok satmış ve alışverişlerinden memnun olan müşterisi çok ise o kadar az sıkıntı yaşarsınız

Acelem yoksa eğer herşeyimi aliexpressten alırım. Çocuğa kitapları, oyuncakları, ihtiyacım olan takım taklavat, araç için ufak aksesuarlar, tohumları bile. hatta bebek arabasını bile ordan alıcam.
Bugüne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. ne kargosunda ne de ürününde.
Daha önce satın alan müsteri yorumları ve fotoğrafları önemli.

Puanı iyi olan satıcılardan aldığın sürece asla sıkıntı çıkmaz ama dikkat et aldığın ürünün bilgilerini iyi oku aklina birşey takılırsa sor hemen cevaplıyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eken kamera satan varsa 100 tl ye alırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar