truck123 kullanıcısının son içeriği

1. truck123

Karter sorunu

Karter yalama olan oldumu hic bugun benim basima geldi yag degistireyim dedim karter yalama oldu goturdum motorcuya dis acicaz dedi bitane farkli vide var dedi onu denedi ilk sıktı ozel farkli bi vide dedi oldu suanlik bi sorun yok sizdede oldumu hic bole bisey ne kadar guvenli oldu bilmiyorum...
  2. truck123

Mh drift asiri benzin yakmasi

Bu aralar motorum cok benzin yakmaya basladi full depo doldurdum gecen 360 kmde bitti normalde 400 420 falan bulmasi lazimdi karburator ayariyla alakali olabilirmi bu durum hava kismistim biraz hangi sebeplerden yapar nelere baktirmamiz lazim yardimci olursaniz sevinirim
  3. truck123

Beyaz duman

Mondial drift marka motorum var dun beyaz duman atmaya basladi havalar soguk oldugu icin normalmidir sizdede oluyormu
  4. truck123

Hava ayari

Bugun hava ayari yaptim motoruma mondial drift saat yonune sıkıncami hava girer yoksa tersinemi guzel oldu gibi simdi biraz daha yanliz 90 100 giderken debriyaja basiyorum saliyorum motoru debriyajda motor istop ediyor uzun sure tutunca toparlayamiyor motor devrini yuksek hizda oluyor bu olay...
  5. truck123

H4 35w ampul onerisi

Mondial mh driftike H4 phlips osram ampul alicam internette bulamadim hep 55 60 w olanlar motora zarari olur diye alamiyorum 35w olanlari yokmu bu ampullerin
  6. truck123

125 cc Yokus ve Debriyaj

1) Mondial drift var bende arkadaslar dik yokuslari ortalama kacla cikiyosunuz 125 lik makinayla ben 70 80 cikiyorum bazen 90 oluyor bazende motor uzun kullaninca 100 kmden sonra biraz daha zorlaniyor sizdede bole bi sorun oluyormu uzun sure kullaninca uzun yokuslarda performans dusmesi 2 )...
  7. truck123

Plaka yenileme

Arkadaslar plakam kirildi yeniletmem icin ne yapmam lazim ucreti ne kadar tutuyor cok tutuyormu app plaka almak dahami mantikli olur
  8. truck123

Mars basinca sinyal elektrik gelmesi

Arkadaslar bugun bisey dikkatimi cekti marsa basinca led sinyal takmistim motora bi anlik hafiften isik gelir gibi oluyor gidiyor neden yapabilir ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ---------- Yokmu yardim edicek niye bole yapiyor normalmi bu...
  9. truck123

Kesici

Kesicinin zarari varmi varsa ne gibi zararlari olur ara sira yapmak faydali diyen arkadaslar var motorun icini temizlenir falan diyolar performans dususu olurmu surekli yapmanin yoksa direk kitlermi yapinca motor uzun sure
  10. truck123

Yag yakma

Bugun motorun yagini degistirdim 11000 km de biraz eksiltmis normalmidir sizce mondial mh drift 125 kullandigim yag castrol power 1 15 50
  11. truck123

Yagmur yagdikdan sonra

Yagmur yagdikdan sonra arkadaslar motorunuza ne gibi onlemler aliyosunuz paslanmasin diye siliyomusunuz yoksa birakiyomusunuz oylece ben genelde her yagmura yakalandikdan sonra siliyorum paslanmasin diye islak birakmak zarar verirmi motora paslanma yaparmi
  12. truck123

Şanziman sorunu

Arkadaslar vites gecisleri 1 den 2 ye aliyorum geciyor ama tak diye bi ses yapiyor bazen oluyor normalmi bu durum bi zarari varmiki bunun korkuyorum bazen icinden kirilir dagilcak diye sikinti olurmuki acaba sanzimanda sorun oldugunu nasil anlariz arkadaslar birde ne gibi belirtileri vardir
  13. truck123

Opet fullmoto

Opetim bu yagi kullananlar varmi nasil iyimi alinmalimi castrol kullaniyorum vites gecislerim sert opet iyimidir sizde
  14. truck123

Motor zor calismasi

Bugun gezmeye diye ciktim arkaaslar motor ilk tekde aldi sonra kapadim actim mars basmiyor biranda sanki aku bitiyomus gibi oldu ayakla calistirdim sonra kapafim actim duzeldi gene kapadim gene mars basmadi tik tik yapiyor biranda ses kesoliyo hic basmiyor neden yapiyo olabilir led baglamistim...
  15. truck123

Vites gecisleri

Vites gecisleri ilgili sorunum var yagini degistirdikden sonra motorum vites gecisleri biraz daha kemikli gecmeye basladi bunun debriyaj balatasiyla alakali olabilirmi motorum mondial drift 10 bin km de kullandigim yag cstrol power 1

Yeni mesajlar