Motordinn

Selamun aleykum
Motordinn sitesinden abus rs 7000 ve city chain abus zincir alsam ne kadar guvenli olur ?normal tr fiyatina gore yari yariya ucuz bir sikinti olmaz dersenz bugun siparis edicem

Ama yinede bu siteden almak daha makul oluyor orijinalliği veya gelmeme durumu olmadığı sürece alınabilir o zaman öyle değil mi?

muvazzaf selam, motardinn'den aldım.Orjinalliği konusunda süphen olmasın,sapa sağlam,tertemiz geldi,ambalajı garanti kartı içinde olarak.Türkiye'de mağazadan almak ile hiçbir farkı yok,geliş süresi 2 - 2.5 hafta sürdü.

67,5 tl gümrük vergisi ödedim , tüm süreç 10 üzerinden 10 derim. Ptt eve gelmiş bulamamış beni, sadece ertesi gün gidip teslim aldım.

toplam 470 tl gibi bir rakama geldi herşey dahil.Tavsiye ederim.Burdaki fiyatlar malum.

Bir detay yazayım, abus detecto içinde varta pili ile geliyor,kutuy açtığınızda kilidin aktive olması için anahtarı ile kitledikten sonra 2-3 saniye uyarı sesi gelene kadar ortadaki metal topa basılı tutmanız gerek.ÇALIŞMIYOR sanmayın :)

iyi alışverişler

Çok teşekkürler peki gümrük parasını zaten satın alırken vermiyormuyuz?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sitenin ve Ürünün linkini de verin almak isteyenler rahat alabilsin.

Ben de abus disk kilidi alma niyetindeyim bu aralar.

Beyler,alışveriş yaparken mağazada yapılacak nakit ve o anki indirim oranını hesaba katın.

Örnek, eldiven 226 tl ye gelmiş bakinca fark güzel ama bazen 375 lik eldiveni 300 e verebiliyorlar. Boylece 75 tl ye iniyor rakam ve gorerek deniyerek almis ve anında kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Her üründe değişik avantajlar olabiliyor. Mesela en son kilitler aldık, özellikle amazon fiyatı muthisti. Ben motardinden 460 veya 470 tl anahtar teslim aldım,fuarda 530 a kdr vermislerdi. Bu noktada düşünmek gerek motardin den 470 mi fuardan 530 mu.

Sadece bakış açısı ve fikir olarak yazdım.

ben iki haftadır bu siteye ödeme yapamıyorum. siz nasıl alışveriş yaptınız acaba?

Dün slider siparişi verdim. Dainese. Kredi kartı ile yapıyorum.

Son düzenleme:
Dün slider siparişi verdim. Dainese. Kredi kartı ile yapıyorum.
bilgi için teşekkür ederim. akbank ve işbankası sanal kredi kartı denedim her ikisi için de ödemeyi alamadık diye cevap aldım.
10dk içinde editim: normal kredi kartı kullanınca ödemeye onay verdi...

Son düzenleme:
Bişey sorucam deri mont fiyatları cidden çok düşük aldığımızda orda fiyattan başka ücret ödüyormuyuz?

magazalarda nakit alırsanız motor ekipman vs %10 kesin indirim yaparlar,
15 20 yapan urune gore de olabiliyor,
nakit alacak arkadaşlar bunu goz onunde bulundurabilirler
kk taksit için nette ne gorduyseniz o ona pek indirim olmuyor
en fazla magazada %5

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

Güzel site. Çok temiz çalışıyorlar. İnşallah bozulmaz :)

ya değiştir şu avatarı sen bu fotodaki değilsin koysana şöle ekipmanlı bir motor pozu Saluuuuur :)

bu sitenin kargo ücretleri hep bu şekilde mi yoksa farklı bir seçenek var mı?

ER2V89.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar